Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 minutes ago, apostolis81 said:

Δεν ξέρω απλά η τιμή θα είναι αρκετά μικρότερη απο ότι είναι τώρα στα μεταχειρισμένα

Χιουμοριστικά το έγραψα… το θέμα είναι ποιοι θα βρουν να αγοράσουν Pro 

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως λέω ....γελάνε και οι πέτρες!!!!!!

Αντί να ασχοληθούν με κάνα παιχνίδι της προκοπής να βγάλουν....!!!

Σας γλενταει η Microsoft και εσείς πώς θα βγάλετε pro και να ακυρωσετε το χαμό που έγινε με το ps5!!!!! 

Kαι προσοχή ε .....ps5 εχω

• Like 1
Δημοσ.

Μα και η microsoft για το playstation παιχνίδια θα βγάζει πλέον.🤣

Πάνε οι εποχές με τα exclusives, όταν τα AAA κοστίζουν 100 και 200m θες γρήγορη απόσβεση κάποια στιγμή. Exclusive ίσως ξαναδούμε κανένα με το ps6 πάλι.

• Like 3
Δημοσ.

Τώρα ξεκινάει το πραγματικό next gen gaming, και δεν αναφέρομαι μόνο στο hardware αλλά και στα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα η έλευση του GTA 6 θα θέσει το benchmark!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν και εφόσον ισχύει η εικαζόμενη αύξηση στις αποδόσεις της τάξεως του 3X, αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε για εμπορκή διάθεση (όχι του PS5 Pro) αλλά του PlayStation 6 κατευθείαν... Οι βελτιωμένες εκδόσεις των υπαρχόντων μοντέλων πάντα γνωρίζουν και κάποια όρια σε αυτό που δίνουν (ασχέτως του τί υπόσχονται για λόγους marketing).

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
6 ώρες πριν, donakos83 είπε

Εγώ πάντως λέω ....γελάνε και οι πέτρες!!!!!!

Αντί να ασχοληθούν με κάνα παιχνίδι της προκοπής να βγάλουν....!!!

Σας γλενταει η Microsoft και εσείς πώς θα βγάλετε pro και να ακυρωσετε το χαμό που έγινε με το ps5!!!!! 

Kαι προσοχή ε .....ps5 εχω

Με τί τους γλεντάει η Microsoft; 

Μη μου πεις με κανένα Starfield… 🤣

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά ρωτάτε τι νόημα έχει μια ισχυρότερη gpu σε κονσόλα? Τι νόημα έχει μια ισχυρότερη gpu σε υπολογιστή? Ακριβώς το ίδιο νόημα έχουν. Όπως πας και αλλάζεις την κάρτα γραφικών του υπολογιστή σου όταν οι επιδόσεις της δεν σου αρκούν, έτσι θα μπορείς να κάνεις και όταν δεν σου αρκούν οι επιδόσεις του απλού PS5. Τουλάχιστον θα σου δίνουν την επιλογή να πάρεις κάτι ισχυρότερο πριν την έλευση του PS6. Είναι καλό να υπάρχουν επιλογές, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να τις ακολουθήσει. Επίσης με τον τρόπο αυτό σε κρατάνε στην πλατφόρμα αν κάνεις σκέψεις να γυρίσεις ή να κάνεις στροφή σε pc gaming επειδή πχ δεν βλέπεις πλέον 60fps στα παιχνίδια. Σου λέει "θέλεις να παίζεις με περισσότερα και σταθερότερα fps στην κονσόλα? "Σκορπιός" είναι για σένα, πάμ! 😂😂😂

Επεξ/σία από music_lover
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Με τί τους γλεντάει η Microsoft; 

Μη μου πεις με κανένα Starfield… 🤣

Όχι φίλε μου ....με την αγορά στούντιο με να σχεδιάζουν ήδη το επόμενο τους χτύπημα...και με το game pass να δυναμώνει μέσα στο 24 και με λίγα λεφτά να έχεις πολλά φίλε....και όχι με πως θα βγάλουν κονσόλα....ναι να βγάλουμε αλλά δώσε και λόγο στο να την πάρουν φίλε μου....

Καλή σαρακοστή φιλε

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, donakos83 είπε

Όχι φίλε μου ....με την αγορά στούντιο με να σχεδιάζουν ήδη το επόμενο τους χτύπημα...και με το game pass να δυναμώνει μέσα στο 24 και με λίγα λεφτά να έχεις πολλά φίλε....και όχι με πως θα βγάλουν κονσόλα....ναι να βγάλουμε αλλά δώσε και λόγο στο να την πάρουν φίλε μου....

Καλή σαρακοστή φιλε

Μα η Sony θα συνεχίσει να βγάζει κονσόλα για να μπορεί η Microsoft να πουλάει τα παιχνίδια της…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony και καλά να μας κρατάει σε αγωνία αυτή η εταιρεία.

Θέλουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Θα έπρεπε η GPU να είναι αντίστοιχης ισχύος με την CPU, αλλά μετά πως θα κυκλοφορήσει το PS6 με καλύτερη CPU;Θα έχουμε τίποτα bottleneks και θα πάει στράφι.

Στεναχωρήθηκα, δεν έχω καν PS5, θα ενώσω το PS4 Pro με το PS1.Δεν αξίζει η αναβάθμιση.Ετσι και αλλιώς, δεν έχω χρήματα για να παίζω σε 8K TV στα 60 fps.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Στο κυνήγι των επιδόσεων, που εν τέλει δεν είναι και αλήθεια, έχει χαθεί το νόημα. Κοιτάνε τα specs, και έχουμε φάει στην μάπα 10+ remaster/remake. Αντί να κοιτάξουν να βγάλουν κανένα παιχνίδι που να είναι fun, κοιτάνε ποιός την έχει μεγαλύτερη. Η Nintendo, ακόμα και το Xbox έχουν βρει σταθερή ροή καλών παιχνιδιών. Η Sony αντί να κάνει κάτι που έχει περιθώριο κέρδους 6% ταβάνι από το 20% που είχε πριν μια 6ετία, κοροϊδεύει τον κόσμο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Για να παιζουμε indies και remasters.Η τρέχουσα γενια κονσολών ειναι η μεγαλύτερη απάτη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, music_lover είπε

ps5-pro-1-1215x1536.jpg

Κάποτε η Sony είχε επιτρέψει στους κατόχους του PS3 να μπορούν να εγκαταστήσουν Linux στην κονσόλα της, αλλά μετά από μερικά firmware updates το ανακάλεσε κλειδώνοντας την συγκεκριμένη επιλογή. Αναρωτιέμαι εάν θα υπάρξει κάποια ανάλογη κίνηση στο PS5 Pro που θα προσφέρει την δυνατότητα να μπορεί να αξιοποιηθεί και ως PC.

Επεξ/σία από Ne0n

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...