techon1 Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/pliktrologia/corsair-pliktrologio-k95-platinum-xt-rgb-mechanical-pbt_4333179 Πληκτρολογιάρα με κορυφαία ποιότητα κατασκευής (έχω το k100) Προφανώς πρόκειται για ξεστοκάρισμα του προηγούμενου μοντέλου, δε θα κρατήσει για πολύ. Σε άλλα μαγαζιά δεν υπάρχει πλέον αλλά όταν υπήρχε έκανε 200+ Επεξ/σία 16 Μαρτίου από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foreli Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Ευχαριστώ, πήρα ένα! Ημουν μεταξύ αυτού και του k100, αλλά στα 100€ διαφορά νομίζω πως κερδίζει το k95. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 19/3/2024 στις 12:11 ΠΜ, foreli είπε Ευχαριστώ, πήρα ένα! Ημουν μεταξύ αυτού και του k100, αλλά στα 100€ διαφορά νομίζω πως κερδίζει το k95. μεγεια φιλε να το χαρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα