Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, st@kas said:

Η επιλογή αυτή ", ή για επιστροφή στον τραπεζικό λογαριαμσό που είναι δηλωμένος"

Στο "τα αιτήματα μου" δεν υπάρχουν επιλογές έτοιμες. ΔΟΥ και τμήματα υπάρχουν μόνο, προκειμένου να υποβάλλεις το αίτημα που θες (και να επισυναψεις και οποίο δικαιολογητικό κρίνεται απαραίτητο). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Στο "τα αιτήματα μου" δεν υπάρχουν επιλογές έτοιμες. ΔΟΥ και τμήματα υπάρχουν μόνο, προκειμένου να υποβάλλεις το αίτημα που θες (και να επισυναψεις και οποίο δικαιολογητικό κρίνεται απαραίτητο). 

Στο νέο αίτημα > επιστροφές μου βγάζει τα παρακάτω 

Αναφορά σε κείμενο

Screenshot_20240320_090509_Chrome.jpg.1e0d45149bc0b6a2ac5382e9fdd5b241.jpg

Spoiler

Επεξ/σία από st@kas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@st@kas Ευχαριστώ, δεν το είχα ανακαλύψει αυτό ομολογουμένως. 

Δυστυχώς και πάλι όμως, δεν λύνει το πρόβλημα της επιστροφής. Η πρώτη επιλογή αναφέρει "σε ΙΒΑΝ αλλοδαπής τράπεζας".

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 19/3/2024 στις 9:53 ΠΜ, Alessionew είπε

Σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια ακύρωση παραβόλου, τα χρήματα δεν κατατίθενται στον τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά μετά απο 203 εργάσιμες εμφανίζονται στις Επιστροφές σας, μέσα από το περιβάλλον ο Λογαριασμός μου του myaade. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνετε αίτημα μέσα από τα Αιτήματά μου, ή για συμψηφισμό με κάποια σας οφειλή, ή για επιστροφή στον τραπεζικό λογαριαμσό που είναι δηλωμένος. Δυστυχώς αν περιμένετε χωρίς αίτημα για να σας επιστρέψουν τα λεφτά, θα περιμένε καιρό.

Με ενδιαφέρει και εμένα να μας υποδείξεις αν γίνεται πως τα κατάφερες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εν τελη τι γινεται πρεπει να κανουμε καποια ενεργεια? Επαναφερω το ερωτημα, επειδη το ειδα στις επιστροφες μου στο πανελ της ααδε, αλαλ δεν βλεπει να εχει πιστωθει σε καποιον απο τους λογαριασμους μου. Ουτε στο iban που εδωσα οταν το εξεδωσα, ουτε στο δηλωμενο iban που εχω στο μητρωο μου... Οποτε πως επιστρεφει το ποσο, πρεπει να γινει καποια αιτηση συμψηφισμου?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Με αίτημα επιστροφής παραβόλου σε Iban τον Οκτώβριο 23 και αίτημα συμψηφισμού στον ΕΝΦΙΑ τον Απρίλιο 24, σήμερα ήταν η τυχερή μου μέρα. Με τηλέφωνο δεν μπορέσα ποτέ να βγάλω άκρη καθώς κυρίως δεν απαντούσαν και όσους έβρισκα δεν ήταν αρμόδιοι. Επίσης έγιναν και άλλες συγχωνεύσεις στις ΔΟΥ με αποτέλεσμα αν ήθελα να πάω δια ζώσης  ΚΕΦΟΔΕ στην Αθήνα.

Γενικά χρειάζεται Υπομονή 

• Like 2
Δημοσ.
21 hours ago, st@kas said:

Με αίτημα επιστροφής παραβόλου σε Iban τον Οκτώβριο 23 και αίτημα συμψηφισμού στον ΕΝΦΙΑ τον Απρίλιο 24, σήμερα ήταν η τυχερή μου μέρα. Με τηλέφωνο δεν μπορέσα ποτέ να βγάλω άκρη καθώς κυρίως δεν απαντούσαν και όσους έβρισκα δεν ήταν αρμόδιοι. Επίσης έγιναν και άλλες συγχωνεύσεις στις ΔΟΥ με αποτέλεσμα αν ήθελα να πάω δια ζώσης  ΚΕΦΟΔΕ στην Αθήνα.

Γενικά χρειάζεται Υπομονή 

Οποτε φιλε μου πρεπει να κανω και αιτημα συμψηφισμου για να τα παρω στη τραπεζα? Μου εχει φανει σαν πιστωτικο επιστροφης αλλα δεν εκανα περαιτερω ενεργειες...

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, therock είπε

Οποτε φιλε μου πρεπει να κανω και αιτημα συμψηφισμου για να τα παρω στη τραπεζα? Μου εχει φανει σαν πιστωτικο επιστροφης αλλα δεν εκανα περαιτερω ενεργειες...

Δεν τα πήρα στην τράπεζα. Ζήτησα το πόσο της επιστροφής να μου αφαιρεθεί από τον ΕΝΦΙΑ. 

Δημοσ.
6 hours ago, st@kas said:

Δεν τα πήρα στην τράπεζα. Ζήτησα το πόσο της επιστροφής να μου αφαιρεθεί από τον ΕΝΦΙΑ. 

Οκ, εγω παντως εκανα νεο αιτημα και ξαναγραψα να τα βαλουν στο λογαριασμο που ειχα δηλωσει. Για να δουμε αν τωρα θα ληξει το θεμα η θα κυνηγαμε μια ζωη το εικοσαρικο

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 16/07/2024 at 18:20, therock said:

Οκ, εγω παντως εκανα νεο αιτημα και ξαναγραψα να τα βαλουν στο λογαριασμο που ειχα δηλωσει. Για να δουμε αν τωρα θα ληξει το θεμα η θα κυνηγαμε μια ζωη το εικοσαρικο

Τελικά τι εγινε; Και εγώ τους έχω κάνει αίτημα αλλά με γράφουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...