Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εκδοσει και πληρωσει κατι ηλεκτρονικα παραβολα, και το ενα τελικα ηταν λαθος και δε χρησιμοποιηθηκε. Μπηκα ξανα στο συστημα εβαλα iban και ζητησα επιστροφη. Εδω και ενα μιση-2 μηνες τιποτα... Εχει κινησει κανεις τη διαδικασια να μας πει ποτε γυρνανε τα χρηματα πισω και αν μπορω να μιλησω καπου στην εφορια?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Ειχα εκδοσει και πληρωσει κατι ηλεκτρονικα παραβολα, και το ενα τελικα ηταν λαθος και δε χρησιμοποιηθηκε. Μπηκα ξανα στο συστημα εβαλα iban και ζητησα επιστροφη. Εδω και ενα μιση-2 μηνες τιποτα... Εχει κινησει κανεις τη διαδικασια να μας πει ποτε γυρνανε τα χρηματα πισω και αν μπορω να μιλησω καπου στην εφορια?

Ναι παλαιότερα το είχα κάνει. Νόμιζα ότι δεν θα τα δω ποτέ αλλά μετά από κανένα χρόνο περίπου μου τα επέστρεψαν.Οπότε περίμενε😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 3 μήνες έβαλαν τα λεφτά εμένα (18/12 το αίτημα επιστροφής, 8/3 η πίστωση). Ο εντολέας είναι η τοπική ΔΟΥ, όχι η ΑΑΔΕ.

Επίσης η επιστροφή έγινε στο IBAN που έχω δηλωμένο στο μητρώο της ΑΑΔΕ, και όχι στο IBAN που είχα δηλώσει στο παράβολο.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ.

Ωχ λες να τα βάλουν εκεί οι μ@λ@κες. Είναι λογσμός που δε χρησιμοποιώ αλλά πάλι καλά που το πες για να χω το νου μου

Δημοσ.

Έχω κάνει αίτημα επιστροφής από τέλος Οκτωβρίου 23. Ακόμη τίποτα, στο myaade φαίνεται ότι υπάρχει επιστροφή το πόσο του παραβόλου.  Θεωρώ ότι τώρα που πλήρωσα την τελευταία δόση του ενφια θα μου το πιστώσουν. 

Δημοσ.
On 17/03/2024 at 19:24, st@kas said:

Έχω κάνει αίτημα επιστροφής από τέλος Οκτωβρίου 23. Ακόμη τίποτα, στο myaade φαίνεται ότι υπάρχει επιστροφή το πόσο του παραβόλου.  Θεωρώ ότι τώρα που πλήρωσα την τελευταία δόση του ενφια θα μου το πιστώσουν. 

Τι εννοείς, πως είδες την επιστροφή στο myaade

Δημοσ.

Κοίτα μήπως μπορείς να το κάνεις συμψηφισμό με κάποια οφέλη που έχεις

Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, για να σου επιστραφούν θα πρέπει να περιμένεις πολύ καιρό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, therock είπε

Τι εννοείς, πως είδες την επιστροφή στο myaade

Myaade > ο λογαριασμός μου > Μηνιαία Ενημέρωση Φορολογικού Λογαριασμού > επιλέγεις τον μήνα > ψηφιακό  αρχείο 

Spoiler

Screenshot_20240318_233314_AcrobatforSamsung.jpg.e16a644bb00826436dadf8d1c0ea1820.jpg

Επεξ/σία από st@kas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/3/2024 στις 3:54 ΜΜ, therock είπε

Ωχ λες να τα βάλουν εκεί οι μ@λ@κες. Είναι λογσμός που δε χρησιμοποιώ αλλά πάλι καλά που το πες για να χω το νου μου

Αυτοί είναι μ......ς ή μηπως φταις εσύ που δεν έχεις αλλάξει τι ΙΒΑΝ σου;

Τροφή για σκέψη...

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/03/2024 at 19:24, st@kas said:

Ίδια περίοδο έκανα και εγώ αίτημα για επιστροφή (χωρίς καμία οφειλή σε ΔΟΥ,  ούτε καν σε ασφαλιστικά ταμεία) και δυστυχώς δεν έχω δει καμία κίνηση.

@st@kas Είδα όμως κίνηση, σε επιστροφές ΕΝΦΙΑ του 2015(!) φέτος, λόγω μείωσης τετραγωνικών σε ακίνητα (δεν συμβάδιζαν τα δηλωθέντα με τα πραγματικά). Αποθαρρυντικό μεν (λόγω καθυστέρησης), υπαρκτόν δε.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Sad 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ίδια περίοδο έκανα και εγώ αίτημα για επιστροφή (χωρίς καμία οφειλή σε ΔΟΥ,  ούτε καν σε ασφαλιστικά ταμεία) και δυστυχώς δεν έχω δει καμία κίνηση.

@st@kas Είδα όμως κίνηση, σε επιστροφές ΕΝΦΙΑ του 2015(!) φέτος, λόγω μείωσης τετραγωνικών σε ακίνητα (δεν συμβάδιζαν τα δηλωθέντα με τα πραγματικά). Αποθαρρυντικό μεν (λόγω καθυστέρησης), υπαρκτόν δε.

Ποοοοοοοο περαστικά μας...

Δημοσ.

Σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια ακύρωση παραβόλου, τα χρήματα δεν κατατίθενται στον τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά μετά απο 203 εργάσιμες εμφανίζονται στις Επιστροφές σας, μέσα από το περιβάλλον ο Λογαριασμός μου του myaade. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνετε αίτημα μέσα από τα Αιτήματά μου, ή για συμψηφισμό με κάποια σας οφειλή, ή για επιστροφή στον τραπεζικό λογαριαμσό που είναι δηλωμένος. Δυστυχώς αν περιμένετε χωρίς αίτημα για να σας επιστρέψουν τα λεφτά, θα περιμένε καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Alessionew said:

Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνετε αίτημα μέσα από τα Αιτήματά μου, ή για συμψηφισμό με κάποια σας οφειλή, ή για επιστροφή στον τραπεζικό λογαριαμσό που είναι δηλωμένος. Δυστυχώς αν περιμένετε χωρίς αίτημα για να σας επιστρέψουν τα λεφτά, θα περιμένε καιρό.

Ενδιαφέρον. Υπάρχει κάποιο λινκ να μας παραπέμψετε σχετικά με το δεύτερο σκέλος της διαδικασίας που περιγράφετε (myaade -> τα αιτήματά μου κ.λπ.) ;

Αυτό το "μετά από 203 ημέρες" δεν το κατάλαβα. Από πού προκύπτει; Εγώ το έκανα τον Οκτώβρη 2023 και εμφανίστηκαν στις επιστροφές μου, μέσα στον Ιανουάριο 2024... 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
19 hours ago, st@kas said:

Myaade > ο λογαριασμός μου > Μηνιαία Ενημέρωση Φορολογικού Λογαριασμού > επιλέγεις τον μήνα > ψηφιακό  αρχείο 

Hide contents

Screenshot_20240318_233314_AcrobatforSamsung.jpg.e16a644bb00826436dadf8d1c0ea1820.jpg

Περιεργο εβαλα 3 μηνες Δεκεμβρης-Φλεβαρης και σε μου δειχνει επιστροφη απο Παραβολη η καποιο συμψιβισμο. Συγκεκριμενα ηταν αρχες φλεβαρη το αιτημα μου.

11 hours ago, andreas1gr said:

Αυτοί είναι μ......ς ή μηπως φταις εσύ που δεν έχεις αλλάξει τι ΙΒΑΝ σου;

Τροφή για σκέψη...

Τι σημασια εχει ρε μαν, εχω δηλωσει ενα λογαριασμο και εχω και αλλους. ρωτανε που να στα βαλουμε και λεω συγκεκριμενα καπου που ονομαστικα ειναι παλι δικος μου. Εσυ δηλαδη αν εχεις 2-3 σπιτια και το ταχυδρομιο ξερει το ενα, θα σου στελνει παντα εκει, ενω εχεις δηλωση μια αποστολη που να σου ρθει συγκεκριμενα? Μην ακουω τη παπαρια του καθενος τωρα που θελει να το παιξει ξυπνιος

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alessionew είπε

Σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια ακύρωση παραβόλου, τα χρήματα δεν κατατίθενται στον τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά μετά απο 203 εργάσιμες εμφανίζονται στις Επιστροφές σας, μέσα από το περιβάλλον ο Λογαριασμός μου του myaade. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνετε αίτημα μέσα από τα Αιτήματά μου, ή για συμψηφισμό με κάποια σας οφειλή, ή για επιστροφή στον τραπεζικό λογαριαμσό που είναι δηλωμένος. Δυστυχώς αν περιμένετε χωρίς αίτημα για να σας επιστρέψουν τα λεφτά, θα περιμένε καιρό.

Η επιλογή αυτή ", ή για επιστροφή στον τραπεζικό λογαριαμσό που είναι δηλωμένος" δεν υπάρχει. Οι 203 πως προκύπτουν?

13 λεπτά πριν, therock είπε

Περιεργο εβαλα 3 μηνες Δεκεμβρης-Φλεβαρης και σε μου δειχνει επιστροφη απο Παραβολη η καποιο συμψιβισμο. Συγκεκριμενα ηταν αρχες φλεβαρη το αιτημα μου.

Μήπως φανεί στου Μαρτίου? Εγώ έκανα το αίτημα τέλος Οκτωβρίου και φάνηκε στου Νοέμβριου. Άρα εγώ το είδα τον Δεκέμβριο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...