IKARIWTHS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Καλημέρα σε όλους ,με ενδιαφέρει να αγοράσω καλό κλασσικο εξάγωνο χαρταετό .Παντα αγόραζα από πλανόδιους ή από Μουστάκα jumpo κτλ αλλά πριν δυο χρόνια έκαναν δώρο στο νήπιο της κόρης μου χαρταετούς σε όλα τα παιδιά και κατάλαβα τι θα πει ποιότητα .Γνωριζετε κάποιο μαγαζί που να πουλάει καλούς κλασικούς χαρταετούς ;
haris_216 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε Καλημέρα σε όλους ,με ενδιαφέρει να αγοράσω καλό κλασσικο εξάγωνο χαρταετό .Παντα αγόραζα από πλανόδιους ή από Μουστάκα jumpo κτλ αλλά πριν δυο χρόνια έκαναν δώρο στο νήπιο της κόρης μου χαρταετούς σε όλα τα παιδιά και κατάλαβα τι θα πει ποιότητα .Γνωριζετε κάποιο μαγαζί που να πουλάει καλούς κλασικούς χαρταετούς ; Για να μην χαλάσω το νήμα/ερώτημα με μακροσκελή ανάλυση να θέσω απλά μία ερώτηση (δεν χρειάζεται απάντηση, το καταθέτω έτσι απλά σαν τροφή για σκέψη) Είσαι σίγουρος ότι "χρειάζεσαι" έναν "ποιοτικότερο" χαρταετό και ότι (ίσως) δεν θα περάσετε πιο όμορφα σαν οικογένεια με έναν "της σειράς" με τα όποια προβλήματα και "παραξενιές" μπορεί να έχει; (πετάει; δεν πετάει; γέρνει; βάλτου "σκουλαρίκι" να ισορροπήσει, κλπ)
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Ξέχασα να γραψω ότι ψάχνω στην αθηνα έτσι ώστε να πάω με το αυτοκίνητο
smpt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Στον ταυρο. https://m.facebook.com/people/Βιοτεχνία-χαρταετών-Σταμάτης-Πετρακης/100054489277781/?locale=el_GR Αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και στην Θεσσαλονίκη να σου πουν αν συνεργάζονται με κανένα κατάστημα στην Αθήνα
d_gkal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Θυμάμαι πριν χρόνια που έφτιαξε ο πατέρας μου 2-3 από φυσικά καλάμια! Μάλιστα ο ένας ήταν από μαύρη σακούλα σκουπιδιών! Άπειρα μέτρα σπάγκου σε σημείο να χάνεται απ' το οπτικό πεδίο! Η ουρά (κυρίως από εφημερίδες) αρκετά μεγάλη να τον κρατάει σε απόλυτη έυθεια όσο αέρα και να είχε! Φυσικά όλη τη χρονιά πηγαίναμε για πέταγμα και όχι μόνο καθαρά Δευτέρα. Τους κράτησα χρόνια (εν τέλη τους πέταξα) και έχω σκοπό αν βρω καλάμια να κάνω ιδιους! Να ρωτήσω: πλαστικό ή χάρτινος είναι καλύτερος; 1
chios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Πάντα στο παιδί μου τον έφτιαχνα εγώ, η χαρά της δημιουργίας, είτε με λεπτό νάιλον ή λεπτό χαρτί από βιβλιοπωλείο. 1
adi32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Πάρε πουλί καλύτερα. Κάνει 5€ στο τζάμπο και πετάει πάρα πολύ πιο εύκολα. Ο αετός θέλει σωστή δουλειά και αν πέσει κάτω μπορεί να σπάσει και τέλος 1
papoys1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 21 λεπτά πριν, adi32 είπε Πάρε πουλί καλύτερα. Κάνει 5€ στο τζάμπο και πετάει πάρα πολύ πιο εύκολα. Ο αετός θέλει σωστή δουλειά και αν πέσει κάτω μπορεί να σπάσει και τέλος πάντα πετούσα κλασικό αλλά από τότε που πήρα πουλί μόνο τέτοιο. Μπορεί να μην πάει ψηλά σαν τον κλασικό αλλά θα πετάξει σίγουρα εστω και πιο χαμηλά. 1
d_gkal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Όσες φορές προσπάθησα (λίγες ομολογώ) να πετάξω πουλί δε τα κατάφερα. Έχει κάποιο κόλπο που πρέπει να κάνεις;
adi32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 17 λεπτά πριν, d_gkal είπε Όσες φορές προσπάθησα (λίγες ομολογώ) να πετάξω πουλί δε τα κατάφερα. Έχει κάποιο κόλπο που πρέπει να κάνεις; αν εχει αερα ανεβαινει μονο του ουτε καν 2 ατομα δε θελει
papoys1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 7 ώρες πριν, d_gkal είπε Όσες φορές προσπάθησα (λίγες ομολογώ) να πετάξω πουλί δε τα κατάφερα. Έχει κάποιο κόλπο που πρέπει να κάνεις; Για τέτοιου τύπου λέμε φίλε.Και με ελαχιστο αέρα πέταξε ο κλασικός δεν θα πέταγε. https://www.youtube.com/watch?v=rkwqI2YkV38
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα