Bakxos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Υπήρχαν παλιά κάτι κίτρινες κόρνες ποδηλάτου ηλεκτρικές που είχαν τρεις διαφορετικούς ήχους και ένα κόκκινο button που πατούσες. Εχω ψάξει πολλά μαγαζιά αλλά δεν μπορώ να την βρω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τη βρω; Ευχαριστώ
G.bar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, Bakxos είπε Υπήρχαν παλιά κάτι κίτρινες κόρνες ποδηλάτου ηλεκτρικές που είχαν τρεις διαφορετικούς ήχους και ένα κόκκινο button που πατούσες. Εχω ψάξει πολλά μαγαζιά αλλά δεν μπορώ να την βρω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τη βρω; Ευχαριστώ Ήταν κλασσικη γκομενοπαγίδα. 2 4
Joshua21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 4 hours ago, Bakxos said: Υπήρχαν παλιά κάτι κίτρινες κόρνες ποδηλάτου ηλεκτρικές που είχαν τρεις διαφορετικούς ήχους και ένα κόκκινο button που πατούσες. Εχω ψάξει πολλά μαγαζιά αλλά δεν μπορώ να την βρω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τη βρω; Ευχαριστώ Πάει αυτή, τώρα πλέον μόνο σε ροζ: https://www.houtasbikes.gr/force-digi-23072-roz-hlektrikh-korna.html
haris_216 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, Bakxos είπε Υπήρχαν παλιά κάτι κίτρινες κόρνες ποδηλάτου ηλεκτρικές που είχαν τρεις διαφορετικούς ήχους και ένα κόκκινο button που πατούσες. Εχω ψάξει πολλά μαγαζιά αλλά δεν μπορώ να την βρω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τη βρω; Ευχαριστώ Αν εννοείς την κίτρινη της παραπάνω φωτογραφίας αυτή είναι δεκαετίας 80 και λογικά μόνο αν την πετύχεις σε καμιά αγγελία, σε παλιατζίδικο ή σε κάποιο από τα κυριακάτικα παζάρια
Nabuko Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Στις 16/3/2024 στις 7:28 ΠΜ, Bakxos είπε Εχω ψάξει πολλά μαγαζιά αλλά δεν μπορώ να την βρω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τη βρω; Eδώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα