Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπήρχαν παλιά κάτι κίτρινες κόρνες ποδηλάτου ηλεκτρικές που είχαν τρεις διαφορετικούς ήχους και ένα κόκκινο button που πατούσες. Εχω ψάξει πολλά μαγαζιά αλλά δεν μπορώ να την βρω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τη βρω; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bakxos είπε

Υπήρχαν παλιά κάτι κίτρινες κόρνες ποδηλάτου ηλεκτρικές που είχαν τρεις διαφορετικούς ήχους και ένα κόκκινο button που πατούσες. Εχω ψάξει πολλά μαγαζιά αλλά δεν μπορώ να την βρω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τη βρω; 

Ευχαριστώ 

Ήταν κλασσικη γκομενοπαγίδα. 

IMG_0146.jpeg

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.
4 hours ago, Bakxos said:

Ευχαριστώ 

Πάει αυτή, τώρα πλέον μόνο σε ροζ:

FORCE DIGI 23072 Ροζ Ηλεκτρική Κόρνα

https://www.houtasbikes.gr/force-digi-23072-roz-hlektrikh-korna.html

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bakxos είπε

Ευχαριστώ 

Αν εννοείς την κίτρινη της παραπάνω φωτογραφίας αυτή είναι δεκαετίας 80 και λογικά μόνο αν την πετύχεις σε καμιά αγγελία, σε παλιατζίδικο ή σε κάποιο από τα κυριακάτικα παζάρια

Δημοσ.
Στις 16/3/2024 στις 7:28 ΠΜ, Bakxos είπε

Εχω ψάξει πολλά μαγαζιά αλλά δεν μπορώ να την βρω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τη βρω; 

Eδώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...