Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα 

και γιατί να έχεις πάνω στη θήκη οθόνη ;;

Λέω εγώ τώρα .

ΤΑ AirPods για να λειτουργούν σαν ακουστικά χρειάζονται συσκευή (τηλέφωνο ρολοι ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΘΟΝΗ .

Νόημα θα είχε (και γιαυτο κατοχύρωσε την πατέντα προφανώς η apple) αν στη θήκη μπορούσες να αποθηκεύσεις τραγούδια και λειτουργούσε σαν αυτόνομη μονάδα αναπαραγωγής ήχου .

Ένα gimmick και τίποτα περισσότερο 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 minutes ago, Chris_BMW said:

Μάλιστα 

και γιατί να έχεις πάνω στη θήκη οθόνη ;;

Λέω εγώ τώρα .

ΤΑ AirPods για να λειτουργούν σαν ακουστικά χρειάζονται συσκευή (τηλέφωνο ρολοι ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΘΟΝΗ .

Νόημα θα είχε (και γιαυτο κατοχύρωσε την πατέντα προφανώς η apple) αν στη θήκη μπορούσες να αποθηκεύσεις τραγούδια και λειτουργούσε σαν αυτόνομη μονάδα αναπαραγωγής ήχου .

Ένα gimmick και τίποτα περισσότερο 

Θα σου πω το πιο απλό (και τέρμα 1st world problem) . Όταν ακούω μουσική στη δουλειά, και έχω τα ακουστικά συνδεμένα στο pc, θα με βόλευε να αλλάζω τραγούδι από τη θήκη, αντί να ψάχνω σε ποια οθόνη έχω αφήσει το πρόγραμμα μουσικής να παίζει.

Spoiler

Σου είπα, τέρμα 1st world problem 😝

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, NT1G said:

Με ποιο προϊόν της Apple μοιάζει; Που μπορώ να βρω το αυθεντικό;

10 hours ago, poulinos said:

δεν υπαρχει αυθεντικο σε παραγωγη

10 hours ago, NT1G said:

Αφού δεν υπάρχει από την Apple τι γράφει τότε ο άλλος ότι θα πάρει κάποιος αυτή την μαιμού γιατί δεν του φτάνουν τα λεφτά για κανονικό κ.τ.λ. κ.τ.λ.

9 hours ago, Dimitris_1981 said:

Σίγουρα τα φανμποις της Apple... θα αγοράσουν την κινεζοσαβούρα...

Προσωπικά, δεν αγοράζω τίποτα που δεν είναι "μαμά". Ακόμα και επί εποχής Samsung αγόραζα θήκη ClearView, Watch Clasic, Buds Pro.

Η κινεζοσαβούρα  αφορά άλλους. Ειδικά κάτι κινέζικες εταιρίες , ονόματα μην λέμε, που αντιγράφουν όσο μπορούν το Design της εταιρίας των φανμποις....

Για την ιστορία πιο πολύ haters βλέπω παρά φανμποις της Apple... Οι υπόλοιποι απλά παίρνουμε αυτό που μας αρέσει. Χτες Samsung, σήμερα Apple αύριο ποιος ξέρει....

Σχολίασα το δεύτερο μισό του άρθρου, που ξεκινάει με:

Η δημοφιλία των AirPods έχει οδηγήσει στην κατάσχεση αριθμού-ρεκόρ αντιγράφων...

Και πριν με πείτε εκτός θέματος,  εξηγηστε μου  γιατί αντι το άρθρο να σχολιάσει ότι μια κινέζικη εταιρεία έβγαλε κάτι καινοτόμο στην αγορά και να καταδικάσει αυτή που έχει την πατέντα γιατί την άφησε να αραχνιασει (όλες το κάνουν είναι η αλήθεια), κατέληξε να είναι rant ενάντια στις μαϊμούδες της Apple (ξανά, σε ένα άρθρο για μη μαϊμού προϊόν). 

Επεξ/σία από anonymous999
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, anonymous999 είπε

Σχολίασα το δεύτερο μισό του άρθρου, που ξεκινάει με:

Η δημοφιλία των AirPods έχει οδηγήσει στην κατάσχεση αριθμού-ρεκόρ αντιγράφων...

Και πριν με πείτε εκτός θέματος,  εξηγηστε μου  γιατί αντι το άρθρο να σχολιάσει ότι μια κινέζικη εταιρεία έβγαλε κάτι καινοτόμο στην αγορά και να καταδικάσει αυτή που έχει την πατέντα γιατί την άφησε να αραχνιασει (όλες το κάνουν είναι η αλήθεια), κατέληξε να είναι rant ενάντια στις μαϊμούδες της Apple (ξανά, σε ένα άρθρο για μη μαϊμού προϊόν). 

Η απάντηση είναι στην νομοθεσία των πατεντών. Μια πατέντα την κατοχυρώνεις και όταν θεωρείς ότι είναι εμπορικά αξιοποιήσιμη  το κανείς. Προφανώς κάτι σημαντικό αντέγραψαν πέρα από το Design ή την ιδέα μιας οθόνης σε θήκη ακουστικών. Επιπλέον εδώ και μήνες φημολογείται ότι τα AirPods Pro 3 θα έχουν οθόνη μπροστά. Είναι πιθανόν να έγινε leak μέσα από εργοστάσια που που ανάθεσε ή διερεύνησε την δυνατότητα παραγωγής.

Η Apple ας πούμε δεν έφαγε ban για το οξύμετρο που δεν είναι και ακριβώς άμεσα ανταγωνιστές; 

Στο θέμα τώρα δυσκολεύομαι να βρω χρήση στην οθόνη. Ειδικά αν έχεις smart watch. Επίσης θα ανεβάσει και την τιμή. Ελπίζω αν όντως τα βγάλει η apple να έχει και θήκη απλή με τα AirPods Pro γιατί δεν νμζ να είναι στην ίδια τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, filip123go said:

Θα σου πω το πιο απλό (και τέρμα 1st world problem) . Όταν ακούω μουσική στη δουλειά, και έχω τα ακουστικά συνδεμένα στο pc, θα με βόλευε να αλλάζω τραγούδι από τη θήκη, αντί να ψάχνω σε ποια οθόνη έχω αφήσει το πρόγραμμα μουσικής να παίζει.

Reveal hidden contents

Σου είπα, τέρμα 1st world problem 😝

το αλλαζεις απο το ρολοι,που παει αυτοματα στην οθονη της εφαρμογης που παιζει μουσικη

• Thanks 2
Δημοσ.

Αν ειναι να κουβαλαμε 2 οθονες ας βαλουν στην θηκη ακουστικων μνημη και τηλεφωνικες δυνατοτητες να κουβαλαμε μονο αυτη και οχι κινητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πατέντα λέγεται το σύνολο των λεπτομερειών κατασκευής ενός αντικειμένου για την πρακτική εφαρμογή μιας ιδέας.

Δεν πατενταρεται η ιδέα ως αόριστη έννοια.

Δεν μπορώ να πατενταρω την ιδέα πχ της κατασκευης μιας μηχανής τηλεμεταφορας χωρίς τις λεπτομέρειες κατασκευής της και εάν κάποιος άλλος το κατασκευάσει να ζητάω δικαιώματα στην ιδέα.

Το ότι οι Κινέζοι έφτιαξαν μια οθόνη ελέγχου μιας θήκης ακουστικών δεν σημαίνει αυτόματα ότι αντέγραψαν πατέντα.

Μπορεις να κατασκευάσεις το ίδιο αντικείμενο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Οθόνη ελέγχου έχουν όλες πια οι συσκευές. Δεν βλέπω κάποια πατέντα σε αυτό σαν ιδέα

Οπότε απλά μην προτρεχουμε.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, FELIX said:

το αλλαζεις απο το ρολοι,που παει αυτοματα στην οθονη της εφαρμογης που παιζει μουσικη

Δεν μπορείς ρ συ.. από το pc της δουλειάς παίζει η μουσική. Το ρολόι είναι συνδεδεμένο στο κινητό.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, filip123go είπε

Δεν μπορείς ρ συ.. από το pc της δουλειάς παίζει η μουσική. Το ρολόι είναι συνδεδεμένο στο κινητό.

Χααχαχαχ

άκου που γίνεται το μπέρδεμα εδώ .

Εσυ μιλάς για pc και ο άλλος για Mac 😉

Στο δικό του οικοσύστημα αυτό που σου είπε γίνεται !

• Haha 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Chris_BMW said:

Χααχαχαχ

άκου που γίνεται το μπέρδεμα εδώ .

Εσυ μιλάς για pc και ο άλλος για Mac 😉

Στο δικό του οικοσύστημα αυτό που σου είπε γίνεται !

Ναι ναι το υποψιάστηκα 😝 .  Αλλά στο pc της δουλειάς, ακόμα και Mac αν ήταν, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνδέσω το προσωπικό μου apple watch 

Δημοσ.
17 hours ago, MariosX said:

Στην Κίνα;

Δεν νομίζω!

Αν προσφέρουν και την ίδια ποιότητα με τα AirPods, θα τα πάρω!

δεν χρειαζεται να νομιζεις. διαβασε:

https://www.in.gr/2023/02/18/moments/ta-iphone-kataskeyazontai-stin-kolasi-treis-mines-mesa-sto-megalytero-ergostasio-tis-kinas/

"Το συγκρότημα της Foxconn στο Zhengzhou κατασκευάζει περίπου τα μισά iPhone παγκοσμίως.

Με το ψευδώνυμο «iPhone City» καλύπτει μια έκταση 5,6 τετραγωνικών χιλιομέτρων – περίπου

το ένα δέκατο του μεγέθους του Μανχάταν – και σε πλήρη δυναμικότητα απασχολεί περίπου 200.000 εργαζόμενους."

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Πατέντα λέγεται το σύνολο των λεπτομερειών κατασκευής ενός αντικειμένου για την πρακτική εφαρμογή μιας ιδέας.

Δεν πατενταρεται η ιδέα ως αόριστη έννοια.

Δεν μπορώ να πατενταρω την ιδέα πχ της κατασκευης μιας μηχανής τηλεμεταφορας χωρίς τις λεπτομέρειες κατασκευής της και εάν κάποιος άλλος το κατασκευάσει να ζητάω δικαιώματα στην ιδέα.

Το ότι οι Κινέζοι έφτιαξαν μια οθόνη ελέγχου μιας θήκης ακουστικών δεν σημαίνει αυτόματα ότι αντέγραψαν πατέντα.

Μπορεις να κατασκευάσεις το ίδιο αντικείμενο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Οθόνη ελέγχου έχουν όλες πια οι συσκευές. Δεν βλέπω κάποια πατέντα σε αυτό σαν ιδέα

Οπότε απλά μην προτρεχουμε.

Συμφωνούμε στον ορισμό απόλυτα. Είδες το βίντεο όμως; Είναι σαν να βλέπεις AirPods με Oled οθόνη.

Προσθεσε τώρα και τις αντιγραφές με το λογότυπο της Apple και μετά καταλαβαίνεις γιατί θελουμε να φάει μπαν. Αλλιώς να σου πω , ούτε μετοχές έχω, ούτε υπάλληλος είμαι, ούτε με νοιάζουν τα λεφτά μιας πολυεθνικής. Όσο βγάζει προϊόντα που με ενδιαφέρουν καλώς….

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...