Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Λυπάμαι που το πρώτο μου post εδώ αφορά κάτι τόσο άσχημο και αρνητικό και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από την διαχειριστική ομάδα. Κρίνω όμως απαραίτητο να ενημερωθεί σχετικά όλη η Εμπορική και Καταναλωτική κοινότητα σχετικά για να μην πέσουν κι άλλοι θύματα του συγκεκριμένου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ καταστήματος.

Διατηρώ εμπορική επιχείρηση κι έχουμε παραγγείλει με τον Αριθμό Παραγγελίας #42038 ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας Apple iPhone 11 από το κατάστημα αυτό του τίτλου που πλέον ούτε το όνομά τους δεν θέλω να λέω από την 1η Νοεμβρίου του 2023!!! Ζητώντας την εφαρμογή του άρθρου 39Α για την απαλλαγή ΦΠΑ μας ζήτησαν μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων (email) την προπληρωμή της συσκευής σε Τραπεζικό τους Λογαριασμό όπως και πράξαμε την ίδια ημέρα.

Έκτοτε αναμένουμε μάταια την παραλαβή του τηλεφώνου έχοντας προσπαθήσει με όλα τα μέσα να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να λάβουμε μια σοβαρή απάντηση.

Από το θα σας "ενημερώσουμε" και το "θα το λάβετε" στις ελάχιστες φορές που εντός του 2023 καταφέραμε να έχουμε τηλεφωνική επικοινωνία έχουμε περάσει πλέον σε μηδενική απόκριση και απόγνωση. Δεν πτοούνται πλέον ούτε από αρνητική κριτική στο Google ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έχουν και το θράσος να προωθούν και διαφημιστικές καμπάνιες για να ρίξουν κι άλλο κόσμο στα δίχτυα τους..

ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη σε όλους. 

Επιλέγετε σοβαρές επιχειρήσεις για τις αγορές σας με υπόσταση, ελέγχετε τις κριτικές καλά πριν προχωρείτε σε αγορές online. Δυστυχώς επιτήδειοι υπήρχαν υπάρχουν και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να υπάρχουν "πληρώνοντας" για να μην βγαίνουν "ψηλά" τα αρνητικά τους... 

Διαθέσιμα και ΑΔΙΑΣΙΣΤΑ στοιχεία έχω για του λόγου το αληθές Γραπτώς και φυσικά με το Καταθετήριο της Τράπεζας Πειραιώς προς τον λογαριασμό του "κυρίου" με ημερομηνία 1ης Νοεμβρίου και μπορώ να τα παραθέσω εφόσον μου ζητηθούν. 

Επίσης όντας μέλος ΔΣ του Τοπικού μας Εμπορικού Συλλόγου κι Επιμελητηρίου έχω προχωρήσει και σε ανάλογη ενημέρωση - καταγγελία προς τα αντίστοιχα όργανα της Τοπικής κοινωνίας (Λάρισα) καθώς κρίνω πως στην Εμπορική Κοινότητα την οποία υπηρετώ με ήθος και αρχές όντας 3ης γενιάς έμπορος ΔΕΝ χωρούν τέτοιοι επιτηδευματίες.

Με τιμή 

Νικόλαος Γ. Κασιμάτης

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...