sagre Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Άκουσα από πολλούς για το silent hill 3 και το πόσο καλό παιχνίδι είναι. Το βρήκα , το εγκατέστησα και διαπίστωσα οτι η κάρτα γραφικών (nvidia gforce 4 mx 440) δεν το υποστηρίζει. Το έψαξα λίγο και ανακάλυψα (ας είναι καλά το insomnia) πως μπορώ να το παίξω χρησιμοποιώντας το 3DAnalyze. Κατάφερα λοιπόν και το ξεκίνησα και με το ξεκίνημα κόλλησα. Βρίσκομαι στο σκοτάδι , βλέπω απέναντι το φως από το φακό μου και άλλα 2-3 φώτα περπατάω, περπατάω και δεν φτάνω πουθενά, τα φώτα εμφανίζονται , εξαφανίζονται και εγώ συνέχεια μες στην ομίχλη και το σκοτάδι. Τώρα φταίει μήπως η κάρτα γραφικών ή η ασχετοσύνη μου? Βοηθάτε ρε παιδιά. Ευχαριστώ.
scyther666 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 koita...to paixnidi arxizei se ena paranoiko luna park an thymamai kala...an de vlepeis tpt allo gyrw sou..tote...katalaves... den ksekinaei sto apolyto skotos ....lol
sagre Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Σε ευχαριστώ scyther666. Πάω στις αγγελίες για κάρτα.
scyther666 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 den kserw ti einai to 3Danalyze... i karta pou exeis ontws den einai oti kalytero.... prin omws egatalipseis kai pas gia alli (kala tha kaneis an paizeis games) paikse ligo me tous drivers....allakse tous...pio palious..pio kainourgious...kamia rythmisoula...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.