Chrisxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγω με θεματα στη μεση και 190 ~ +-90kg και remote ως επι το πλείστω, 5 χρονια+ θεωρω τη markus του ΙΚΕΑ μια πολυ τιμια επιλογή. Επίσης πιο παλια ειχα παρει sedia office καρεκλα, επίσης τιμια. Herman Miller ειχαμε σε προηγουμενη δουλεια , απιστευτη σε όλα, αλλά και 800-1000, εκεινες που ειχαμε τουλάχιστον. Κατα τα αλλα επειδη τα γραφεία ειναι στανταρακια σε υψος θέλει σιγουρα μια να μπορεις να φερεις τα μπράτσα σε κατάλληλο ύψος, να εχει πισω υφασμα ωστε να μπορει να αερίζεται γιατι το καλοκαιρι θα ειναι δύσκολο ακομα και με AC, να εχει μια καλη στηριξη στην πλατη και υπο προυποθέσεις για το κεφαλι (εμενα αυτο δεν με απασχολησε γιατι ξερω οτι μετα απο λιγο ξεχνιεμαι και γερνω μπροστα). Επίσης δωστε βαση και στα περιφερειακα πληκτρολόγιο και ποντίκια όπως και βαση στηριξης για τα χερια ενώ καποιοι ισως βολευτουν και με υποπόδιο. Τελος καντε και καμια mckenzie ασκηση για τη μεση όπως και ασκησεις για ενδυνάμωση κορμου όπως και διατάσεις γιατι ότι και να πάρετε αν δεν δυναμώσετε τον κορμό να υποστηρίζει την σπονδυλική στην τελικη πάλι θα βγει πρόβλημα. ** μακρια απο δερματινες - δερματα, πέρα απο τη ζεστη και την μονιμα ιδρωμένη πλάτη μετα απο λιγο θα αρχισουν να ξεφλουδίζουν και περα απο το αισθητικό θα θελει καθημερινό σκούπισμα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2024 από Chrisxxx
MikhailBakurin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 8 hours ago, Xvipes said: Έχοντας αγοράσει πολλές καρέκλες γραφείου με τις 4 τελευταίες να είναι από Δρομέας, Akracing, ΙΚΕΑ αλλά και τέλος Herman Miller η κατάταξη που τις βάζω, από την χειρότερη στην καλύτερη, είναι: 1) ΙΚΕΑ 2) Δρομέας 3) Akracing 4) Herman Miller Η Akracing (και ας είναι gaming) είναι μακράν καλύτερη από Δρομέας σε ίδια τιμή. Το να μπορείς να ρυθμίσεις ύψος μπράτσου, προσκέφαλο κλπ είναι το κερασάκι στην τούρτα όταν η ποιότητα από τα μαξιλάρια ή το δίχτυ είναι μάπα. Στην Akracing, που ακόμα χρησιμοποιώ σε διάφορες περιστάσεις, το μαξιλάρι βάσης δεν έχει νιώσει τίποτα μετά από 7 χρόνια χρήσης, στου Δρομέα ακούμπαγα πάτο από το 1ο τρίμηνο. Το δε δίχτυ του Δρομέα έχει σακουλιάσει πάλι στο 1ο τρίμηνο ενώ της HM εδώ και 2 χρόνια είναι ακόμα τσίτα. Συμφωνώ πως δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε με HM και δεν την αναφέρω για να πάει εκεί η κουβέντα απλά έχοντας μέτρο σύγκρισης καταλαβαίνω πως τα bell and whistles είναι για να κρύψουν την ουσία(βάση και lumbar support). Περί promotion δεν έχω να πω κάτι, έχει περάσει εδώ και καιρό η εποχή που μπαίναμε Youtube για να δούμε review προϊόντος για τους λόγους που αναφέρατε. ΗΜ: Akracing Δρομέας: 1) Δεν καταλαβαίνω τους λόγους παράθεσης της HM. Μιλάμε για bmw σε μια χώρα που οι περισσότεροι αγοράζουν toyota, κι εσύ κάνεις αναφορά σε ferrari. 2) Η Akracing είναι μια καρέκλα που σε Ελληνική βάση, κοστίζει τουλάχιστον 25-30% πάνω από Δρομέα και Μιράντα πώς τη λένε την άλλη. Και πάλι, βλέπω μια χοντροκαρέκλα με πλαστικούρα, καγκουροχρώματα και υφάσματα που προκαλούν ιδρώτα μόνο στην όψη τους. Ας μην πούμε και για το καγκουρομαξίλαρο που προφανώς το βάζουν εκεί οι Κινέζοι για να είναι σίγουρο ότι αυτός που έσκασε το 500μπαλο γι' αυτό το κατασκεύασμα, θα πάθει σίγουρα και κύστη κόκκυγος. 3) Το αν ζάρωσε ένα δίκτυ, μπορεί να μην είναι ελάττωμα, αλλά feature. Το ίδιο και η μερική υποχώρηση του μαξιλαριού. Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο 5-6 βδομάδες μετά τη βλάβη, θα σου έρθει καινούριο ανταλλακτικό σπίτι σου, δωρεάν. Άμα σου βουλιάξει η Μιράντα σιτ, ή η Ακράτεια σιτ, θα την αφήσεις στο πεζοδρόμιο, κλαίγοντας όχι μόνο τα χρήματά της, αλλά και τις ιατρικές αμοιβές για κύστη κόκκυγα και μερική σπονδυλοδεσία που θα χρειαστείς.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 11 hours ago, MikhailBakurin said: 1) Δεν καταλαβαίνω τους λόγους παράθεσης της HM. Μιλάμε για bmw σε μια χώρα που οι περισσότεροι αγοράζουν toyota, κι εσύ κάνεις αναφορά σε ferrari. Άλλη μια: "Συμφωνώ πως δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε με HM και δεν την αναφέρω για να πάει εκεί η κουβέντα απλά έχοντας μέτρο σύγκρισης καταλαβαίνω πως τα bell and whistles είναι για να κρύψουν την ουσία(βάση και lumbar support)." 11 hours ago, MikhailBakurin said: 2) Η Akracing είναι μια καρέκλα που σε Ελληνική βάση, κοστίζει τουλάχιστον 25-30% πάνω από Δρομέα και Μιράντα πώς τη λένε την άλλη. Και πάλι, βλέπω μια χοντροκαρέκλα με πλαστικούρα, καγκουροχρώματα και υφάσματα που προκαλούν ιδρώτα μόνο στην όψη τους. Ας μην πούμε και για το καγκουρομαξίλαρο που προφανώς το βάζουν εκεί οι Κινέζοι για να είναι σίγουρο ότι αυτός που έσκασε το 500μπαλο γι' αυτό το κατασκεύασμα, θα πάθει σίγουρα και κύστη κόκκυγος. Ξαναλέω ίδιο κόστος είχαν του Δρομέα και της Akracing. Αν η καρέκλα του Δρομέα είναι πανέμορφη αλλά μετά το τρίμηνο δε μπορείς να κάτσεις γιατί έχουν κάτσει τα μαξιλάρια τι να το κάνεις; Για το ύφασμα δεν έχω να σχολιάσω κάτι ή το επιλέγεις ή όχι, δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι καλή η καρέκλα ή όχι. 11 hours ago, MikhailBakurin said: 3) Το αν ζάρωσε ένα δίκτυ, μπορεί να μην είναι ελάττωμα, αλλά feature. Το ίδιο και η μερική υποχώρηση του μαξιλαριού. Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο 5-6 βδομάδες μετά τη βλάβη, θα σου έρθει καινούριο ανταλλακτικό σπίτι σου, δωρεάν. Άμα σου βουλιάξει η Μιράντα σιτ, ή η Ακράτεια σιτ, θα την αφήσεις στο πεζοδρόμιο, κλαίγοντας όχι μόνο τα χρήματά της, αλλά και τις ιατρικές αμοιβές για κύστη κόκκυγα και μερική σπονδυλοδεσία που θα χρειαστείς. Και εδώ έχω να σου πω πως όταν πήρα την Akracing έφτασε με ένα πλαστικό σπασμένο και μόλις επικοινώνησα μαζί τους μου το στείλανε απευθείας χωρίς χρέωση ή μα μου. Στην καρέκλα του Δρομέα κατά την αρχική συναρμολόγηση έλειπαν 2 βίδες και έπρεπε να περιμένω 2 εβδομάδες να στείλουν βίδες από το εργοστάσιο στις Σέρρες και μετά να πάω από εκεί για να της παραλάβω(δεν έστελναν στο σπίτι...). Επίσης μετά το τρίμηνο επικοινώνησα μαζί τους για το θέμα με το μαξιλάρι που είχε κάτσει και μου είπαν να πάω από εκεί την βάση για να μου την αλλάξουν με καινούργια που μάντεψε είχε πάλι το ίδιο θέμα καθώς απλά η ποιότητα από τα μαξιλάρια τους είναι κακή. Επίσης όχι δεν είναι feature να ζαρώνει το δίχτυ και στην φώτο φαίνεται αρκετά λιγότερο το πόσο έχει χαλαρώσει σε σχέση με την αρχική του κατάσταση. Μπορείς να διαβάσεις και κριτικές άλλων μελών εδώ στο forum και θα καταλάβεις. Γενικά από τα λεγόμενα σου φαίνεται πως δεν έχεις ιδιαίτερη εμπειρία με καρέκλες και σου έχει καρφωθεί πως αν μια καρέκλα είναι π.χ gaming είναι και κακή.
thanasis00 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Συμφωνώ άπειρα με Xvipes με ό,τι έχει πει μέχρι τώρα. Πέρασαν από μένα 2 καρέκλες δρομέα, action και reflex, με ακριβώς τα ίδια προβλήματα: Χαλάρωμα στο δίχτυ και ολική υποχώρηση του μαξιλαριού. Το γεγονός ότι σε 1 μήνα πάνω κάτω έχεις ανταλλακτικό, και σε 4-6 μήνες πρέπει να ξανακάνεις πάλι την ίδια διαδικασία επειδή πάλι ξαναχαλάει κάτι από τα 2, δείχνει πόσο κακής ποιότητας κατασκευής και μελέτης είναι οι καρέκλες του δρομέα. Και η εγγύηση δεν είναι εφ' όρου ζωής, αλλά και να ήταν, να μην έχεις καρέκλα για 1 μήνα μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό, δε το λες και καλή περίπτωση. Τα ίδια με ΙΚΕΑ Markus, αν και εκεί το θέμα είναι μόνο το αφρώδες υλικό της έδρας. Και εκεί δε μπήκα καν στο κόπο για αλλαγή, απλά την έδωσα σε άτομο πιο ελαφρύ από μένα. Οι καλές καρέκλες για κάποιο λόγο κάνουν >400 ευρώ και πάνω, δε πληρώνεις μόνο μάρκα, αλλά και ποιότητα υλικών, κατασκευής και εργονομίας. Έχω πλέον 2 χρόνια την Haworth Zody, και η έδρα και το δίχτυ της είναι λες και τη πήρα χθες. Δεν έχει βγάλει κιχ καθόλου, δε τρίζει καθόλου (οι δρομέας στο 6μηνο έτριζαν), και θα τη ξαναέπαιρνα. Εννοείται μελλοντικά κοιτάω και για Herman Miller, άλλες Haworth κλπ, γιατί η λέξεις εργονομία και ποιότητα έρχονται πρώτες σε αυτές τις εταιρείες, και μετά όλα τα features.
MikhailBakurin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Τι βάρος έχετε , αν επιτρέπετε; Αναφέρομαι σε xvipes και θανάση. Από περιέργεια, για να δω αν είστε άτομα ειδικών απαιτήσεων ελέω σωματοδομής.
thanasis00 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 8 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Τι βάρος έχετε , αν επιτρέπετε; Αναφέρομαι σε xvipes και θανάση. Από περιέργεια, για να δω αν είστε άτομα ειδικών απαιτήσεων ελέω σωματοδομής. 1.80 95kg και οι καρέκλες αυτές (dromeas και ikea) είναι rated για 125kg, που δε δικαιολογεί τη φθορά. Αλλα προφανώς, για να κάνεις την ερώτηση θεωρείς ότι δεν έχουμε ψάξει και αυτές τις προδιαγραφές, που δείχνει πως δεν έχεις καταλάβει ότι είμαστε άτομα που έχουμε κάνει ενδελεχή έρευνα για τις καρέκλες. Μια αναζήτηση σε άλλα θέματα θα ήταν αρκετή να βρεις όλες τις πληροφορίες, ακόμα και αναλυτικά reviews για τις παραπάνω καρέκλες. Όπως και να χει, να ξέρεις πως αν κάνει για σένα μια καρέκλα, δε σημαίνει ότι είναι το ίδιο άνετη για όλους. Όχι μόνο από άποψη βάρους/ύψους, αλλά και σωματότυπου, και στάση που κάθεται ο καθένας κλπ. Αλλά τη ποιότητα κατασκευής, της εργονομίας και της αξιοπιστίας, μια χαρά μπορεί να τα κρίνει ο καθένας μας, πολύ εύκολα, όταν έχει στη κατοχή του καρέκλα.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 22 minutes ago, MikhailBakurin said: Τι βάρος έχετε , αν επιτρέπετε; Αναφέρομαι σε xvipes και θανάση. Από περιέργεια, για να δω αν είστε άτομα ειδικών απαιτήσεων ελέω σωματοδομής. 1,77 82 κιλά. Εσύ τι καρέκλες έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα; Από περιέργεια, για να δω αν είσαι άτομο που η άποψή του έχει υπόβαθρο.
MikhailBakurin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Καταρχάς να πω ότι είμαι 1,85 και κυμαίνομαι μεταξύ 79 και 84 κιλών, ανάλογα την εποχή του χρόνου, την τελευταία 5ετία. Κατά δεύτερον, προέρχομαι από Μάρκους, της παλιάς εποχής όμως. Την έχω ίσως και 10 χρόνια, μπορεί 12. Δεν έχει πάθει τίποτα. Να φταίει που ως το 2019 είχα αυτό το ύψος που έχω, αλλά ήμουν μεταξύ 72 και 77 κιλών; Δεν ξέρω. Κατά τρίτον, έκανα ενδελεχέστατη έρευνα αγοράς τον τελευταίο μήνα. Δοκίμασα από την απόλυτη τρασίλα (κάτι wellbeing πώς τις λένε στο Αιγάλεω), μέχρι Haworth & Herman Miller. Όταν λέω δοκίμασα, προφανώς δεν πήρα μαζί μου και το νοικοκυριό μου για να την τεστάρω ένα μήνα, αλλά είχα μαζί μου λάπτοπ και καθόμουν καμιά ωρίτσα++ σε κάθε μία. Λοιπόν, να μη μακρυγορώ, απέρριψα τη χέρμαν μίλλερ με το σκεπτικό ότι τώρα βγάζω καλά λεφτά και δε θα μου "φανεί" να την αγοράσω. Αλλά, αν σε 1-2-3 χρόνια βαρεθώ την καλοπληρωτική δουλειά/ με διώξουν/ χάσουμε το έργο, μετά θα επιστρέψω σε αμοιβές Ελληνικής πραγματικότητας, οπότε θα αναγκαστώ να "πέσω" κατηγορία σε πολλά πράγματα. Η καρέκλα γραφείου μου δε θέλω να είναι εξ αυτών. Επίσης, άμα πάρεις εξοπλισμό του 3000ρικου ως ριμότ γουώρκερ, "δένεσαι" με το μέρος που τον έχεις. Προτίμησα να έχω εξοπλισμό των 1000 ευρώ σε τρία μέρη, αντί των 3000 σε ένα. Τις καγκουρογκέημινκ τις απέρριψα στα πρώτα 5 λεπτά που κάθισα σε κάθε μία (παμπλικ - πλαίσιο). Φρικώδες υλικό και αίσθηση ότι η μέση όχι απλά θα ιδρώνει 250 μέρες το χρόνο, αλλά και ότι θα "κρέμεται". Και, όπως προείπα, δεν είμαι 14 ετών, να θέλω χρωματάρες και επιθετικές γραμμές/γωνίες στα έπιπλά μου, ούτε γιγάντια έπιπλα, ούτε επιγραφές XFURY , XXAMAZINGNESSS, ATTACK ή ότι άλλο κιτς φαντάζεται κανείς. Το πραγματικό δίλημμα, ήταν η haworth soji του asset vs η δρομέας action. Η χαγουωρθ ήταν αντικειμενικά λίγο καλύτερη σε αίσθηση καθίσματος και ποιότητα, πιο πρίμιουμ. Η τιμή της 380. Ο Δρομεύς ήτο πολύ κοντά, κοστίζοντας 280. Αποφάσισα να πάω στο Δρομέα γιατί ήταν ετοιμοπαράδοτος (φραντσαηζ στον Πειραιά, ΟΧΙ το οφίσιαλ στη Μεσογείων) και γιατί η "ετοιμοπαράδοτη" haworth ήθελε 10 εργάσιμες να έρθει. Επίσης, ένα 20% στην τιμή δεν είναι αμελητέο ποσό, όποιο εισόδημα κι αν έχει κάποιος "κανονικός" άνθρωπος που χρειάζεται να κάνει οικονομικές επιλογές στη ζωή του. tl;dr, Το 90% που κυκλοφορεί έξω είναι τρασίλα ή καγκουριλίκι. Δοκίμασα πολλά, ίσως πάνω από 30+. Ξεχώρισα 3 μοντέλα, 3 διαφορετικών εταιρειών. Απέρριψα το ένα για λόγους άσχετους με την ποιότητά του. Μεταξύ των άλλων δύο, διάλεξα εκείνο που ήταν πιο άμεσα παραδοτέο, ήταν οικονομικότερο και αυτή η διαφορά τιμής του δεν συνεπαγόταν (επ' ουδενί) αντίστοιχα χαμηλότερη ποιότητά του. Ένα μήνα απολύτως ευχαριστημένος.
thanasis00 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Haworth Soji για μένα ήταν στα ίδια επίπεδα με Haworth Lively, δηλαδή επίπεδα δρομέας. Αν πήγαινες ένα κλικ παραπάνω σε Zody ή και Fern, θα έβλεπες τη διαφορά στο κάθισμα. Υπάρχουν και ενδιάμεσα καθίσματα πριν πας σε Herman Miller πάντως, όπως οι Steelcase (Amia και Leap), που είναι κλάσεις ανώτερες από κάθε καρέκλα που βρίσκεις σε σκρουτζομάγαζα κλπ. Συνεπώς, η έρευνα που έκανες, καλώς σε πήγε στην Asset, αλλά και εκεί δεν είδες τα καθίσματα που αξίζουν παραπάνω από τις "κοινές". Και επειδή τέθηκε θέμα οικονομικό, είναι δύσκολο να βάλεις ένα price tag στον καθένα μας για το πόσο θεωρεί ότι αξίζει η μέση/πλάτη του καθενός. Άλλοι κάνουν μεγαλύτερες υποχωρήσεις, άλλοι τα δίνουν και από το υστέρημά τους για να έχουν μια αξιοπρεπή καρέκλα που δε θα τους δημιουργήσει πρόβλημα αργότερα. Αλλά αν έχεις τα χρήματα να τα δώσεις, μόνο benefits μπορείς να αποκομίσεις από καλύτερες καρέκλες. Κάνουμε που κάνουμε ζημιά στον οργανισμό μας με τις πολλές ώρες που καθόμαστε, ας καθόμαστε τουλάχιστον σε όσο καλύτερο κάθισμα μπορούμε.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 41 minutes ago, MikhailBakurin said: Λοιπόν, να μη μακρυγορώ, απέρριψα τη χέρμαν μίλλερ με το σκεπτικό ότι τώρα βγάζω καλά λεφτά και δε θα μου "φανεί" να την αγοράσω. Αλλά, αν σε 1-2-3 χρόνια βαρεθώ την καλοπληρωτική δουλειά/ με διώξουν/ χάσουμε το έργο, μετά θα επιστρέψω σε αμοιβές Ελληνικής πραγματικότητας, οπότε θα αναγκαστώ να "πέσω" κατηγορία σε πολλά πράγματα. Η καρέκλα γραφείου μου δε θέλω να είναι εξ αυτών. Επίσης, άμα πάρεις εξοπλισμό του 3000ρικου ως ριμότ γουώρκερ, "δένεσαι" με το μέρος που τον έχεις. Προτίμησα να έχω εξοπλισμό των 1000 ευρώ σε τρία μέρη, αντί των 3000 σε ένα. Κάπου εδώ προσωπικά σταματάω να απαντάω αλλά αν θες πες μας τι εννοείς καλά λεφτά.
MikhailBakurin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 1 hour ago, Xvipes said: Κάπου εδώ προσωπικά σταματάω να απαντάω αλλά αν θες πες μας τι εννοείς καλά λεφτά. Τι σημασία έχει αυτό για την κουβέντα που κάνουμε επί καρέκλας; Έχει μεγάλη σημασία, αν μία χέρμαν μίλλερ είναι το 1/4 του μισθού μου, ή αν είναι το 1/3; Παραμένει κάτι που μπορώ να αγοράσω χωρίς να το πολυσκεφτώ τώρα, αλλά είναι αντικειμενικά μία κάπως ακραία οικονομικά αγορά για μία χώρα στην οποία ο μέσος μισθός είναι το 70-80% μιας χέρμαν μίλλερ. Ας μείνει η συζήτηση επί της ουσίας. Αν χρειαστούμε τόπικ για τα οικονομικά - κοινωνιολογικά στοιχεία της λήψης οικονομικών αποφάσεων ως προς την αγορά ακριβών προϊόντων και/ή καρεκλών, θα το ανοίξουμε εντεύθεν.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 5 minutes ago, MikhailBakurin said: Τι σημασία έχει αυτό για την κουβέντα που κάνουμε επί καρέκλας; Έχει μεγάλη σημασία, αν μία χέρμαν μίλλερ είναι το 1/4 του μισθού μου, ή αν είναι το 1/3; Παραμένει κάτι που μπορώ να αγοράσω χωρίς να το πολυσκεφτώ τώρα, αλλά είναι αντικειμενικά μία κάπως ακραία οικονομικά αγορά για μία χώρα στην οποία ο μέσος μισθός είναι το 70-80% μιας χέρμαν μίλλερ. Ας μείνει η συζήτηση επί της ουσίας. Αν χρειαστούμε τόπικ για τα οικονομικά - κοινωνιολογικά στοιχεία της λήψης οικονομικών αποφάσεων ως προς την αγορά ακριβών προϊόντων και/ή καρεκλών, θα το ανοίξουμε εντεύθεν. Δε νομίζω να μπορείς να την αγοράσεις και να ήθελες.
MikhailBakurin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 7 minutes ago, Xvipes said: Δε νομίζω να μπορείς να την αγοράσεις και να ήθελες. Έκανα και λάθος υπολογισμό πριν κιόλας. Τα 1/4 και 1/3 αφορούν λιανική με ΦΠΑ. Άμα την περάσω έξοδα (κάτι που ο ΚΑΔ μου δικαιολογεί), μιλάμε για 1/5, μπορεί κι 1/6 για τα πιο ''φτηνά'' μοντέλα που τσεκάρω τώρα άμαζον (και τα οποία η άσσετ δεν είχε να δοκιμάσω). Ξαναλέω όμως, είτε ήταν το 1/10, είτε τα 2/1, πάλι το οικονομικό μου επιχείρημα ευσταθεί. Πάμε στα λοιπά τώρα.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 24 minutes ago, MikhailBakurin said: Έκανα και λάθος υπολογισμό πριν κιόλας. Τα 1/4 και 1/3 αφορούν λιανική με ΦΠΑ. Άμα την περάσω έξοδα (κάτι που ο ΚΑΔ μου δικαιολογεί), μιλάμε για 1/5, μπορεί κι 1/6 για τα πιο ''φτηνά'' μοντέλα που τσεκάρω τώρα άμαζον (και τα οποία η άσσετ δεν είχε να δοκιμάσω). Ξαναλέω όμως, είτε ήταν το 1/10, είτε τα 2/1, πάλι το οικονομικό μου επιχείρημα ευσταθεί. Πάμε στα λοιπά τώρα. Νίκησες
maparios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις διάβασα τα μηνύματα.. Δεν βλέπω κανέναν όμως στα "κυβικά" μου που να έχει αγοράσει κάποια καρέκλα, οποιαδήποτε, η οποία να τον βόλεψε.. Έχουμε κανέναν στο φόρουμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα