Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, azuli said:

Aν και τον ξερω και δεν τον παω,πολυ καλα εκανε.

Οι υπολοιποι ειναι αβουλα ζωα που αφησαν τον καθε παροχο να κανει οτι γουσταρει και να σκεπασει τα αυλακια του με αμμο και τσιχλες.

Αυτο το ρδελομπου που εχουν κανει την Αθηνα που θες νεες αναρτησεις καθε 2 χρονια δεν υπαρχει ουτε σε χωρα με πολεμο.

Να σκαψει οπου γουσταρει ο καθενας αλλα να το αφησει το μερος οπως ακριβως το βρηκε.

Αμα καναν τετοια δουλεια μεσα στο σπιτι σου θα τους ελεγες δεν πειραζει?

Ελα τώρα φίλε μου τώρα, τα πιστεύεις αυτά; Είναι ένα ΧΑΛΙ οι δρόμοι και στην Καλλιθέα όπως και παντού, και ψάχνει κορόιδα να του ασφαλτοστρώσουν όλο το δήμο;;; 

Απαραδεκτος είναι, όχι να τον υπερασπιζόμαστε κιολας. Και αυτόν και όλους. 

Θα μείνει πίσω στην αρχαιότητα ολόκληρος τεράστιος Δήμος Καλλιθέα επειδή ο άλλος θέλει να δείξει έργο με τα λεφτά άλλων.

Ας σοβαρευτούμε λίγο, σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε!

Just now, polaki said:

Ελα τώρα φίλε μου τώρα, τα πιστεύεις αυτά; Είναι ένα ΧΑΛΙ οι δρόμοι και στην Καλλιθέα όπως και παντού, και ψάχνει κορόιδα να του ασφαλτοστρώσουν όλο το δήμο;;; 

Θα μείνει πίσω στην αρχαιότητα ολόκληρος τεράστιος Δήμος Καλλιθέα επειδή ο άλλος θέλει να δείξει έργο με τα λεφτά άλλων. Τα 10 εκατοστά τον πείραξαν, δεν κοιτάει που οι δρόμοι είναι για κατσίκια.

• Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, polaki είπε

Θα μείνει πίσω στην αρχαιότητα ολόκληρος τεράστιος Δήμος Καλλιθέα επειδή ο άλλος θέλει να δείξει έργο με τα λεφτά άλλων.

Στο δημαρχείο όμως έβαλε εν μέσω πανδημίας fiber δείχνοντας την συμπάθεια του στην wind τότε, αλλά το συνεργείο κάλυψε μόνο το σημείο που έσκαψαν στον πεζόδρομο και όχι όλο τον πεζόδρομο, στους δρόμους γιατί ζητάει όλο τον δρόμο? Επρεπε να ντρέπεται που άφησε τον 5ο δήμο της ελλάδος χωρίς πρόσβαση στην τεχνολογία, ενώ αυτός καθόταν στο γραφειάκι του στον δήμο με το fiber του να κάνει ομιλίες στο facebook και ο δημότης προσπαθούσε να κάνει απο το σπίτι του τηλεργασία με ταχύτητες μηδενικές, και μετά παραπονιέται γιατί δεν βγήκε.

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα εαν η οπτικη ινα μπει στο σωστο σημειο κοντα στο πεζοδρομιο δεν ενοχλει το υπολοιπο οδοστρωμα.

Κατω απο παρκαρισμενα αυτοκινητα κρυβεται στους μεγαλους δρομους.

Ελα ομως που εχουμε και τον καθε Ελληναρα που βλεπει την κορδελα "ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ" και παει και παρκαρει γιατι εδω βρηκε και το βλεπει απο το μπαλκονι του.

Μετα αρχιζουν τα εργα να πηγαινουν ζιγκ-ζαγκ ή να μην γινονται καθολου..

image.jpeg.9a0beb1c932c918a926378da14f707c1.jpeg

ΥΓ. Ειναι ο ιδιος Ελληναρας που που μετα θα παρει τηλεφωνο να κανει παραπονο για χαμηλη ταχυτητα στο internet του.

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Δημοσ.

Βέβαια επίσης είμαστε και από τις λίγες χώρες που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν απομακρύνεται άμεσα το όχημα, και ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστο 200-300 € να το πάρει πίσω, ώστε να καταλάβει το λάθος του για την επόμενη φορά. 

• Like 6
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Βέβαια επίσης είμαστε και από τις λίγες χώρες που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν απομακρύνεται άμεσα το όχημα, και ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστο 200-300 € να το πάρει πίσω, ώστε να καταλάβει το λάθος του για την επόμενη φορά. 

Επισης ειμαστε και απο τις λιγες χωρες που ο εργολαβος θα βαλει την ασπροκοκκινη ταινια μια μερα πριν την εκτελεση των εργων...

Θυμαμαι προπερσυ εβαλαν Μ.Δευτερα σε κεντρικο δρομο στο Κουκακι οτι θα γινει ασφαλτοστρωση και Μ.Τριτη ξεκινησαν να φρεζαρουν τον δρομο.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 16/3/2024 στις 5:27 ΜΜ, polaki είπε

Οποίος δεν ψήνεται να βάλει σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη. Ότι υποδομές και να έχεις ως χώρα και ότι ταχύτητες, αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει καν τί παίρνει δεν θα το αγοράσει. 

Στην πολυκατοικία μου εδώ και 1 χρόνο έχουμε FTTH και μόνο 2 άτομα έχουμε βάλει. Οι άλλοι ακόμα με τις παλιές max 50mbps (δεν έπιανε 100 σε μας). 

Και μιλάμε για πολυκατοικία στη Βούλα, δε νομίζω να είναι θέμα χρημάτων για 10€ παραπάνω. Απλά δεν ενδιαφέρονται.

Η αλήθεια είναι οτι εφόσον οι πάροχοι κινητής έχουν φέρει απεριόριστα data από κινητό... πολύς κόσμος που μένει μόνος του πχ δεν έχει νόημα να βάλει καν σταθερό.

Αν δεν είχα κάποιον να αφήσω σπίτι οταν δουλεύω ουτε εγώ θα έβαζα σταθερό Internet. Πεταμένα λεφτά για πολύ κοσμο πλέον.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 17/3/2024 στις 7:03 ΜΜ, Volga είπε

Η αλήθεια είναι οτι εφόσον οι πάροχοι κινητής έχουν φέρει απεριόριστα data από κινητό... πολύς κόσμος που μένει μόνος του πχ δεν έχει νόημα να βάλει καν σταθερό.

Αν δεν είχα κάποιον να αφήσω σπίτι οταν δουλεύω ουτε εγώ θα έβαζα σταθερό Internet. Πεταμένα λεφτά για πολύ κοσμο πλέον.

Το σπιτι χρειαζεται σύνδεση. Πως θα ελεγξεις τις κάμερες, τον συναγερμό, γκαραζοπορτες, κλιματιστικά, κλπ κλπ απομακρυσμένα?

Σιγουρα ομως πλεον η κινητη τηλεφωνια προσφέρει μια εναλλακτική επιλογη και μάλιστα φτηνότερη! Εγω πριν λιγες μερες πηγα σε 4g router επειδη ληγει η σύνδεση FTTH και έχω διπλάσιες+ ταχύτητες με πολυ μικροτερο κόστος. 30αρια και 50αρια που ζητάγανε να τα ξεχάσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι δυνατόν ένας δήμαρχος (Καρναβος) να απαιτήσει με το έτσι θέλω να του ασφαλτοστρωσουν όλο το δρόμο; Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι;

Πάντως το φυσικό αέριο στη Καλλιθέα μια χαρά πέρασε πέρσι στη γειτονιά μου και τους έκανε τους δρόμους καλοκαιρινούς. Παντού καθίζηση και πρόχειροδουλειές και μιλάμε για πολύ μεγαλύτερη λωρίδα απ'ότι κόβουν για οπτική. Αυτούς πώς τους άφησε;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, MikeJ said:

Αυτούς πώς τους άφησε;

Πολλαπλάσια γκρίνια. 😛

Δημοσ.
On 17/03/2024 at 13:21, Jiakometi said:

Από την άλλη, παρκάρεις κάπου νόμιμα και έπειτα πας μια εβδομάδα διακοπές και δε βλέπεις προφανώς την ειδοποίηση (που κλασικά μπαίνεις τελευταία στιγμή) ούτε είσαι εκεί να το μετακινήσεις κλπ. Πώς ακριβώς έχεις ευθύνη; Δεν έχεις. Εφόσον έχεις παρκάρει νόμιμα μπορείς να μείνεις εκεί μέχρι 45 μέρες μέχρι να θεωρηθεί εγκαταληψη.

Γι'αυτό αρκετές εταιρείες έχουν εξοπλισμό (κάτι βάσεις με ροδάκια) για να μετακινούν προσωρινά τα αυτοκίνητα σε μικρή απόσταση και τα επαναφέρουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πως γίνεται να ακούω συνέχεια για οπτικές ίνες; και να πέφτουμε συνέχεια στον μέσο όρο παγκόσμιας κατάταξης στην ταχύτητα σταθερού ίντερνετ, απορώ 😅

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, Painmaker said:

Πως γίνεται να ακούω συνέχεια για οπτικές ίνες; και να πέφτουμε συνέχεια στον μέσο όρο παγκόσμιας κατάταξης στην ταχύτητα σταθερού ίντερνετ, απορώ 😅

Γιατί στις άλλες χώρες έχουν καλύτερες τιμές συμβολαίων, ειδικά βάσει των εισοδημάτων τους, με αποτέλεσμα να βάζουν μεγαλύτερα πακέτα και να ανεβαίνει ο μέσος όρος ή διάμεσος. 

Πάρε πχ  την Χιλή που είναι 4η παγκοσμίως στην κατάταξη της Ookla. Είναι λεφτάδες και δεν το ξέραμε ή έχουν "εφαρμογές" που αξιοποιούν τόσα Mbps? Όχι ασφαλώς, το πιθανότερο είναι να έχουν σωστές τιμές.

Δημοσ.

Και ακριβές τιμές και χαμηλή διαθεσιμότητα, ξέρεις πόσους γνωρίζω που έχουν adsl ή vdsl μόνο διαθεσιμότητα και θέλουν να βάλουν οπτικές ίνες παρά τις τιμές; 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Painmaker said:

Και ακριβές τιμές και χαμηλή διαθεσιμότητα, ξέρεις πόσους γνωρίζω που έχουν adsl ή vdsl μόνο διαθεσιμότητα και θέλουν να βάλουν οπτικές ίνες παρά τις τιμές; 

Ξέρεις πόσοι μπορούν να βάλουν οπτικές και παραμένουν με DSL? Πάνω από 1 εκατ οικίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ρωτήσω, στο σπίτι μου λέει έως ADSL  24mbps διαθεσιμότητα, αλλά ακριβώς 15  μετρά δίπλα μου το σπίτι προς την κατεύθυνση του ΚΑΦΑΟ έχουν έως 50mbps Διαθεσιμότητα, γίνεται να πω στην COSMOTE να μου βάλει VDSL 50 και όσα πιάσω έπιασα; ας είναι και 35-40mbps? Η αν λέει το Site έως 24mbps είναι απόλυτο. Ένας αριθμός οδού διαφορά είναι, ως το 41 υποστηρίζει, το δικό μου το 40 όχι.

Επεξ/σία από Painmaker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...