Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα μπούνια για εναέριο, αν περιμένουμε πότε θα έρθει από σκαψίματα θα έχουμε πρωθυπουργό τον γιό του Μητσοτάκη που πήγε φαντάρος πρόπερσι. Να γίνουν όλα μακαρανόδα αν είναι να έχουμε 500-1Gbps και το λέω πολύ σοβαρά

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
  • Sad 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, -dL- said:

Ο τεχνικός δε του ΟΤΕ μου είπε οτι το δικό τους καλώδιο είναι πολύ μικρό και αυτοκόλλητο και δεν χρειάζεται κανάλι, ενώ των υπολοίπων θα έχουμε και ενα ομορφότατο κανάλι να κάνει βόλτα στην πρόσοψη μέχρι το σημείο εισόδου στο σπίτι. Αν το θές όμορφο φτιάξτο μόνος σου απο ότι κατάλαβα...

πραγματικα,οταν ηρθε εμενα να την συνδεσει στο σπιτι μου λεει σε μια φαση τελειωσαμε και του λεω τι τελειωσαμε,που ειναι η οπτικη?

ειναι διαφανης και πολυ λεπτη,αορατη.Την εβαλε χωρις οδηγους.Πρεπει να εβαλε καποιο υλικο σαν κολλα/σιλικονη για να κολλησει στον τοιχο,δεν φαινεται ουτε η οπτικη ουτε η κολλα,παρα  μονο αν στην δειξει καποιος (σε ασπρο τοιχο παντα)

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, k_w_t said:

Αλλος εχει την ευθυνη να τους φτιαξει...

Προς το παρον φτιαχνουν αυτους που κλεβουν οι οπαδοι της ROMA....

Αυτο μου θυμίζει όταν Πας στον Δήμο σου, και αρχίζει να λεει, δεν ειναι δική μας αρμοδιοτητα, ειναι της Περιφέρειας. Πας στην Περιφέρεια (λεμε τωρα) και σου λενε να πας στον Δήμο σου.

Φίλε, δεν με ενδιαφέρει ποιος κρύβεται ΠΙΣΩ από κατι. Εμενα ο λογ/σμος λέει ΔΕΗ. Εκεί πληρώνω. ΔΕΗ.

Επεξ/σία από endeavour
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Aias είπε

Εναεριο οπτικο καλωδιο καλα θα παει αυτο. Μονο μην βρεχει η φυσαει 

Αγαπητε το καθ'αυτου καλωδιο οπτικης βρισκεται καλα προφυλαγμενο στον πυρηνα

καλωδιου πολυ μεγαλυτερης διατομης . Προς Θεου δηλ δεν θα κρεμιεται γυμνη οπτικη ινα στον αερα , οπως και τα υποβρυχια καλωδια φερουν τεραστια εξωτερικη μονωση - προστασια.

Απλα πραματα δηλ αυτονοητα , απο την αλλη ενα υπογειο καλωδιο προφανως και ειναι καλυτερα προστατευμενο.

Χιλιες φορες εναεριο  και επιτοιχειο καλωδιο οπτικης ινας , παρα χαλκος και αθλιος κατα περιπτωση .

Στο φιναλε τα εναερια καλωδια του Ηλεκτρικου τα ανεχομαστε επι δεκαετιες , αυτο το ενα της οπτικης το κατα πολυ μικροτερο και που θα φερει τον πολιτισμο προσιτο σε ολους , γιατι να μας ξινιζει ;

Ποσο μαλλον σε φορουμ τεχνολογιας , ειναι δυνατον να μεμψιμοιρουμε ; Καταληγω στο οτι πολλοι εδω μεσα αγνοουν την πραγματικοτητα και στοιχειωδεις γνωσεις πατριδογνωσιας.

Επεξ/σία από nepomuk
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, endeavour είπε

Αυτο μου θυμίζει όταν Πας στον Δήμο σου, και αρχίζει να λεει, δεν ειναι δική μας αρμοδιοτητα, ειναι της Περιφέρειας. Πας στην Περιφέρεια (λεμε τωρα) και σου λενε να πας στον Δήμο σου.

Φίλε, δεν με ενδιαφέρει ποιος κρύβεται ΠΙΣΩ από κατι. Εμενα ο λογ/σμος λέει ΔΕΗ. Εκεί πληρώνω. ΔΕΗ.

Υπαρχει χαρτης για τους οδικους αξονες που ανηκουν στην περιφερεια πχ Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ,Παραλιακη κτλ.

Εγω πληρωνω ELPEdison ... Να φτιαξει τον υποσταθμο αυτη....? ΟΧΙ..

Μεσα στο λογαριασμο παει ενα ποσο στην ΔΕΔΔΗΕ.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Πάντως στο Περιστέρι, από το καλοκαίρι του 2022 είναι περασμένες οι οπτικές στις κολώνες και οι κατανεμητές. Καμπίνες, όλα έτοιμα. Αλλά οπτική στο σπίτι, όχι ακόμη.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, cornix είπε

αμα ξεκινησει λιανικη θα πεσουν οι τιμες των αλλων παροχων και ισως δουμε μεγαλυτερο upload στο ftth

Μην αγχώνεσαι...ίδιες θα παραμείνουν και πιο ακριβές ! χαχα. Ποιος σου είπε ότι στην Ελλάδα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, tasvar είπε

Πάντως στο Περιστέρι, από το καλοκαίρι του 2022 είναι περασμένες οι οπτικές στις κολώνες και οι κατανεμητές. Καμπίνες, όλα έτοιμα. Αλλά οπτική στο σπίτι, όχι ακόμη.

Τουλάχιστον εκεί βλέπεις κάτι και κάποια στιγμή θα μπει, εμείς που δεν βλέπουμε τίποτα στις μη αναβαθμισμένες? τουλάχιστον η ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθεί δεν είναι καλύτερη από το σκοτάδι?  Είναι απάντηση αυτή σοβαρής εταιρείας σε καταγγελία μου?

Καλημέρα σας.docx

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

Τουλάχιστον εκεί βλέπεις κάτι και κάποια στιγμή θα μπει, εμείς που δεν βλέπουμε τίποτα στις μη αναβαθμισμένες? τουλάχιστον η ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθεί δεν είναι καλύτερη από το σκοτάδι?  Είναι απάντηση αυτή σοβαρής εταιρείας σε καταγγελία μου?

Καλημέρα σας.docx 10.84 kB · 2 downloads

Έχεις δίκιο, αλλά και πριν 2 εβδομάδες έσκαψαν από την απέναντι πλευρά του δρόμου που είναι οι κολώνες που λέγαμε. Πέρασαν και εκεί οπτικές. Έργα ΔΕΗ ή ταμπέλα. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tasvar είπε

Έχεις δίκιο, αλλά και πριν 2 εβδομάδες έσκαψαν από την απέναντι πλευρά του δρόμου που είναι οι κολώνες που λέγαμε. Πέρασαν και εκεί οπτικές. Έργα ΔΕΗ ή ταμπέλα. 

Το σκάψιμο στοιχίζει λές να είναι μόνο ταμπέλα, δεν νομίζω, για να καθυστερούν έχουν κάποιο λόγο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manoskost είπε

Καλημέρα σας.docx 10.84 kB · 4 downloads

Ο προηγουμενος δημαρχος Καλλιθεας (Κάρναβος) δεν δεχοταν να γινει το κλασσικο μερεμετι στους δρομους.

Οταν λεω μερεμετι εννοω που υπαρχει ενα αυλακι και στους 30 ποντους που σκεπαζεται με ασφαλτο.

image.jpeg.6db1d128c84e16f05afd74b0bf85882a.jpeg

Ηθελε οποιος σκαψει να περασει καινουργια ασφαλτο σε ολο το οδοστρωμα και να μην υπαρχει αυτη η λωριδα.

Φυσικα κανενας παροχος δεν το δεχτηκε.

Περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με τον καινουργιο Δημαρχο που φαινεται οτι δεν εχει τετοιο θεμα.

• Like 3
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, manoskost είπε

Το σκάψιμο στοιχίζει λές να είναι μόνο ταμπέλα, δεν νομίζω, για να καθυστερούν έχουν κάποιο λόγο.

Τη λέξη "ταμπέλα" την έβαλα επειδή το νήμα αφορά τη ΔΕΗ. Μη νομίζει κάποιος που θα διαβάσει πως μιλάω για άλλο πάροχο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ο προηγουμενος δημαρχος Καλλιθεας (Κάρναβος) δεν δεχοταν να γινει το κλασσικο μερεμετι στους δρομους.

Οταν λεω μερεμετι εννοω που υπαρχει ενα αυλακι και στους 30 ποντους που σκεπαζεται με ασφαλτο.

image.jpeg.6db1d128c84e16f05afd74b0bf85882a.jpeg

Ηθελε οποιος σκαψει να περασει καινουργια ασφαλτο σε ολο το οδοστρωμα και να μην υπαρχει αυτη η λωριδα.

Φυσικα κανενας παροχος δεν το δεχτηκε.

Περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με τον καινουργιο Δημαρχο που φαινεται οτι δεν εχει τετοιο θεμα.

Καταλαβαίνω αυτό που λές και δεν διαφωνώ, πως γίνεται όμως να φτιάξει ο ΟΤΕ τα 3/4 του Α/Κ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ , σε αυτές τις καμπίνες δεν υπήρξε πρόβλημα με το σκάψιμο και υπήρχε μόνο σε αυτές που δεν έφτιαξε ή είναι αλλού το πρόβλημα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manoskost είπε

Καταλαβαίνω αυτό που λές και δεν διαφωνώ, πως γίνεται όμως να φτιάξει ο ΟΤΕ τα 3/4 του Α/Κ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ , σε αυτές τις καμπίνες δεν υπήρξε πρόβλημα με το σκάψιμο και υπήρχε μόνο σε αυτές που δεν έφτιαξε ή είναι αλλού το πρόβλημα?

Στο Α/Κ Ιπποδρομου εχει FTTH ή FTTC ?

Συμφωνα με το broadband assist δεν εχει οπτικες τουλαχιστον στον Δ.Καλλιθεας.

Μερικες φορες ενα Α/Κ πιανει 2 δημους πχ Α/Κ  Ν,Κοσμος που εχει και ενα μερος της Δαφνης.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tasvar είπε

Φυσικά αφού κανείς δεν έχει δηλώσει ανοικτά ότι θέλει να αγοράσει από την ΔΕΗ εκτός από την inalan. Όλοι θέλουν δικό τους ιδιόκτητο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...