panossar95 Δημοσ. 15 Μαρτίου Share Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους και ευχαριστω προκαταβολικα οσους ασχοληθουν με το θεμα μου. Εχω ενα Tuf gaming Laptop της asus για αρκετα χαλαρο gaming οπως Lol,TFT και Valorant. Mεχρι πριν λιγους μηνες που ημουν στρατο, επαιζα στο βαλοραντ με 180-220 fps χωρις προβλημα. Αφου γυρισα εδω και κανα διμηνο περιπου το Laptop το σηκωνει οριακα στα 100 με πολλα drops μεσα στο παιχνιδι που φτανουν και κατω απο 60! Εκανα ενημερωσεις γενικα γιατι δεν ειχα κανει, και στην καρτα γραφικων και οταν μπηκα στο παιχνιδι φανηκε να επανρχεται στα 250-300 φπς αλλα μετα παλι ξαναεπεσε στα Fps που ειπα πριν.... Καμια ιδεα για το τι θα μπορουσε να φταιει?? Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα των φπς που οριακα ειναι δυσκολο να παιξω πλεον Προσθετω και καποια χαρακτηριστικα, το βαλοραντ χρησιμοποιει κυριως επεξεργαστη και οχι καρτα γραφικων σαν παιχνιδι. Αν θελετε να παραθεσω και κατι αλλο πειτε μου.. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAnOlIArAs Δημοσ. 15 Μαρτίου Share Δημοσ. 15 Μαρτίου Παλιά η κάρτα σου, 1050 Ti. Είναι λογικό χρόνο με το χρόνο να πέφτει η απόδοση της. Παρολαυτά η φόρτιση σου λειτεργεί κανονικά? Κάποιες φορές εάν δεν φορτίζει σωστά το Λαπτοπ την ώρα που κάνεις χρήση για Gaming ρίχνει την απόδοση. Παρολαυτά περίμενε και κάποιο άλλο σχόλιο από τα παιδιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 15 Μαρτίου Share Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) πιθανον λόγω θερμοκρασίας , άνοιξε το και καθάρισε το γιατί ρουφάει σκόνη , χνούδια , τρίχες κτλ όσο περνάει ο καιρός συσσωρεύονται και από κάποια στιγμή και μετά επειδή εμπορδίζουν ομαλή ροή φρέσκου αέρα ανεβάζεις θερμοκρασίες. 2 ώρες πριν, panossar95 είπε Tuf gaming Laptop της asus για αρκετα χαλαρο gaming οπως Lol,TFT και Valorant. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, jgeorgiou said: πιθανον λόγω θερμοκρασίας , άνοιξε το και καθάρισε το γιατί ρουφάει σκόνη , χνούδια , τρίχες κτλ όσο περνάει ο καιρός συσσωρεύονται και από κάποια στιγμή και μετά επειδή εμπορδίζουν ομαλή ροή φρέσκου αέρα ανεβάζεις θερμοκρασίες. Λες ε? οκ θα το δοκιμασω τωρα το σαββατοκυριακο 1 hour ago, mAnOlIArAs said: Παλιά η κάρτα σου, 1050 Ti. Είναι λογικό χρόνο με το χρόνο να πέφτει η απόδοση της. Παρολαυτά η φόρτιση σου λειτεργεί κανονικά? Κάποιες φορές εάν δεν φορτίζει σωστά το Λαπτοπ την ώρα που κάνεις χρήση για Gaming ρίχνει την απόδοση. Παρολαυτά περίμενε και κάποιο άλλο σχόλιο από τα παιδιά εδώ. Το καταλαβαινω αυτο, αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι χρησιμοποιει τον επεξεργαστη και οχι την καρτα... Για αυτο μου κανει εντυπωση.. Εκτος και αν ο επεργαστης ειναι ξεπερασμενος, δεν ξερω και πολυ απο παρτς οποτε ισως παιζει ρολο αυτο. Η φορτιση ναι, λειτουργει κανονικα Πιστευετε επισης οτι ενα φορματ θα βοηθουσε γενικοτερα? Αν και εχω ελαχιστα πραγματα μεσα Επεξ/σία 15 Μαρτίου από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 15 Μαρτίου Share Δημοσ. 15 Μαρτίου λοιπον πρωτα τσεκαρεις θερμοκρασιες οπως ειπαν και ποιο πανω μετα τσεκαρεις μηπως οι καινούργιοι drivers στο κανουν αυτο οποτε uninstall και περασμα τους παλιους και τελος φορματ μην τυχον καποι update σε επηρεαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 15 Μαρτίου Share Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Βαζεις windows 11 και τον φορτιστη στην πριζα πριν παιξεις καποιο παιχνιδι Επεξ/σία 15 Μαρτίου από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 5 hours ago, KaRLoSSaLoNiKa said: λοιπον πρωτα τσεκαρεις θερμοκρασιες οπως ειπαν και ποιο πανω μετα τσεκαρεις μηπως οι καινούργιοι drivers στο κανουν αυτο οποτε uninstall και περασμα τους παλιους και τελος φορματ μην τυχον καποι update σε επηρεαζει. Ειχα το θεμα πριν κανω τα updates. 5 hours ago, mphxths said: Βαζεις windows 11 και τον φορτιστη στην πριζα πριν παιξεις καποιο παιχνιδι Φορτιστης ειναι πανω κανονικα Λες να φταιει οτι δεν εχω τα 11? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 15 Μαρτίου Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, panossar95 said: Λες να φταιει οτι δεν εχω τα 11? Δεν νομιζω , αλλα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου On 15/03/2024 at 22:17, mphxths said: Δεν νομιζω , αλλα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις. Και ομως ηταν αυτο... Απιστευτο... Με το που εκανα το update σταθερα στο μενου 400+fps και μεσα στο παιχνιδι 200... δεν το πιστευω χαχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2 hours ago, panossar95 said: δεν το πιστευω χαχααχ Oυτε εγω , για πλακα το προτεινα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα