Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για Pixel 7a

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από aces,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο Forum,

Ψάχνομαι τελευταία να αντικαταστήσω το Poco F1 που έχω και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το Pixel 7a.

Παρόλα αυτά στο reddit βλέπω πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με την μπαταρία, την υποστήριξη δικτύου 5G , υπερθέρμανση κλπ

Επειδή μπορώ να διαθέσω μέχρι 450€ Μαξ, υπάρχει κάτι παρόμοιο που μπορώ να κοιτάξω σε συσκευή;

Συγκεκριμένα μου άρεσε το Pixel 7a για τις δυνατότητες του με την φωτογραφία και video σε σύγκριση με άλλα smartphone στα ίδια λεφτά.

ΥΓ: Το συγκεκριμένο το βρίσκω μέσω Σκρουτζ στα 300-350€ με αποφορολόγηση. Πιστεύετε αξίζει τον ρίσκο;

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Psionicos είπε

Φοβερό φαίνεται. Από φορητότητα πως πάει; Μπαίνει στην τσέπη; Γιατί μου φαίνονται λίγο μεγάλες οι 6.74"

To Pixel ειναι πιο μαζεμενο

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Psionicos είπε

Φοβερό φαίνεται. Από φορητότητα πως πάει; Μπαίνει στην τσέπη; Γιατί μου φαίνονται λίγο μεγάλες οι 6.74"

Είναι πολύ μεγάλο.Μπαίνει σε τσέπη αλλά εξέχει.Ειδικά αν του βάλεις θήκη θα ενοχλεί στην τσέπη του παντελονιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nothing phone 2(a) αμα θες να περιμενεις λιγο καιρο. Για απλη χρηση ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχει, υπερτερει λιγο σε καμερα βεβαια.

https://www.skroutz.gr/s/51249382/Nothing-Phone-2a-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Mayro.html

Εdit: Ερωτηση για το Nord 3, παιρνει Gcam? Βελτιωνει καθολου την κατασταση?

Επεξ/σία από Prasino Mantarinh
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...