_lazaran Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Ειμαι σε αναζητηση κινητου τηλεφωνου, εχω καταληξει στο poco x6 pro αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου Ειδα οτι εξωτερικο μπορεις να το βρεις 30-40 ευρω φθηνοτερα(με τα μεταφορικα) σε sites οπως amazon και aliexpress, υπαρχει καποιος κινδυνος τελωνειου ή δεν υπαρχει καποιο τετοιο θεμα?
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Αγορά από Ευρωπα ι κό amazon δεν έχει κίνδυνο τελεωνείου, άρα προχωράς κανονικά(πωλητής και αποστολέας το amazon πάντα). 1
Titos301 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, _lazaran είπε Ειμαι σε αναζητηση κινητου τηλεφωνου, εχω καταληξει στο poco x6 pro αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου Ειδα οτι εξωτερικο μπορεις να το βρεις 30-40 ευρω φθηνοτερα(με τα μεταφορικα) σε sites οπως amazon και aliexpress, υπαρχει καποιος κινδυνος τελωνειου ή δεν υπαρχει καποιο τετοιο θεμα? το θεμα ειναι η εγγυηση στα xiaomi αν σε ενδιαφερει βεβαια θα σου πουν καλυτερα συμφορουμιτες που εχουν αλλα απ οτι εχω ακουσει οτι αν το κινητο δεν εχει αγοραστει απο τον επισημο εισαγωγεα στην ελλαδα δεν το δεχονται για εγγυηση Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2024 από Titos301
emp87 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) jmctech,δεν εχει κανενα νοημα να πληρωσεις παραπανω μονο και μονο για ενα επιπλεον χρονο εγγυησης Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2024 από emp87
manoskost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, _lazaran είπε Ειμαι σε αναζητηση κινητου τηλεφωνου, εχω καταληξει στο poco x6 pro αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου Ειδα οτι εξωτερικο μπορεις να το βρεις 30-40 ευρω φθηνοτερα(με τα μεταφορικα) σε sites οπως amazon και aliexpress, υπαρχει καποιος κινδυνος τελωνειου ή δεν υπαρχει καποιο τετοιο θεμα? https://el.xiaomiplanet.sk/poco-x6-pro-5g-σε-πώληση-19/ Προτίμησε την αγορά από την γερμανική αποθήκη καθόσον είναι παράρτημα της xiaomi στη γερμανία και αναγνωρίζεται η πανευρωπαική εγγύηση των 2 ετών απο την infoquest. 1
ougxar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) perishop Στα σοβαρα απο σκρουτζ μεσω απο το καλαθι του η απο αμαζον για σωστες εγγυησεις Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2024 από ougxar
_lazaran Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 31 λεπτά πριν, manoskost είπε https://el.xiaomiplanet.sk/poco-x6-pro-5g-σε-πώληση-19/ Προτίμησε την αγορά από την γερμανική αποθήκη καθόσον είναι παράρτημα της xiaomi στη γερμανία και αναγνωρίζεται η πανευρωπαική εγγύηση των 2 ετών απο την infoquest. Απο τι βλεπω δεν ισχυει πλεον η προσφορα που εστειλες, εχει ληξει το κουπονι στις 12/03 εαν δεν κανω μεγαλο λαθος 2 λεπτά πριν, _lazaran είπε Απο τι βλεπω δεν ισχυει πλεον η προσφορα που εστειλες, εχει ληξει το κουπονι στις 12/03 εαν δεν κανω μεγαλο λαθος Παρολο αυτα εχει την ιδια τιμη πανω κατω με την amazon
manoskost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 8 λεπτά πριν, _lazaran είπε Απο τι βλεπω δεν ισχυει πλεον η προσφορα που εστειλες, εχει ληξει το κουπονι στις 12/03 εαν δεν κανω μεγαλο λαθος Παρακολούθα το θα βγάλει νέα κουπόνια, βγάζει συνέχεια. 1
Christos_Tz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) ...απο οπου το παρειs και σε συμφερει οικονομικα θα το χαρειs παντωs....πιστευω για φετοs ειναι best seller.....το εχω και του εχω κανει οτι τελευταια αναβαθμιση εχει βγει σε hyperOS και πραγματικα το κινητακι φυσαει απροβληματιστα...και με μελλοντικα Updates πιστευω θα ειναι ακομα πιο σουπερ...ταχυτητα ufs 4.0..οθοναρα 1.5κ..12gb ram....μια χαρα φωτογραφιεs..(αν θελειs επαγγελματικεs πεντακαθαρεs ληψειs παρε φωτογραφικη μηχανη..)..τα ηχεια στο τερμα ενταση καθαρα δυνατα χωριs τσιριγματα....θα το χαρειs!!κινητακι που ανετα τραβαει μελλοντικα και βγαζει τα λεφτα του Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2024 από Christos_Tz 1
Λύση _lazaran Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγινε η αγορα εν τελη μεσω skroutz 265 εβγαινε απο amazon με τα μεταφορικα 285 στο skroutz με δωρεαν μεταφορικα Προτιμησα τη δευτερη επιλογη λογο οτι υπαρχει και μια προσφορα με 20 ευρω κουπονι για την επομενη παραγγελια,οποτε λεω why not Ευχαριστω σε οσους απαντησατε! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2024 από _lazaran
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα