jimka1960 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 19/3/2024 στις 8:21 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε 1kw την μέρα δεν είναι 3-4€. Επίσημα λεει 75w το 2nd gen και 100w το 3rd gen. Σε μετρήσεις που είδα YouTube είναι από 40 μέχρι 85. Μέσος προς ας πούμε τα 55w για το 2nd gen. Μιλάμε για 40€ με τιμή kw 25 λεπτά του ευρώ. Ξεχνάτε να βάλετε ΦΠΑ και τέλη κλπ. Το 3rd gen καίει πολύ περισσότερο και σύντομα θα πωλείται μονο εκείνο. ενα 5g router δεν έχει κατανάλωση πάνω από 15w τα οποία είναι το 1/4 του κόστους starlink. Σαν λεφτά τα 40€ το τετράμηνο δεν ακούγονται πολλά, αλλά κατευθείαν το πάγιο του starlink θεωρητικά πηγαίνει 50€. Επειδή παρήγγειλα και εγώ τον εξοπλισμό για το δορυφορικό κοιτάξτε στην πράξη μπορεί να καταναλώνει όπως το είπε ο φίλος πιο πάνω όχι στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 hours ago, jimka1960 said: Επειδή παρήγγειλα και εγώ τον εξοπλισμό για το δορυφορικό κοιτάξτε στην πράξη μπορεί να καταναλώνει όπως το είπε ο φίλος πιο πάνω όχι στο youtube λεει και ποσο ειναι rated. οι μετρησεις που ανεβαζουν στο youtube δεν μπορει να ειναι λαθος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimka1960 Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 22/3/2024 στις 7:21 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε λεει και ποσο ειναι rated. οι μετρησεις που ανεβαζουν στο youtube δεν μπορει να ειναι λαθος.... Καλημέρα άνθρωποι που το δουλεύουν λένε ότι λειτουργεί μόνο στις καταιγίδες και στο χιόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarevok19 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Καλησπέρα, μένω στον Γέρακα, από τι είδα στο net monster υποστηρίζει την 3500 - N78. Είμαι ανάμεσα σε starlink ή 5g, κυρίως γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα με την VDSL του ΟΤΕ, πάρα πολλές αποσυνδέσεις. Χρειάζομαι κυρίως σταθερότητα στη γραμμή λόγω remote working και gaming. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή? Με το 5g θα πρέπει να αγοράσω συγκεκριμένο ρούτερ που θα πάρει την SIM? Θα μπορώ να έχω αντίστοιχη SIM και στο κινητό έξω? Επίσης χρειάζομαι και ethernet για το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Sarevok19 είπε Καλησπέρα, μένω στον Γέρακα, από τι είδα στο net monster υποστηρίζει την 3500 - N78. Είμαι ανάμεσα σε starlink ή 5g, κυρίως γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα με την VDSL του ΟΤΕ, πάρα πολλές αποσυνδέσεις. Χρειάζομαι κυρίως σταθερότητα στη γραμμή λόγω remote working και gaming. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή? Με το 5g θα πρέπει να αγοράσω συγκεκριμένο ρούτερ που θα πάρει την SIM? Θα μπορώ να έχω αντίστοιχη SIM και στο κινητό έξω? Επίσης χρειάζομαι και ethernet για το pc. To καλυτερο για μενα ειναι 5G router κανεις cosmote neo με απεριοριστα κοβεις σταθερη βγαζεις dual sim και παιζεις μπαλιτσα οταν εισαι σπιτι απο το ρουτερ οταν εισαι εξω απο το κινητο. Τα παντα απεριοριστα ομιλια δεδομενα 2000sms με 33 ευρω το μηνα. Με ενα σμπαρο 2 τριγωνια. Το κανεις αμεσα απο την εφαρμογη my cosmote και ο πρωτος μηνας δωρεαν. Βγαζεις και διπλη sim και εισαι αρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarevok19 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 minutes ago, Arkin said: To καλυτερο για μενα ειναι 5G router κανεις cosmote neo με απεριοριστα κοβεις σταθερη βγαζεις dual sim και παιζεις μπαλιτσα οταν εισαι σπιτι απο το ρουτερ οταν εισαι εξω απο το κινητο. Τα παντα απεριοριστα ομιλια δεδομενα 2000sms με 33 ευρω το μηνα. Με ενα σμπαρο 2 τριγωνια. Το κανεις αμεσα απο την εφαρμογη my cosmote και ο πρωτος μηνας δωρεαν. Βγαζεις και διπλη sim και εισαι αρχοντας. Σε ευχαριστώ πολύ, έχεις να προτείνεις κάποιο router? Με ethernet δε θα έχω θέμα σωστά? Επίσης με αποσυνδέσεις και ping θα είναι σταθερό? Είμαι σε δεύτερο όροφο και αρκετά ανοιχτά γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Sarevok19 είπε Σε ευχαριστώ πολύ, έχεις να προτείνεις κάποιο router? Με ethernet δε θα έχω θέμα σωστά? Επίσης με αποσυνδέσεις και ping θα είναι σταθερό? Είμαι σε δεύτερο όροφο και αρκετά ανοιχτά γενικά. Κοιτα εγω μονο αυτο που εχω μπορω να προτεινω ειναι εξαιρετικο αρκει να παρεις και μια ψυκτρα να ακουμπαει η κανα ανεμιστηρακι κοστος 25 ευρω και τα 2. Με ethernet θα πιανεις το μεγιστο μονιμα εχω πιασει μεχρι 1.8GB ταχυτητα με το συγκεκριμενο με Ν78. Και ειναι και hotspot με μπαταρια δηλαδη το βγαζεις απο πριζα το περνεις μαζι σου στην τσεπη και φευγεις πας οπου θελεις κραταει 10 ωρες να το χρησιμοποιεις αρκετα. https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-mu50015ghotspot/p-148145/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, Arkin είπε To καλυτερο για μενα ειναι 5G router κανεις cosmote neo με απεριοριστα κοβεις σταθερη βγαζεις dual sim και παιζεις μπαλιτσα οταν εισαι σπιτι απο το ρουτερ οταν εισαι εξω απο το κινητο. Τα παντα απεριοριστα ομιλια δεδομενα 2000sms με 33 ευρω το μηνα. Με ενα σμπαρο 2 τριγωνια. Το κανεις αμεσα απο την εφαρμογη my cosmote και ο πρωτος μηνας δωρεαν. Βγαζεις και διπλη sim και εισαι αρχοντας. Διπλή sim πως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, dandri είπε Διπλή sim πως ; Dual sim. Ιδιο νουμερο οταν θες εξω δουλευεις εκεινη μετα δουλευεις αυτη που εχεις σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Dual sim. Ιδιο νουμερο οταν θες εξω δουλευεις εκεινη μετα δουλευεις αυτη που εχεις σπιτι. υπάρχει cosmote neo με dual sim ; Επεξ/σία 5 Ιουνίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, dandri είπε υπάρχει cosmote neo με dual sim ; Μπορεις να βγαλεις απο οσο γνωριζω. Απλα δεν δουλευουν ταυτοχρονα οπως καθε dual sim μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Μπορεις να βγαλεις απο οσο γνωριζω. Απλα δεν δουλευουν ταυτοχρονα οπως καθε dual sim μοντελο. Εννοείς την Multi Sim ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, dandri είπε Εννοείς την Multi Sim ; Τη διπλη που δεν δουλευουν ταυτοχρονα αλλα μια η μια και μετα η αλλη μολις κλεισεις την πρωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Τη διπλη που δεν δουλευουν ταυτοχρονα αλλα μια η μια και μετα η αλλη μολις κλεισεις την πρωτη. Δώσε link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 10 hours ago, dandri said: Δώσε link https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/servicetwinsim.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα