Προς το περιεχόμενο

Κινητό από 6,1''-6,4'' οθόνη.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από aces,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού μέχρι 6,4'' και με αποφορολόγηση όριο τα 550euro. Σε αυτή την κατηγορία βλέπω τα xiaomi 13, s23 και S24. Πιστεύετε αξίζει το xiaomi 13 σε σχέση με τα samsung να περιμένω να πέσει το xiaomi 14; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

ευχαριστώ...

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα τι χρήση θέλεις να κανείς,το Xiaomi για εμένα βγαίνει εκτός το μόνο που θελουμε να ξέρουμε αν παίζεις παιχνίδια για να σου πω ποιο από τα δυο είναι καλύτερα s23/24 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνίδια όχι δεν θα παίζω , η φωτογραφία με απασχολεί η αυτονομία - φόρτιση και η συνδεσιμότητα με συσκευές. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογη σε αυτές τις ίντσες;

Επεξ/σία από djbk
Δημοσ.
5 ώρες πριν, djbk είπε

Καλημέρα σε όλους ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού μέχρι 6,4'' και με αποφορολόγηση όριο τα 550euro. Σε αυτή την κατηγορία βλέπω τα xiaomi 13, s23 και S24. Πιστεύετε αξίζει το xiaomi 13 σε σχέση με τα samsung να περιμένω να πέσει το xiaomi 14; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

ευχαριστώ...

Αξίζει το xiaomi 13, αλλά προσοχή με την εγγύηση, να ρωτήσεις τι παίζει πριν την αγορά.

• Λύση
Δημοσ.
6 ώρες πριν, djbk είπε

ευχαριστώ...

καλυτερα σε Galaxy S23/24 για περισσοτερα χρόνια ενημερωσεων λογισμικού.

Αν παρολα αυτα εχεις συνηθισει/δουλεψει στο παρελθον το λογισμικο απο MIUI ισως να περιμενες το xiaomi 14 (πτωση τιμης) μετά απο κανα 3μήνο απο τώρα......

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σκέφτομαι να πάρω το xiaomi 14 με το ρολόι δωρο + laptop των 1000euro από πλαίσιο με 50% έκπτωση στο δεύτερο προϊόν και να μου έρθουν όλα με την αποφορολόγηση 1300. Επιλέγω το xiaomi λόγω του MIUΙ όπως λέει και ο @aces μιας και το έχω χρησιμοποιήσει καιρό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, djbk είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σκέφτομαι να πάρω το xiaomi 14 με το ρολόι δωρο + laptop των 1000euro από πλαίσιο με 50% έκπτωση στο δεύτερο προϊόν και να μου έρθουν όλα με την αποφορολόγηση 1300. Επιλέγω το xiaomi λόγω του MIUΙ όπως λέει και ο @aces μιας και το έχω χρησιμοποιήσει καιρό

Με το καλο ;) θα πεσει η τιμη μετα το πρωτο 3μηνο στο περίπου.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...