panagiotispsomiadis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Παρακαλώ αν κάποιος μπορει να βοηθήσει. Έχω Pentium 1 166 MHz και μνήμα RAM 96 Μbyte. Το παλιό μου ποντίκη συνδέονταν σε σειριακή θύρα στον υπολογιστή μέσω adaptor PS/2 (το ποντίκη είχε ακροδέκτη PS/2 και ο υπολογιστής μόνο σειριακή). Πρόσφατα έβαλα Windows 2000 Profesional και αγόρασα καινούργιο ποντίκη που έχει ακροδέκτη USB. Τον σύνδεσα με adaptor που είχε απο USB σε PS/2 και μετά σε σειριακή. Απο τότε δεν λειτουργεί το ποντίκη. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Με εκτίμηση PSOM.
DimitrisKTM Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Λογικα το usb ποντικι χρειαζεται να "δει" τους usb drivers πραγμα το οποιο δεν μπορει να γινει μεσω της σειριακης θυρας. Δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα ετσι μου φαινεται λογικο.
Deathstar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Lathos kanis giati ama itan pos tha tous evlepe diladi apo to ps/2?????? apla 2 metatropis kai logika kati den douleui sosta psanse na vris kateutian ps/2 mouse kai oxi apo usb se ps/2 mpas kai doulepsi
panagiotispsomiadis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Ευχαριστω πολυ παιδια μάλλον θα ψαξω να βρώ απευθειας ποντικη με σειριακο ακροδεκτη.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 dio antaptores mazi ligo xlomo.min to parakanoume.psaxe gia ena pontiki i peta to mixanima i bale karta me usb .2000 se auto to mixanima.eleos .me 96 mnimi ego tha autoktonousa
panagiotispsomiadis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Το ξέρω για το μηχάνυμα και θα πάρω καινούργιο αλλά τα Χριστούγενα οπότε μέχρι τότε μπορώ να κάνω μόνο δοκιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.