The Crow Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Τώρα έχω τα Creative Inspire 5.1 5300 τα οποία βγάζουν καμία 50αρια watt αν θυμάμαι καλά.Σκέφτομαι αρκετά να αγοράσω τα Megaworks μια και έχει πέσει η τιμή τους.Θα ήθελα γι' αυτό εντυπώσεις από όσους τα έχουν ή τα έχουν ακούσει από γνωστούς.Η ποιότητα ήχου πόσο καλύτερη είναι;
Teoulas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Χωρίς να έχω ακούσει τα 5300, αλλά τα 4400, θα σου πω ότι η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Το sub των megaworks είναι μεγαλύτερο και κατεβαίνει πιο χαμηλά. Από ένταση έχουν πολλή, χωρίς να παραμορφώνουν. Αν είσαι μουσικόφιλος θα τα εκτιμήσεις αμέσως (όχι οτι δεν κάνουν για ταινίες και για παιχνίδια, κάθε άλλο). Σου προτείνω να τα πάρεις.
billpeppas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Sorry Θοδωρή ( Teoulas ) , αλλά σου υπενθυμίζω το πρόβλημα των MegaWorks 5.1 550 THX , το οποίο έχω ποστάρει και σε διάφορα forum. ( δεν είμαι σίγουρος αν το έχω και εδώ , αλλά μπορείτε να το βρείτε στο TheLab , στην κατηγορία Sound Cards... [ multimedia ] ) [ δεν κάνω διαφήμιση ] Θα σου καίγονται κάθε που και λίγο , και θα τρέχεις για αλλαγή σε αλλαγή... Καλύτερα δώσε λίγα παραπάνω χρήματα και πάρε τα MegaWorks 6.1 , ή κάποια ηχεία της σειράς GigaWorks.
Teoulas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Σωστά. Αυτό το ξέχασα. Η παρτίδα που μου έστειλε τώρα τελευταία η creative είναι αρκετά πρόσφατη (4/2004) σε αντίθεση με αυτή που μου χάλασε (10/2002). Οπότε ελπίζω το πρόβλημα να έχει εξαλειφθεί.
billpeppas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 "Οπότε ελπίζω το πρόβλημα να έχει εξαλειφθεί." Και εγω έτσι λέω ( όταν είχα εντοπίσει το πρόβλημα της μονάδας τροφοδοσίας των MW 5.1 , και είχα στείλει e-mail στα κεντρικά της C.L. , μου είχαν πεί ότι θα το κοιτάξουν [ αυτό που τότε ισχυριζόμουνα ] , και ότι θα έπραταν αναλόγως ) [ έπειτα από λίγο καιρό , μου έστειλαν ένα e-mail που επιβεβαίωνε αυτά που είχα βρεί , και έκλεινε λέγοντας ότι θα το διορθώσουν ] Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Ε , και επειδή η διαφορά τιμών δεν είναι και τόσο μεγάλη , θα πρότεινα... τα 6.1 ή κάποια GigaWorks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.