Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Ας δειξουμε οτι αξιζουμε λιγο παραπανω απο 2-3 ευρω. Γιατι τα γραφω αυτα???? Πριν ενα μηνα περιπου χρηστης της insomnia μου ζητησε και του εστειλα ΔΩΡΕΑΝ 6 dvd μετα ματς της Εθνικης μας .Τα εστειλα με courier με δικη του χρεωση (ευτυχως) και δεν ειχε την στοιχειωδη ευγενεια να μου στειλει αντιστοιχα κενα dvd οπως μου ειχε πει . Σημερα αλλος χρηστης ζητουσε καποια ταινια να την αγορασει.Την ειχα και δεν την ηθελα και ηρθε και του την εδωσα μαζι με αλλες δυο φυσικα παλι δωρεαν.Παλι ηρθε με αδεια χερια!!!!! Ηθελα να ηξερα λιγη ντροπη δεν ενοιωσαν αυτοι οι δυο insomniac????Τα ονοματα τους (nickname) ειναι στη διαθεση των mod αν το κρινουν σκοπιμο. Εννοειτε οτι δεν εγινα πιο φτωχος απο 10 dvd που "χαρισα" !!!!! Ας δειξουμε οτι αξιζουμε λιγο παραπανω απο 2-3 ευρω. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
marios1957 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Καλωσόρισες στην παρέα Γιάννη... Να σου πω πόσο έχω μπει "μέσα" από την αρχή του χρόνου;Δεν το λέω,υπάρχει περίπτωση να μπει η κυρία και να δεί.....
Dangelo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 O κλασικός ο ... ο Ελληνας... (αυτό πάει στα δύο παιδιά που δεν σκέφτηκαν να ρωτήσουν έστω για τα έξοδά σου...) κι εγώ μαζί σου Γιάννη ......
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Καλωσόρισες στην παρέα Γιάννη... Να σου πω πόσο έχω μπει "μέσα" από την αρχή του χρόνου;Δεν το λέω' date='υπάρχει περίπτωση να μπει η κυρία και να δεί..... [/quote'] Σε ειχα στο μυαλο μου Μαριε οταν τα εγραφα αυτα!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
marios1957 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Οπότε,για μιά ακόμη φορά,ψήφο στα trades των Hdd...(Σκληρό,χέρι-χέρι.).
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Εγω πάλι είμαι σίγουρος οτι , εσύ Γιάννη έχασες πολύ λιγότερα απο τους φίλους που αναφέρεις. Το αυτό ισχύει και για τον κύριο Μάριο.
KeLeMaN Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Eγω παιδια sorry κιολας γιατι ειμαι λιγοτερο καιρο μελος σε αυτο το φορουμ και σιγουρα εχω λιγοτερες εμπειριες αλλα πριν μια εβδομαδα που ενα παιδι ζηταγε να αγορασει ενα πληκτρολογιο για Ρ1 και ειχα ενα αλλα σιγα μην του παιρνα λεφτα για κατι που καινουριο εχει 5 ευρο και το συγκεκριμενο δεν το πουλανε καν. Με πηρε 2 φορες τηλ και τις 2 μου ειπε να μου δωσει λεφτα και ακομα και οταν ηρθε απο δω να το παρει μου ειπε -Σιγουρα δεν θες λεφτα? Επεσα στην περιπτωση μαλλον
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Eγω παιδια sorry κιολας γιατι ειμαι λιγοτερο καιρο μελος σε αυτο το φορουμ και σιγουρα εχω λιγοτερες εμπειριες αλλα πριν μια εβδομαδα που ενα παιδι ζηταγε να αγορασει ενα πληκτρολογιο για Ρ1 και ειχα ενα αλλα σιγα μην του παιρνα λεφτα για κατι που καινουριο εχει 5 ευρο και το συγκεκριμενο δεν το πουλανε καν. Με πηρε 2 φορες τηλ και τις 2 μου ειπε να μου δωσει λεφτα και ακομα και οταν ηρθε απο δω να το παρει μου ειπε -Σιγουρα δεν θες λεφτα? Επεσα στην περιπτωση μαλλον Ολα τα δαχτυλα φιλε μου δεν ειναι ισια!!!!Ευτυχως!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Εγω πάλι είμαι σίγουρος οτι ' date='εσύ Γιάννη έχασες πολύ λιγότερα απο τους φίλους που αναφέρεις. Το αυτό ισχύει και για τον κύριο Μάριο.[/quote'] Σιγουρα και ειναι μια ...παρηγορια Παναγιωτη!!!! Η πικρια ομως μενει.
sotris99 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Εγώ είμαι το ένα από τα δύο nick (όχι αυτό με τους αγώνες της εθνικής ο άλλος). Ο λόγος που πήγα με άδεια χέρια είναι γνωστός στον Γιάννη. Απλώς έχω συνηθίσει να μη ζητάω ανταλλάγματα ότι κάνω σε κάποιον κάτι... Το ξέρω ότι δεν έκανα καλά αλλά του ζήτησα συγγνώμη. Τι άλλο να κάνω? Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δεν θα το κανουμε μπλα μπλα εδω.Παρακαλω τον mod-admin να κλειδωσει το θεμα εκ μερους μου τουλαχιστον.
pseira Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Γιαννη εαν γίνεται τα DVD με τα ματς της εθνικης τα θέλω κι εγώ! Για να μην έχουμε ευτράπελα ας τα στείλεις με αντικαταβολή. Στείλε μου ενα ΠΜ να μου πεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.