Προς το περιεχόμενο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εγκρίνει κανονισμό ορόσημο για την ασφαλή ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός.

Εγώ τους ειδικούς διαβάζω και ακούω,τους οποίους ακυρωνουν με περισσια ευκολία αυτοι που βρισκονται σε αρνηση.

Όταν ο CEO της μεγαλυτερης εταιρίας παραγωγης επεξεργαστων ΑΙ στο λεει, δεν χρειάζεται να κανεις debate μαζί μου.

Στειλτου επιστολη οτι δεν έχει ιδέα. Εσύ και εγώ ξέρουμε καλύτερα.

Sorry man αλλά ούτε με τον CEO της εταιρείας παραγωγής CPU για AI θα  κάνω debate , να τον πείσω τι ? Να μην προσπαθεί να πουλήσει το προϊόν του ?

Τεσπα καλό τριήμερο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, tsofras said:

Sorry man αλλά ούτε με τον CEO της εταιρείας παραγωγής CPU για AI θα  κάνω debate , να τον πείσω τι ? Να μην προσπαθεί να πουλήσει το προϊόν του ?

Τεσπα καλό τριήμερο

Δεν είναι μόνο αυτος φιλε μου. Και άλλοι τα λένε. Βλεπε Πισσαριδη. Τι ξερει αυτος, μόνο ένα νομπελ έχει. Και δεν έχει ανάγκη να πουλησει τιποτα.

Την αρνηση στην εξέλιξη της τεχνολογίας την έχω δει προσωπικά πολλές φορές. Και guess what, μιά χαρά αντικατέστησε η μηχανή τον άνθρωπο.

16 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Δεν είναι μόνο αυτος φιλε μου. Και άλλοι τα λένε. Βλεπε Πισσαριδη. Τι ξερει αυτος, μόνο ένα νομπελ έχει. Και δεν έχει ανάγκη να πουλησει τιποτα.

Την αρνηση στην εξέλιξη της τεχνολογίας την έχω δει προσωπικά πολλές φορές. Και guess what, μιά χαρά αντικατέστησε η μηχανή τον άνθρωπο.

Άλλο λέω εγώ , άλλο λες εσύ. Δεν μίλησα ποτέ για άρνηση , εξήγησα τι σημαίνει προγραμματιστής και ότι δεν βλέπω στο άμεσο μέλλον να μπορεί να αντικατασταθεί η δουλειά όσον αφορά την ανάπτυξη λογισμικού και όχι απλά την εγγραφή κώδικα.

Και πιστεύω είμαι στην ηλικία και έχω και μία εμπειρία στο συγκεκριμένο επάγγελμα να κρίνω κάποιες καταστάσεις και όχι απλά να διαβάζω τι λέει κάποιος .

Αυτό που λέει ο κος Πισσαρίδης ισχύει και δίχως το AI , αν υπάρχει κόσμος που κάνει "δουλειά μαϊμούς" τόσα χρόνια είτε θα την χάσει απο αυτοματοποιήσεις είτε θα την χάσει απο το AI . To νόμπελ στην οικονομολογία γιατί να μου λέει εμένα κάτι στο επάγγελμα που κάνω και αφορά την πληροφορική ?

Τέλος πάντων είπαμε τις απόψεις μας , συμφωνώ στο ότι θα χάσουν την δουλειά τους οι "προγραμματιστές" που απλά πιστεύουν ότι το επάγγελμα αφορά απλά την συγγραφή απλού κώδικα και τίποτα παραπάνω. Ούτως η άλλως η λέξη "προγραμματιστής" είναι αρκετά γενική

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...