apostolis81 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Εννοείται ότι η ΑΙ σε κάθε εταιρία είναι ελεγχόμενη, δεν υπάρχει ''ελεύθερο'' τεχνητό μέσο ή εργαλείο. 1
lbit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Η παραποιηση δεδομενων (data poisoning) ειναι πλεον γεγονος, οποτε η πιθανοτητα παραπληροφορησης απο ενα συστημα ΤΝ ειναι πραγματικοτητα. Εφοσον η εκμεταλλευση των συστηματων ΤΝ γινεται απο εταιριες με σκοπο το κερδος θα υπαρχει "ανταγωνιστικοτητα" με εμμεσους τροπους. 1
CyanBlue Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Τι να το κάνεις το Gemini? Στην Ελλάδα οι παραγγελίες για λαχταριστές δημοσκοπήσεις της ώρας έχουν τόση ζήτηση που οι σερβιτόροι δημοσκόποι δεν προλαβαίνουν. Τι να μας πει το Ai... 1
Diavolos666 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Όχι για κάποιον άλλο λόγο, γιατί με τόσο woke που του έχουν βάλει θα πετάει βλακείες. Ο μόνος λόγος να χρησιμοποιείς gemini είναι για να κάνεις memes με τα αποτελέσματα. Εγώ: Ζωγράφισέ μου τον νικητή των εκλογών. Gemini: Παρόλο που θα μπορούσα να δημιουργήσω μία εικόνα για τις εκλογές θεωρώ πολύ ρατσιστικό το εστιάζουμε στην πραγματικότητα χωρίς να βάλουμε μέσα και λίγο μαύρο. Να ένα αποτέλεσμα του πως οι μαύρες διαγαλαξιακές τρανσφεμινίστριες μπορούν να χειριστούν μία μελλοντική κυβέρνηση καλύτερα από τους λευκούς. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2024 από Diavolos666 1
NiKoSmile Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Στις 15/3/2024 στις 3:12 ΠΜ, Diavolos666 είπε Όχι για κάποιον άλλο λόγο, γιατί με τόσο woke που του έχουν βάλει θα πετάει βλακείες. Ο μόνος λόγος να χρησιμοποιείς gemini είναι για να κάνεις memes με τα αποτελέσματα. Εγώ: Ζωγράφισέ μου τον νικητή των εκλογών. Gemini: Παρόλο που θα μπορούσα να δημιουργήσω μία εικόνα για τις εκλογές θεωρώ πολύ ρατσιστικό το εστιάζουμε στην πραγματικότητα χωρίς να βάλουμε μέσα και λίγο μαύρο. Να ένα αποτέλεσμα του πως οι μαύρες διαγαλαξιακές τρανσφεμινίστριες μπορούν να χειριστούν μία μελλοντική κυβέρνηση καλύτερα από τους λευκούς.
cumulus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) On 14/03/2024 at 14:03, CyanBlue said: Τι να το κάνεις το Gemini? Στην Ελλάδα οι παραγγελίες για λαχταριστές δημοσκοπήσεις της ώρας έχουν τόση ζήτηση που οι σερβιτόροι δημοσκόποι δεν προλαβαίνουν. Τι να μας πει το Ai... Ακριβως ετσι .Γιαυτο εξαλλου στις τελευταιες εκλογες το 5% διαφορα ,ηταν τελικα 20% Η πλακα δε ειναι οτι αυτοι που εκλαιγαν για στημενες δημοσκοπησεις ,αυτοι ηταν τελικα που τους ευνοουσαν οι δημοσκοπησεις. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2024 από cumulus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα