lak10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 καλησπερα εχω μια καρεκλα sato force μετα απο 3 χρονια εχει πατηθει το αφρολεξ προς τα μεσα. Επειδη η δουλεια μου ειναι καθιστικη εχω αλλαξει πολλες καρεκλες γιατι οταν πατιεται το αφρολεξ αισθανομαι οτι καθισμα φευγει μπροστα και αισθανομαι να φευγω μπροστα. Υπαρχει τροπος να γινει επαναφορα του αφρολεξ η θελει αλλαγη? Γιατι μιλαμε για 350 ευρω καρεκλα
haris_216 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Νομίζω ότι 3 χρόνια εγγύηση έχει έτσι κι αλλιώς η καρέκλα. Μήπως την προλαβαίνεις; Αναφορικά με το ερώτημά σου, δε νομίζω ότι επανέρχεται το αφρολέξ αν έχει χάσει όγκο λόγω χρήσης/βάρους (μόνο αν είναι κάτι που έφυγε από τη θέση του). Ακόμα όμως και αν με κάποιο τρόπο το ξανά "φούσκωνες" φαντάζομαι ότι θα είχε να κάνει μόνο με το αισθητικό μέρος (να δείχνει οκ) και θα "ξεφούσκωνε" στο πρώτο κάθισμα. Λογικά θα θέλει αλλαγή.
metal2 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Ρώτα έναν επιπλοποιό μήπως μπορεί να στη γεμίσει. Νομίζω παίρνει επιδιόρθωση αρκεί να έρθει στα μέτρα και το βάρος σου.
xp-user Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Πας σε ταπετσερη επιπλων και στη κανει καινουργια ....εφοσον οπως λες ειναι απο τις καλες και αξιζει να την επισκευασεις
ekrepali Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 5 hours ago, haris_216 said: Νομίζω ότι 3 χρόνια εγγύηση έχει έτσι κι αλλιώς η καρέκλα. Μήπως την προλαβαίνεις; Δε καλύπτει η εγγύηση τη φυσική φθορά
lak10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Θα πάω σε ταπετσερη κατά τα άλλα είναι μια χαρά καρέκλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα