mariosnik_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Επειδή εδώ που βρίσκομαι τώρα δεν λειτουργεί ένα ΑΤΜ της attica bank και δεν έχω όρεξη να τρέχω μακριά, σκέφτομαι να προσπαθήσω για ανάληψη από κάποια ATM άλλων τραπεζών που υπάρχουν κοντά. Γνωρίζετε ποια θα είναι η προμήθεια; Ανάληψη περί τα 250 ευρώ. Ευχαριστώ.
kkaragki Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 1) Σχετικά "πρόσφατο" άρθρο. 2) PDF με χρεώσεις από την ίδια την τράπεζα (Υπο-κεφάλαιο 3Ε). Με λίγα λόγια, μάλλον 1.5€ προμήθεια.
haris_216 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Εκείνα που πραγματικά θέλουν προσοχή είναι τα atm που γράφουν με μεγάλα γράμματα...ATM χωρίς logo κάποιας τράπεζας και τα οποία κυριολεκτικά "σφάζουν". Βέβαια τα περισσότερα (όχι όλα) βρίσκονται σε τουριστικά σημεία.
Nabuko Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Γνωρίζετε ποια θα είναι η προμήθεια; Ανάλογα την τράπεζα, υπολόγιζε ~2,5 ευρώ
mariosnik_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 2.4 ευρώ ήταν η προμήθεια από το ΑΤΜ της εθνικής. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν ότι το ΑΤΜ μου ανέφερε πριν την ολοκλήρωση της αναληψης για 1.9 ευρώ προμήθεια, αλλά χρεώθηκα παραπάνω.
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία αλλά έχω δει προμήθεια μέχρι και 4 ευρώ στο σύνολο. Σου τρώει χρήματα και η δικιά σου τράπεζα, και η άλλη που έχει το ΑΤΜ. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2024 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα