Προς το περιεχόμενο

Δεύτερος ssd m.2

Houzouris
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από niko13,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και πάλι,

Θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα και αφου ευχαριστήσω τη βοήθεια που απλόχερα μου δόθηκε θα ήθελα να ρωτήσω το εξής

SSD SAMSUNG MZ-V9P2T0BW 990 PRO 2TB NVME PCIE GEN 4.0 X4 M.2 2280

Αυτός κάνει για τη μητρική μου ?? και για τον υπολογιστή γενικά ??

Επίσης γνώμη οσον αφορά ταχύτητα και αξιοπιστία ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Houzouris είπε

Καλησπέρα και πάλι,

Θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα και αφου ευχαριστήσω τη βοήθεια που απλόχερα μου δόθηκε θα ήθελα να ρωτήσω το εξής

SSD SAMSUNG MZ-V9P2T0BW 990 PRO 2TB NVME PCIE GEN 4.0 X4 M.2 2280

Αυτός κάνει για τη μητρική μου ?? και για τον υπολογιστή γενικά ??

Επίσης γνώμη οσον αφορά ταχύτητα και αξιοπιστία ??

Η μητρική σου υποστηρίζει τον εν λόγω δίσκο. Βασικά μπορείς να βάλεις έναν SSD PCIE GEN 4.0 X4 M.2 2280 στην 1η υποδοχή για SSD (αυτή που είναι δίπλα στον επεξεργαστή) και έναν δεύτερο στην 2η υποδοχή για SSD που είναι δίπλα στο chipset.  

image.png.9879cae866409d3ae63ba3a411ab999b.png

H Samsung είναι γνωστή για την ποιότητα και την αξιπιστία των SSD δίσκων της. Μια χαρά είναι από επιδόσεις. 

Ο SSD όμως που σου πρότεινε ο φίλος SeNNinhA (Lexar NM790 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 - εδώ) έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις (ειδικά όσον αφορά σε ανάγνωση και εγγραφή μεγάλων αρχείων - έχει τις καλύτερες επιδόσεις από όσους SSD δίσκους έχω δει). Ανάλογα ο Samsung είναι καλύτερος όταν έχει να δουλέψει με μικρά αρχεία. Εάν σε ενδιαφέρει είμαι κάτοχος του εν λόγω δίσκου εδώ και πολύ καιρό και είναι μια χαρά. 

Επεξ/σία από JPaxilleas

Στις 1/6/2024 στις 1:50 ΜΜ, JPaxilleas είπε

Η μητρική σου υποστηρίζει τον εν λόγω δίσκο. Βασικά μπορείς να βάλεις έναν SSD PCIE GEN 4.0 X4 M.2 2280 στην 1η υποδοχή για SSD (αυτή που είναι δίπλα στον επεξεργαστή) και έναν δεύτερο στην 2η υποδοχή για SSD που είναι δίπλα στο chipset.  

image.png.9879cae866409d3ae63ba3a411ab999b.png

H Samsung είναι γνωστή για την ποιότητα και την αξιπιστία των SSD δίσκων της. Μια χαρά είναι από επιδόσεις. 

Ο SSD όμως που σου πρότεινε ο φίλος SeNNinhA (Lexar NM790 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 - εδώ) έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις (ειδικά όσον αφορά σε ανάγνωση και εγγραφή μεγάλων αρχείων - έχει τις καλύτερες επιδόσεις από όσους SSD δίσκους έχω δει). Ανάλογα ο Samsung είναι καλύτερος όταν έχει να δουλέψει με μικρά αρχεία. Εάν σε ενδιαφέρει είμαι κάτοχος του εν λόγω δίσκου εδώ και πολύ καιρό και είναι μια χαρά. 

Kαλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις και πάλι

Όπως είπα και στο πρώτο μου μήνυμα ο υπάρχων σκληρός ειναι ο  gigabyte aorus 500gb NVMe M.2 Gen4 pci express 4.0 και βρίσκεται στη θέση που δείχνω στη φωτογραφία στη πρώτη σελίδα κάτω απο το φουρφουράκι . Τώρα θέλω να βάλω έναν δεύτερο ανάλογης ή καλύτερης δυναμικής για αποθήκευση για να μη φορτώνω αυτόν που είναι τα windows ( έχει γεμίσει ήδη ο μισός σχεδόν )

Μικρά και μεγάλα αρχεία σαν κατάληψη χώρου αποθήκευσης ?? Εγώ τον θέλω για παιχνίδια που καταλαμβάνουν 50 και 80 gb ή και λιγότερο ή και ακόμα παραπάνω ανάλογα το παιχνίδι  .. τώρα δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με το είδος του παιχνιδιού οπως με τις cpu

6 λεπτά πριν, Houzouris είπε

Μικρά και μεγάλα αρχεία σαν κατάληψη χώρου αποθήκευσης ?? Εγώ τον θέλω για παιχνίδια που καταλαμβάνουν 50 και 80 gb ή και λιγότερο ή και ακόμα παραπάνω ανάλογα το παιχνίδι  .. τώρα δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με το είδος του παιχνιδιού οπως με τις cpu

Lexar NM790 εφόσον μιλάς για μεγάλα αρχεία. 

7 λεπτά πριν, Houzouris είπε

Τώρα θέλω να βάλω έναν δεύτερο ανάλογης ή καλύτερης δυναμικής για αποθήκευση για να μη φορτώνω αυτόν που είναι τα windows ( έχει γεμίσει ήδη ο μισός σχεδόν )

Στη δεύτερη Μ2 θύρα αυτή που είναι κοντά στο chipset και κάτω από την κάρτα γραφικών θα βάλεις το νέο SSD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...