Joanna000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο post ειπα να ανοιξω ένα μπας και λυθεί η απορια μου. Θα ρωτήσω και το λογιστή μου απλά δεν έχω κάποιον καλό-εξυπηρετικο όποτε σκέφτηκα να ρωτήσω και εδω. Μου ζήτησαν εκκαθαριστικό εφορίας για να πάω να εργαστώ σε νησί. Γνωρίζει καποιος για ποιο λόγο το ζητήσανε? Έχει αντίστοιχη εμπειρία?
panagiotis54 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 εχει ενα σωρο πληροφοριες οπως αφμ αμκα οικογενειακη κατασταση που μενεις κλπ
Joanna000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε εχει ενα σωρο πληροφοριες οπως αφμ αμκα οικογενειακη κατασταση που μενεις κλπ Ναι καθώς και άλλες πληροφορίες όπως αν έχω κατι στο όνομα μου, περιουσία κλπ και άλλες πολύ ευαισθητες προσωπικές πληροφορίες που νομίζω δεν τους αφορά. Πόσο μάλλον τώρα που έβγαλα και την νέα ταυτότητα. Δηλαδή το θεωρώ περιττό λίγο. Αν θέλουν οικογενειακή κατάσταση μπορώ να τη βγάλω ξεχωριστά από το gov. Κάτι άλλο παίζει. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2024 από Joanna000
Joanna000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 12 λεπτά πριν, fmarkos είπε Γιατί δεν τους ρωτάς τι το χρειάζονται; Θα τους ρωτήσω απλά ήθελα να το ψάξω μόνη μου πρωτα.
JLEE Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μπορείς να μαυρίσεις τα σημεία που είναι ευαίσθητα.
Joanna000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 12 λεπτά πριν, JLEE είπε Μπορείς να μαυρίσεις τα σημεία που είναι ευαίσθητα. Τα θέλουν σε φωτοτυπία... Σκέφτηκα ν δωσω ένα δέκα χρόνια πριν. πόσο θεα... 😁😎😉 Αλλά με πονηρευει λίγο επειδή θα μου παρέχουν και διαμονή μη με βάλουν στο τέλος να τα πληρώσω δεν ξερω
haris_216 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Απλά θα δώσεις το εκκαθαριστικό ΜΟΝΟ με τα στοιχεία σου που χρειάζονται (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, κλπ) τα οποία έτσι κι αλλιώς πρέπει να υποβληθούν για την πρόσληψη και τα υπόλοιπα θα μαυρίσεις (με μαρκαδόρο) ή θα ασπρίσεις (με μπλάνκο) και ΜΕΤΑ* αυτό θα το φωτοτυπήσεις και θα το στείλεις/δώσεις (εννοείται πως δεν χρειάζεται να γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ εργοδότης το όποιο ποσό από το εκκαθαριστικό σου) *Αυτό το λέω γιατί αν δώσεις πρωτότυπο με μαυρισμένο ή, ακόμα χειρότερα, με μπλάνκο μια χαρά κάποιος μπορεί να το ξύσει/δει στο φως και να διαβάσει τι κρύβεται από κάτω. Οκ, λίγο παράνοια αλλά...why not? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2024 από haris_216 3
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 για το αφμ σου το θέλουν, μπορεις απλα να τους δωσεις μια προσωποιημενη πληροφορηση φυσικου προσωπου απο το ταξις... 2
Joanna000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Απλά θα δώσεις το εκκαθαριστικό ΜΟΝΟ με τα στοιχεία σου που χρειάζονται (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, κλπ) τα οποία έτσι κι αλλιώς πρέπει να υποβληθούν για την πρόσληψη και τα υπόλοιπα θα μαυρίσεις (με μαρκαδόρο) ή θα ασπρίσεις (με μπλάνκο) και ΜΕΤΑ* αυτό θα το φωτοτυπήσεις και θα το στείλεις/δώσεις (εννοείται πως δεν χρειάζεται να γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ εργοδότης το όποιο ποσό από το εκκαθαριστικό σου) *Αυτό το λέω γιατί αν δώσεις πρωτότυπο με μαυρισμένο ή, ακόμα χειρότερα, με μπλάνκο μια χαρά κάποιος μπορεί να το ξύσει/δει στο φως και να διαβάσει τι κρύβεται από κάτω. Οκ, λίγο παράνοια αλλά...why not? Εσένα σε αγάπησα λίγο παραπάνω 💞😍😍😍 συνήθως δεν μου το ζητάνε αυτό κανένας άλλος. Ζητάνε αφμ άμα ΑΜΚΑ αυτά νομίζω και έιχα τα τότε χρόνια μια φωτοτυπία που τα έγραφε όλα και τους πήγαινα αυτό . Λες να το κάνω έτσι η όπως λέει ο άλλος φίλος 😍😍 από κάτω? 2 ώρες πριν, paylidis είπε για το αφμ σου το θέλουν, μπορεις απλα να τους δωσεις μια προσωποιημενη πληροφορηση φυσικου προσωπου απο το ταξις... Ε ναι.. η λογίστρια εντομεταξυ, που πήγα σα τη γερόντισσα και μου τα έβγαλε αυτή όλα σε φωτοτυπίες... ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 17€.. δεν είχε ιδέα γιατί μου το ζητάνε αυτό. Και δεν μου είπε να κάνω αυτό που μου είπες εσύ. Γενικά λίγο delulu με κριντζ φαση. Καταλάβατε γιατί ρωτάω από εδώ πέρα? Γιατί φιλοτιμιθηκαν άνθρωποι να με βοηθήσουν πράγμα που δεν έκανα η υποτιθέμενη λογίστρια που έχω. Δεν ξέρω αν κάνουν ετσι όλοι οι λογιστές. Να πληρώσω 0.20 λεπτά που είναι η φωτοτυπία ναι, αλλά και 17€ κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό και είμαι και νέα ακόμη αχαχαχ
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 ε ενταξει δεν ειναι μονο η φωτοτυπια, εφαγε καποιο χρονο, απολυτως λογικο ειναι να χρεωσει κατι... το οτι τη πληρωνεις μια φορα το χρονο 3-40-50 ευρω να σου κανει τη δηλωση δε σημαινει οτι θα εξυπηρετει τις υπολοιπες 364 ημερες του χρονου δωρεαν... τωρα απο εκει κ περα δε στεκει να θελουν εκκαθαριστικο, απλα το αφμ θελουν απο επισημο εγγραφο 1
haris_216 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 22 λεπτά πριν, Joanna000 είπε Εσένα σε αγάπησα λίγο παραπάνω 💞😍😍😍 συνήθως δεν μου το ζητάνε αυτό κανένας άλλος. Ζητάνε αφμ άμα ΑΜΚΑ αυτά νομίζω και έιχα τα τότε χρόνια μια φωτοτυπία που τα έγραφε όλα και τους πήγαινα αυτό . Λες να το κάνω έτσι η όπως λέει ο άλλος φίλος 😍😍 από κάτω? Μάλλον το πιο σωστό και νοικοκυρεμένο είναι του @paylidis από το να ανοίγεις την κασετίνα σου και να ψάχνεις μπλάνκο και μαρκαδοράκια 2
Joanna000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, paylidis είπε ε ενταξει δεν ειναι μονο η φωτοτυπια, εφαγε καποιο χρονο, απολυτως λογικο ειναι να χρεωσει κατι... το οτι τη πληρωνεις μια φορα το χρονο 3-40-50 ευρω να σου κανει τη δηλωση δε σημαινει οτι θα εξυπηρετει τις υπολοιπες 364 ημερες του χρονου δωρεαν... τωρα απο εκει κ περα δε στεκει να θελουν εκκαθαριστικο, απλα το αφμ θελουν απο επισημο εγγραφο Μα δεν είπα δωρεάν... Να πληρώσω τη φωτοτυπία της όπως θα έκανα και σε οποιοδήποτε φωτοτυπικό έξω. Και ο χρόνος ήταν βαριά ένα τέταρτο. Στην πληροφορία μου ωστόσο δεν ήξερε να με βοηθήσει με βοήθησες εσύ δεν ξέρω αν είναι λογιστής. Απλά το θεωρώ λίγο εξωφρενικό. Θα τους ρωτήσω στην δουλειά μου βέβαια αλλά άμα μου το παίξουν ζορικοι θα κάνω αυτό με τα μαρκαδορακια 😁 9 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μάλλον το πιο σωστό και νοικοκυρεμένο είναι του @paylidis από το να ανοίγεις την κασετίνα σου και να ψάχνεις μπλάνκο και μαρκαδοράκια Τα έχω όλα εύκαιρα γιατί μαθαίνω παράλληλα ισπανικά μόνη μου οπότε dont worry 😎😁 καλά δεν θα κοτευα να το κάνω κιόλας... Χαχα Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2024 από Joanna000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα