apell Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχει καμια εταιρία-κατά προτίμηση samsung-πρόγραμμα που να παιρνει παλιά -(οχι παναρχαια αλλά απλά μοντέλα 2022 π΄χ. ) σε καλή λειτουργία και καλή κατάσταση, κινητά και να δίνει με σημαντική έκπτωση νεώτερα μοντέλα; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από apell
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Με αφορμή την αρχική ερώτηση: Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορούμε να ανακυκλώσουμε παλιά κινητά, που έχουμε στο σπίτι και δεν τα χρειαζόμαστε πλέον, αλλά συγχρόνως δεν θέλουμε και να "διαβαστούν" τα δεδομένα τους από τρίτους;
GATE123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 11 ώρες πριν, UnusualAthlete92 είπε Με αφορμή την αρχική ερώτηση: Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορούμε να ανακυκλώσουμε παλιά κινητά, που έχουμε στο σπίτι και δεν τα χρειαζόμαστε πλέον, αλλά συγχρόνως δεν θέλουμε και να "διαβαστούν" τα δεδομένα τους από τρίτους; https://www.doctorandroid.gr/2015/07/encrypt-before-sell.html?m=1
villasg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 11 ώρες πριν, UnusualAthlete92 είπε Με αφορμή την αρχική ερώτηση: Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορούμε να ανακυκλώσουμε παλιά κινητά, που έχουμε στο σπίτι και δεν τα χρειαζόμαστε πλέον, αλλά συγχρόνως δεν θέλουμε και να "διαβαστούν" τα δεδομένα τους από τρίτους; reflash original rom
GATE123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, villasg είπε reflash original rom Η λύση δεν είναι πάντα το φλασαρισμα. Το έχεις ξανά πει και σε άλλο ποστ.....
villasg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 μα αμα κανεις wipe τα παντα και νεα ρομ δεν ειναι like new ?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, GATE123 είπε https://www.doctorandroid.gr/2015/07/encrypt-before-sell.html?m=1 😎 Κορυφή απλά. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2024 από UnusualAthlete92
andreas-d Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Η 14 ώρες πριν, apell είπε Γεια σας έχει καμια εταιρία-κατά προτίμηση samsung-πρόγραμμα που να παιρνει παλιά -(οχι παναρχαια αλλά απλά μοντέλα 2022 π΄χ. ) σε καλή λειτουργία και καλή κατάσταση, κινητά και να δίνει με σημαντική έκπτωση νεώτερα μοντέλα; Η samsung μέσα από το site της έχει ανταλλαγή για ολα τα καινούργια Smartphones. Εγώ έδωσα ένα galaxy s6 με ραγισμένη οθόνη και μου αφαίρεσε 250€ και πήρα το s24 ultra. Το είχα κάνει και πέρσι με το galaxy tab s8 επέστρεψα ένα παλιό tab a πάλι με σπασμένη οθόνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GATE123 είπε https://www.doctorandroid.gr/2015/07/encrypt-before-sell.html?m=1 4 ώρες πριν, villasg είπε reflash original rom Ξέχασα να αναφέρω και κάτι ακόμα: Αν κάποιες από τις μπαταρίες των αχρείαστων κινητών δεν λειτουργούν, με συνέπεια τα κινητά να μην μπορούν να ανοιχτούν από κάποιον άπειρο χρήστη σαν εμένα που δεν διαθέτει ούτε καν βασικό τεχνολογικό εξοπλισμό, ποια είναι η εναλλακτική λύση; Απ'όσο ξέρω μόνο η cosmote έχει αυτή την στιγμή επίσημο πρόγραμμα ανακύκλωσης παλιών κινητών με οικολογικό χαρακτήρα. Οι μπαταρίες, ειδικά όταν δεν είναι αποσπώμενες, δεν μπορούν να καταλήξουν π.χ. σε έναν θρυμματιστή όπου εκεί καταστρέφεται ολοκληρωτικά το smartphone και είσαι σίγουρος πια ότι δεν πρόκειται να διαβαστεί τίποτε από κανέναν. Σωστά; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2024 από UnusualAthlete92
apell Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Παιδια τωρα μιλουσα με την samsung δεν εχουν υπηρεσια αποσυρσης σε παραπεμπουν στην pandas η οποια στην καλύτερη περίπτωση αγοράζει το παλιο κινητο απο 30 μέχρι 40 ευρώ.
Nabuko Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, apell είπε Παιδια τωρα μιλουσα με την samsung δεν εχουν υπηρεσια αποσυρσης σε παραπεμπουν στην pandas η οποια στην καλύτερη περίπτωση αγοράζει το παλιο κινητο απο 30 μέχρι 40 ευρώ. H samsung πριν 2-3 χρόνια είχε τέτοιο πρόγραμμα, αλλά στο έπαιρνε πιο φθηνά απ' ότι αν το πούλαγες σε αγγελία. Απλά έδινες το παλιό και έπαιρνες το καινούριο αφού αφαιρούσαν το ποσό ανταλλαγής. Μετά το άλλαξαν και αφού γινόταν η ανταλλαγή και πλήρωνες κανονικά το νέο κινητό, σου έδιναν το ποσό για επόμενη αγορά. Τώρα που μπήκα στο samsung account μου να τσεκάρω, όντως δεν υπάρχει πλέον τέτοιο πρόγραμμα. Οπότε μια λύση είναι αυτή
andreas-d Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 5 ώρες πριν, apell είπε Παιδια τωρα μιλουσα με την samsung δεν εχουν υπηρεσια αποσυρσης σε παραπεμπουν στην pandas η οποια στην καλύτερη περίπτωση αγοράζει το παλιο κινητο απο 30 μέχρι 40 ευρώ. Με ποια samsung μιλούσες?? Μπες στο site η στο Shop από το app. Και θα δεις ότι έχει ανταλλαγή ακόμα και αυτή τη στιγμή τώρα αν Ελλάδα δεν έχει άλλο καπέλο. 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε H samsung πριν 2-3 χρόνια είχε τέτοιο πρόγραμμα, αλλά στο έπαιρνε πιο φθηνά απ' ότι αν το πούλαγες σε αγγελία. Απλά έδινες το παλιό και έπαιρνες το καινούριο αφού αφαιρούσαν το ποσό ανταλλαγής. Μετά το άλλαξαν και αφού γινόταν η ανταλλαγή και πλήρωνες κανονικά το νέο κινητό, σου έδιναν το ποσό για επόμενη αγορά. Τώρα που μπήκα στο samsung account μου να τσεκάρω, όντως δεν υπάρχει πλέον τέτοιο πρόγραμμα. Οπότε μια λύση είναι αυτή Έχει ανταλλαγή, και μάλιστα συμφέρει αρκετά αν έχεις το s23 ultra στο αγοράζει 700€ + 150€ bonus οπότε 850€ δύσκολο να το πουλούσε κάποιος σε αγγελία, και τα χρήματα στα αφαιρεί κατευθείαν από το πόσο του νέου. Εγώ το Φεβρουάριο πήρα το s24 ultra 512gb 1126€ με ανταλλαγή και δώρο το watch 6 το οποίο το έχω ακόμα σφραγισμενο. Βέβαια Ελλάδα μπορεί να μην γίνεται αλλά μπορεί από το app Shop της samsung.
Nabuko Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 19 λεπτά πριν, andreas-d είπε Βέβαια Ελλάδα μπορεί να μην γίνεται Για Ελλάδα μιλάω μιας και εδώ μένω, όπως υποθέτω και ο ts. 21 λεπτά πριν, andreas-d είπε αλλά μπορεί από το app Shop της samsung. Δεν γνωρίζω αν γίνεται κι από κει, αν είσαι σίγουρος πάω πάσο.
andreas-d Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για Ελλάδα μιλάω μιας και εδώ μένω, όπως υποθέτω και ο ts. Δεν γνωρίζω αν γίνεται κι από κει, αν είσαι σίγουρος πάω πάσο. Στην Ελλάδα ως γνωστόν μπορούμε να παραγγείλουμε από εξωτερικό τώρα αν η samsung hellas έχει βάλει φρένο δεν το ξέρω, πάντως από Γερμανία πού μενω πριν λίγο που κοίταξα και στο app και στο site έχει ανταλλαγή ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα