pug_f_e Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να παίζει καποιον/κάποιους ελληνικούς σταθμούς η alexa? Παλιότερα μέσω tunein κάτι είχα καταφέρει. Εδώ και πολύ καιρό δε παίζει. Έχω την εντύπωση ότι θέλει συνδρομή πλεον
rodosf1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Tunein μήπως άλλαξε το app μέσω της Alexa app, κ εγώ έτσι το είχα κ έκανε μια χαρά δουλειά.
pug_f_e Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Και γω με tunein το είχα κάνει και έχει κάνα 6μηνο που σταμάτησε να δουλεύει. Και δε μου δίνει τη δυνατότητα να το επιλέξω στο music and more. Μόνο το amazon music έχει σαν επιλογη
pug_f_e Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Είναι η δωρεάν έκδοση ή το πληρώνεις ?? για να κάνω link με alexa ζητάει να πληρώσω τη premium εκδοση Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από pug_f_e
unforgiven Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Και σε εμένα παίζει μια χαρά. Ίσως χρειάζεται να προσθέσεις το ανάλογο skill.
pug_f_e Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Παιδιά δε ξέρω τι κάνω λάθος Από την εφαρμογή της tunein αν πω ότι πάω να κάνω λινκ, με αφήνει μόνο για τη premium εκδοση Από την εφαρμογή της alexa , δε μπορώ να βρω με τπρ πως να κάνω λινκ, να προσθέσω skill κλπ
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Στις 12/3/2024 στις 9:05 ΜΜ, pug_f_e είπε Είναι η δωρεάν έκδοση ή το πληρώνεις ?? για να κάνω link με alexa ζητάει να πληρώσω τη premium εκδοση δωρεαν... παιζει κανονικά χωρις θέμα, την ειχα σεταρει προ 3-4 χρονων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα