tutuyo Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Tcross άθλια έως ανύπαρκτη ηχομόνωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Volvo EX30 😁 Θα σου πάει λιιιγο παραπάνω, κάπου 28.000€, αλλά έχεις 270 άλογα, ποιότητα & τεχνολογία αιχμής και ξεχνάς σέρβις. *απαραίτητη προϋπόθεση, δικό σου μέρος φόρτισης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 11 λεπτά πριν, nk9 είπε Τώρα συνεννοηθήκαμε! Και το t-cross μια χαρά επιλογή είναι. Καθαρά υποκειμενικά, μεταξύ Arona και t-cross, εμφανισιακα θα κοιταγα το πρώτο. ΥΓ: Έχει προσφορά για το my 24; Πώς κι έτσι; https://www.car.gr/s/soh4ldhf/ Εδώ πάντως δεν το έχει τόσο χαμηλά. 23.914+200 πινακίδες μέχρι 30/04 Μήπως η προσφορά του φίλου σου είναι για my24 αλλά 95αρι; Όχι το τσεκάραμε 116 μάλιστα άλογα το my24 έναντι των 110. Τιμή με σκληρό παζάρι. 8 λεπτά πριν, tutuyo είπε Tcross άθλια έως ανύπαρκτη ηχομόνωση Εμένα εμφανισιακα δε μου αρέσει. Από ηχομόνωση δε ξέρω αλλά εάν είναι σα τη πρώτη γενιά τροκ σε υλικά παίζει… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Επειδή είναι ανάδρομος ο ερμής, η τύχη μου στα αυτοκίνητα συνεχίζεται και ενώ ήταν να πάω σε αρκετές αντιπροσωπίες σήμερα, το δανεικό αυτοκίνητο του γαμπρού μου (μιας και το δικό μου είναι συνεργείο) χάλασε η μίζα, οπότε πρόλαβα και πήγα μόνο στην Hyundai - Kia - Dacia. Από αυτά που είδα, Bayon, Stonic, Sandero, μου άρεσε το πρώτο που ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ. Και σαν αυτοκίνητο και σαν τιμή. Βέβαια έχει ηλεκτρονικό ταμπλό, αλλά με κέρδισαν τα υπόλοιπα. Αύριο τώρα σειρά έχει να δω το Toyota Cross (αν και πρέπει να βγαίνει αρκετά πιο ακριβό από τα 23000 που είναι το ταβάνι μου). Επίσης θα πάω να τσεκάρω και το Fiat Tipo αλλά από περιέργεια και μόνο. Δεν ξέρω δεν τα έχω συμπάθεια τα Fiat. Αν δεν με κερδίσει σε τιμή και στα υπόλοιπα κανένα από αυτά, νομίζω θα κινηθώ ανάμεσα σε Suzuki Vitara & Huyndai Bayon. Θα τα βάλω κάτω και θα δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 4 λεπτά πριν, broxopios είπε Επειδή είναι ανάδρομος ο ερμής, η τύχη μου στα αυτοκίνητα συνεχίζεται και ενώ ήταν να πάω σε αρκετές αντιπροσωπίες σήμερα, το δανεικό αυτοκίνητο του γαμπρού μου (μιας και το δικό μου είναι συνεργείο) χάλασε η μίζα, οπότε πρόλαβα και πήγα μόνο στην Hyundai - Kia - Dacia. Από αυτά που είδα, Bayon, Stonic, Sandero, μου άρεσε το πρώτο που ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ. Και σαν αυτοκίνητο και σαν τιμή. Βέβαια έχει ηλεκτρονικό ταμπλό, αλλά με κέρδισαν τα υπόλοιπα. Αύριο τώρα σειρά έχει να δω το Toyota Cross (αν και πρέπει να βγαίνει αρκετά πιο ακριβό από τα 23000 που είναι το ταβάνι μου). Επίσης θα πάω να τσεκάρω και το Fiat Tipo αλλά από περιέργεια και μόνο. Δεν ξέρω δεν τα έχω συμπάθεια τα Fiat. Αν δεν με κερδίσει σε τιμή και στα υπόλοιπα κανένα από αυτά, νομίζω θα κινηθώ ανάμεσα σε Suzuki Vitara & Huyndai Bayon. Θα τα βάλω κάτω και θα δω. Το stonic πως το είδες; Έστω υπόψιν πως έχει 7 χρόνια εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 13 λεπτά πριν, nk9 είπε Το stonic πως το είδες; Έστω υπόψιν πως έχει 7 χρόνια εγγύηση. Απλά οκ. Δεν μου έκανε κλικ που λένε. Ναι 7 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις. Δελεαστικό αλλά δεν ξέρω δεν με τράβηξε. Εν τω μεταξύ μόλις πήρα έναν γνωστό μου που έχει γνώσεις και του αρέσει να ασχολείται με αυτοκίνητα και μου λέει χωρίς πολλά πολλά πριν του πω για το μπάτζετ μου "Θα πάρεις Γιαπωνέζικο ή Κορεάτικο. Θα πάρεις αυτόματο και υβριδικό για οικονομία στην βενζίνη. Γνώμη μου είναι να πας σε Toyota και αν όχι τότε σε Suzuki. Σαν τρίτη επιλογή τα Hyundai - όταν του είπα ότι πήγα και είδα το Bayon". Πόσο πολύ βγαίνουν αυτά τα Toyota τέλος πάντων .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 29 λεπτά πριν, broxopios είπε Απλά οκ. Δεν μου έκανε κλικ που λένε. Ναι 7 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις. Δελεαστικό αλλά δεν ξέρω δεν με τράβηξε. Εν τω μεταξύ μόλις πήρα έναν γνωστό μου που έχει γνώσεις και του αρέσει να ασχολείται με αυτοκίνητα και μου λέει χωρίς πολλά πολλά πριν του πω για το μπάτζετ μου "Θα πάρεις Γιαπωνέζικο ή Κορεάτικο. Θα πάρεις αυτόματο και υβριδικό για οικονομία στην βενζίνη. Γνώμη μου είναι να πας σε Toyota και αν όχι τότε σε Suzuki. Σαν τρίτη επιλογή τα Hyundai - όταν του είπα ότι πήγα και είδα το Bayon". Πόσο πολύ βγαίνουν αυτά τα Toyota τέλος πάντων .... Το υβριδικό yaris cross ξεκινάει από τα 23.230€ (συν χρώμα, πινακιδες κλπ) Νομίζω ότι σε αυτή την τιμή είναι το my23 Το my24 πάει παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 20 λεπτά πριν, nk9 είπε Το υβριδικό yaris cross ξεκινάει από τα 23.230€ (συν χρώμα, πινακιδες κλπ) Έρχομαι στην επόμενη ερώτηση. Είναι full υβριδικό; Αν ναι αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Ότι θα μπορώ να κινούμαι στην πόλη με ρεύμα οπότε θα έχει και ως συνέπεια εξοικονόμηση βενζίνης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 6 λεπτά πριν, broxopios είπε Έρχομαι στην επόμενη ερώτηση. Είναι full υβριδικό; Αν ναι αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Ότι θα μπορώ να κινούμαι στην πόλη με ρεύμα οπότε θα έχει και ως συνέπεια εξοικονόμηση βενζίνης; Φουλ υβριδικό. Εντός πόλης και υπό προϋποθέσεις κινείσαι μονο με ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 4 λεπτά πριν, nk9 είπε Φουλ υβριδικό. Εντός πόλης και υπό προϋποθέσεις κινείσαι μονο με ρεύμα. Λέγοντα υπό προϋποθέσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 10 λεπτά πριν, broxopios είπε Λέγοντα υπό προϋποθέσεις; Νομίζω αναλόγως το απαιτούμενο φορτίο και την απόσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου το jeep avenger τι λέει στα λεφτά αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Στις 22/3/2024 στις 1:40 ΜΜ, nk9 είπε με τετραψήφιο ακόμα αριθμό χιλιομέτρων στο κοντερ (άρα μοτερ που ακόμα δεν έχει ανοίξει) Τι θα ανοίξει το μοτέρ όταν γίνουν 5ψήφια τα χιλιόμετρα; Σαμπάνιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 16 ώρες πριν, broxopios είπε Λέγοντα υπό προϋποθέσεις; Αυτο που πρεπει να σε νοιαζει ειναι οτι εντος πόλης καις ευκολα κατω απο 5,0L/100km. Συνηθως και κατω απο 4.5L/100Km. 16 ώρες πριν, nk9 είπε Νομίζω αναλόγως το απαιτούμενο φορτίο και την απόσταση. Αναλογως την ταχυτητα, αν εχεις ανοιχτο AC κτλπ και το ποσο φορτισμενη ειναι η μπαταρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Άνοιξα νέο θέμα παρακάτω, μιας και αναφέρομαι και σε μη suv. Οπότε ρίξτε μια ματιά για γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα