nickvas19 Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου καλησπέρα... επιθυμώ να κάνω το κινητό μου αυτοματισμό να κλείνει μόνο του πχ στις 12 και να ανοίγει το πρωί. γίνεται; εγώ έκανα όσα ήξερα αλλά δεν το κατάφερα. όταν είναι η οθόνη locked δεν μου βγάζει τίποτα και όταν είναι ανοιχτή με ρωτάει ενώ έχω βάλει να μην με ρωτάει. ιδέες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 6 hours ago, nickvas19 said: καλησπέρα... επιθυμώ να κάνω το κινητό μου αυτοματισμό να κλείνει μόνο του πχ στις 12 και να ανοίγει το πρωί. γίνεται; εγώ έκανα όσα ήξερα αλλά δεν το κατάφερα. όταν είναι η οθόνη locked δεν μου βγάζει τίποτα και όταν είναι ανοιχτή με ρωτάει ενώ έχω βάλει να μην με ρωτάει. ιδέες; Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που θες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου κρίμα 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα