Ducatista Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Φίλε καλά κάνεις αφού το επέλεξες! τώρα για πρώτη φορά είναι δυσκολο το έργο τα χρήματα δεν είναι παρά πολλά αλλά αν είσαι σε καλό ξενοδοχείο να υπολογίσεις τιπς πάνω από 500 τον μήνα το οποίο σημαίνει 2000 άνετα και αν πας για 4-5 μήνες έχεις βγάλει ένα δεκαρικακι αν θες να μαζέψεις χρήματα και να κάνεις κάτι.. τώρα για την διατροφή ισχύει το ίδιο αν είσαι σε καλό ξενοδοχείο τα φαγητά θα είναι αρκετά καλά.. βέβαια θα έχεις λίγο χρόνο να ξεσκασεις και να απολαύσεις το νησί.. Αν έχεις κάποιον στόχο είναι οκ αν απλά θες μια δουλειά μπορείς να δεις κάτι άλλο γιατί οι ώρες είναι πολλές και όσο περνάει ο χρόνος θα είναι πιο βαρετή και δύσκολη η καθημερινότητα 1
kostasbm Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 5 hours ago, stef157 said: Από τι φαίνεται δεν έχεις δουλέψει σε ξενοδοχείο σεζόν! προφανως δε ειδες τι εγραψα.....74-77 πορτο υδρα, σκαρλετ, διοσκουροι,παρκ,Ξενια απο τα 15 μου ....ποσα θελεις....οτι ναναι καναμε τοτε για να εχουμε τα τσιγαρα μας τα ποτα μας τις βολτες μας...και μη μου πεις οτι ηταν ανθρωπινες οι συνθηκες τοτε
magnusmach Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Σχετικά με την θάσο: Γενικοτερα αν δουλευεις σε σοβαρα ξενοδοχεια επικρατει το αυστηρο 8ωρο αλλα μισθο μεχρι 1200 με τα ρεπο Σε μαγαζια, μπιτσ μπαρ κτλπ παιζουν σιγουρα 12ωρα χωρις ρεπο αλλα οι μισθοι ειναι στα 1500-1800 αναλογα την εμπειρια Ειναι καλη ευκαιρια για να δεις τι αντεχεις, να ερθεις αντιμετωπος με συνθηκες στρες και να δεις ποιος πραγματικα εισαι περαν του οικονομικου που ειναι αρκετα καλο. Σου ευχομαι μια καλη σεζον γεματη εμπειριες Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2024 από magnusmach 1
stef157 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 15 ώρες πριν, kostasbm είπε προφανως δε ειδες τι εγραψα.....74-77 πορτο υδρα, σκαρλετ, διοσκουροι,παρκ,Ξενια απο τα 15 μου ....ποσα θελεις....οτι ναναι καναμε τοτε για να εχουμε τα τσιγαρα μας τα ποτα μας τις βολτες μας...και μη μου πεις οτι ηταν ανθρωπινες οι συνθηκες τοτε Προφανώς δεν μπορείς να καταλαβείς τις διαφορές των απαιτήσεων των ξενοδοχείων τότε με τώρα. Τότε φορούσες ένα άσπρο μπλουζάκι και έπαιρνες παραγγελία τύπου "χελόου, γουατ ντου γιου γουοντ του ντρινκ". Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί δυσανάλογα των αποδοχών. Οπότε οποιαδήποτε σύγκριση με πριν απο 50 χρόνια είναι το λιγότερο ατυχής, μη πω άκυρη. 1
Errik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Αν χρειάζεσαι άμεσα τα χρήματα καλά έκανες και το κυνηγησες, σίγουρα θα είναι μια καλή έντονη εμπειρία. Προσωπικά πάντως θα εξαντλούσα οποιαδήποτε δυνατότητα είχα να ασχοληθώ με κάτι στον τομέα μου, κάτι που δεν είναι δύσκολο αν είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση είσαι αλλά πχ το να κάνεις υποστήρηξη υπολογιστών ή πληροφοριακών συστημάτων είναι κάτι το οποίο αρχικά θα σου δώσει λιγότερα λεφτά, αλλά θα σε βάλει σε μια λογική πως μιλάω και πως συννενοούμαι με έναν πελάτη - συνεργάτη. Υπάρχουν άπειροι ηλικιωμένοι άνθρωποι που δυσκολεύονται με την τεχνολογία και θα πλήρωναν εύκολα χρήματα για κάποιον που θα μπορούσε να τους βοηθήσει σε πράγματα που σου φαίνονται στοιχειώδη όπως το να στήσεις ένα κινητό τηλέφωνο με λογαριασμούς και e-mail μέχρι ένα απλό format. Καλή σαιζόν να εχεις!
dkstopo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 αν δεν εχεις αναγκη τοσο το χρημα θα επρεπε να στραφεις αλλου. κοιτα ομως μην γινεις πιτσαδορος και μετα θες να γινει και πρωθυπουργος
Nabuko Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Τον ts μάλλον δεν τον νοιάζουν τίποτα απ' ότι γράφετε.
Hifestion Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Φίλε μου καλησπέρα.μπραβο σου,που στην ηλικια σου θα μπεις στην διαδικασία να δουλεψεις.1ον σε ποιο νησί πας και δουλευεις μονο 3μηνες.(εκτός εαν θες εσυ να δουλεψεις τοσο)εμεις ροδο εχουμε 7μηνες + και τα λεφτά που βγαίνουν χωρις τα tips ειναι τα ιδια που,παιρνει η κοπελα μου δουλευοντας ολον τον χρονο με (950€,+ δώρα) 2ον από πέρσι έχουν υπογραφεί κλαδικες συμφωνίες σε όλη την ελλαδα με την ροδο και την κρητη να εχουν τους υψηλότερους μισθους.η συμφωνία απο που προκύπτει? .3ον το φαγητο και η διαμονή μπορεί να είναι καλά η οχι εξαρτάται σε τι ξενοδοχείο δουλεύεις(εταιρία)προσωπικα στην ροδο που ζω και εργαζομαι σεζον τα τελευταια 10 χρόνια σε μεγαλους ξενοδοχειακους ομίλους είμαι πολυ ευχαριστημένος.4ον αυτό το χωρις ρεπο στο δεν ισχύει στο 95% των σοβαρων ξενοδοχειων (εκτός απο καποια που δεν αξίζει να δουλέψεις και πίστεψε με γνωρίζω σε πάνω απο 30 ξενοδοχεία τι συμβαίνει, εκτός εαν το συμφωνήσεις εσύ.5ον τα χρήματα που σου δινουν για 11ωρες και χωρις ρεπο δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα άλλα είσαι και 18 ετών.
kostasbm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 4 hours ago, stef157 said: Προφανώς δεν μπορείς να καταλαβείς τις διαφορές των απαιτήσεων των ξενοδοχείων τότε με τώρα. Τότε φορούσες ένα άσπρο μπλουζάκι και έπαιρνες παραγγελία τύπου "χελόου, γουατ ντου γιου γουοντ του ντρινκ". Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί δυσανάλογα των αποδοχών. Οπότε οποιαδήποτε σύγκριση με πριν απο 50 χρόνια είναι το λιγότερο ατυχής, μη πω άκυρη. ακριβώς έτσι δεν είναι αλλά 3 βάρδιες με 600 άτομα αλά καρτ μενού δεν είναι παρακαλώ τι θα πάρετε...δεν ήταν ταβέρνα έχουν αλλάξει πράγματα αλλά η πίεση υπήρχε και θα υπάρχει από τα αφεντικά...
csontheline Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 On 12/03/2024 at 10:08, Rjmp said: (Ελπίζω να το γράφω στο σωστό topic) Καλησπέρα σας, είμαι 18 ετών και σπουδάζω σε τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Για πρώτη φορά θα δουλέψω ως βοηθός σερβιτόρου σε νησί και ποιο συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο. Η συμφωνία που έχω κάνει είναι: Διαμονή (στο ξενοδοχείο που θα δουλεύω) Διατροφή (3 φορές την ημέρα) 1500 + tips 3 μήνες, 11 ώρες την ημέρα (χωρίς ρεπό) Ένσημα Χοντρικά, 11 x 7 x 4 = 308 ώρες εργασίας ή 4,87€ / ώρα. Το λες και πολύ καλά για σκλάβο σε γαλέρα. 2
iml Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Με 7 μέρες χωρίς ρεπό σοβαρή επιχείρηση (σοβαρός επιχειρηματίας) ΔΕΝ είναι. Μετά πιάνω το 11ωρο που από μόνο του είναι κάπως, αλλά αν το συνυπολογίσεις και με το ζητούμενο επταήμερο είναι ότι να' ναι. Και οκ, μιλάμε για ανειδίκευτο, πόσα να παίρνει όταν σε πτυχιούχους δίνουν βασικό κλπ κλπ, αλλά με τέτοιους εργοδότες μετά μας ζαλίζουν ότι δεν βρίσκουν προσωπικό να δουλέψουν στα τουριστικά ή στα αγροτικά. Κατά τα άλλα, καθόμαστε και το συζητάμε πόσο βγαίνει η ώρα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2024 από iml
Ducatista Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 10 λεπτά πριν, iml είπε Με 7 μέρες χωρίς ρεπό σοβαρή επιχείρηση (σοβαρός επιχειρηματίας) ΔΕΝ είναι. Μετά πιάνω το 11ωρο που από μόνο του είναι κάπως, αλλά αν το συνυπολογίσεις και με το ζητούμενο επταήμερο είναι ότι να' ναι. Και οκ, μιλάμε για ανειδίκευτο, πόσα να παίρνει όταν σε πτυχιούχους δίνουν βασικό κλπ κλπ, αλλά με τέτοιους εργοδότες μετά μας ζαλίζουν ότι δεν βρίσκουν προσωπικό να δουλέψουν στα τουριστικά ή στα αγροτικά. Κατά τα άλλα, καθόμαστε και το συζητάμε πόσο βγαίνει η ώρα. Και όμως οι πιο σοβαρές ξενοδοχειακές μονάδες δουλεύουν χωρίς ρεπό εκτός και αν εννοείς ηθικά αν είναι ασοβαρες 1 ώρα πριν, Hifestion είπε Φίλε μου καλησπέρα.μπραβο σου,που στην ηλικια σου θα μπεις στην διαδικασία να δουλεψεις.1ον σε ποιο νησί πας και δουλευεις μονο 3μηνες.(εκτός εαν θες εσυ να δουλεψεις τοσο)εμεις ροδο εχουμε 7μηνες + και τα λεφτά που βγαίνουν χωρις τα tips ειναι τα ιδια που,παιρνει η κοπελα μου δουλευοντας ολον τον χρονο με (950€,+ δώρα) 2ον από πέρσι έχουν υπογραφεί κλαδικες συμφωνίες σε όλη την ελλαδα με την ροδο και την κρητη να εχουν τους υψηλότερους μισθους.η συμφωνία απο που προκύπτει? .3ον το φαγητο και η διαμονή μπορεί να είναι καλά η οχι εξαρτάται σε τι ξενοδοχείο δουλεύεις(εταιρία)προσωπικα στην ροδο που ζω και εργαζομαι σεζον τα τελευταια 10 χρόνια σε μεγαλους ξενοδοχειακους ομίλους είμαι πολυ ευχαριστημένος.4ον αυτό το χωρις ρεπο στο δεν ισχύει στο 95% των σοβαρων ξενοδοχειων (εκτός απο καποια που δεν αξίζει να δουλέψεις και πίστεψε με γνωρίζω σε πάνω απο 30 ξενοδοχεία τι συμβαίνει, εκτός εαν το συμφωνήσεις εσύ.5ον τα χρήματα που σου δινουν για 11ωρες και χωρις ρεπο δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα άλλα είσαι και 18 ετών. Αυτό το χωρίς ρεπό υπάρχει φίλε Ροδίτη κατά τα άλλα συμφωνώ
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, csontheline είπε Χοντρικά, 11 x 7 x 4 = 308 ώρες εργασίας ή 4,87€ / ώρα. Το λες και πολύ καλά για σκλάβο σε γαλέρα. Το "χοντρικά" σου είναι λίγο λαθος, γιατί από τους καλοκαιρινούς μήνες ο ένας έχει 30 ημέρες και οι άλλοι 2 31, άρα σου έχουν φύγει αμέσως - αμέσως 88 ώρες, άρα 3,79€.
csontheline Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 3 hours ago, Orestis_G said: Το "χοντρικά" σου είναι λίγο λαθος, γιατί από τους καλοκαιρινούς μήνες ο ένας έχει 30 ημέρες και οι άλλοι 2 31, άρα σου έχουν φύγει αμέσως - αμέσως 88 ώρες, άρα 3,79€. Όντως. Ακόμα χειρότερα δηλαδή 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα