octa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Καλημέρα, Που μπορώ να βρω αεροπορικά εισιτήρια; Σε ποια σελίδα; Ευχαριστώ
octa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, johnny21 είπε https://www.google.com/travel/flights Έχει καλές τιμές;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 29 λεπτά πριν, octa είπε Καλημέρα, Που μπορώ να βρω αεροπορικά εισιτήρια; Σε ποια σελίδα; Ευχαριστώ στις σελίδες των αεροπορικών εταιριών,στα διάφορα agencies ,αλλά σε στέλνουν και οι μηχανές αναζήτησης όπως kayak και skyscanner.
verylife78 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Πρωτα θα κοιτας εδω skyscanner μετα θα δεις αν σε κανουν οι τιμες και σε ποια αεροπορικη σε συμφερει. Μετα θα πηγαινεις στο site της αεροπορικης και θα βλεπεις τιμες με βαλιτσες και οτι αλλο θες. μετα πηγαινε σε ενα ταξιωτικο και κλεισε ενα εισητηριο γιατι σε βλεπω να μενεις χωρις πτηση... σορρυ κιολας αλλα αν δεν μπορεις να κανεις μια αναζητηση για να λυσεις αυτο το προβλημα ειναι πουλ σιγουρο οτι δεν θα μπορεσεις να χειριστεις ουτε τις εφαρμογες της εκαστοτε αερορικης, ουτε πολυ πιθανον να κανεις checkin ουτε βαλιτσες ουτε θα ειναι διακοπες. Το λεω με καθε καλη διαθεση πλεον τα συστηματα αν δεν το εχεις κανει-ταξιδεψει μια φορα με καποιον που ξερει ολα αυτα...διακοπες πας οχι να εισαι στο αγχος αν εκλεισα την θεση μου την βαλιτσα μου σε πια πυλη ειμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα