tzitzikas2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα. Ποιες δωρεάν εφαρμογές προτείνετε για καθαρισμό και.επιδιορθωση Android κινητού? Έχω δοκιμάσει.πολλες.αλλα οι δωρεάν εκδόσεις δεν δίνουν πολλές λειτουργίες. Ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Ποιες δωρεάν εφαρμογές προτείνετε για καθαρισμό και.επιδιορθωση Android κινητού? Έχω δοκιμάσει.πολλες.αλλα οι δωρεάν εκδόσεις δεν δίνουν πολλές λειτουργίες. Ευχαριστώ Η SD Maid. Αλλά για να λειτουργήσει σωστά θέλει και την Pro έκδοση(δηλαδή και τα δύο). Την έχω χρόνια. Βέβαια εγώ την είχα αγοράσει 0.99€ σε προσφορά. Εάν θες σου στέλνω pm από που μπορείς να κατεβάσεις την Pro έκδοση. Την κανονική κατέβασε την κανονικά από το Play Store. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από GATE123 1
Kthulhou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 9 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Ποιες δωρεάν εφαρμογές προτείνετε για καθαρισμό και.επιδιορθωση Android κινητού factory restore , όλα τα updates κ μετά ξαναβάζεις το account σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα