Προς το περιεχόμενο

Βγήκαν (?) τα Samsung A55 και Α35. Ενδιαφέρεται κανείς?

sattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανεβάζει θερμοκρασία το A55 όπως το A54;

Εχω το A54 και ανεβάζει θερμοκρασία στο πάνω μέρος αν κάνω βιντεοκλήση, όταν κάνω κλήσεις και στην εφαρμογή Facebook ακόμα χειρότερα, την έβγαλα και μπαίνω μέσω browser.

Δεν το έχω τσεκάρει όμως σε βίντεο και σε games, στο 2ο πιστεύω ότι θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Το lag συμβαίνει όταν ζεσταίνεται, δυστυχώς φταίει ο Exynos.Ακόμα και ο Snapdragon 835, δεν ανεβάζει θερμοκρασία (Εχω το Sony XZ1) επεξεργαστής του 2017 στα 10 nm, ενώ ο Exynos 1380 είναι στα 5 nm.Ούτε καλή διαχείριση ενέργειας έχει, ακόμα και σε πολύ χαμηλή φωτεινότητα και στα 60 Hz.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κινηταρα είναι το 55 , καμμία σχέση με το 54. 10 ώρες sot όλα ανοιχτά , ufs 3.1 για μένα το καλύτερο Α που έχει βγει . Δεν ζεσταίνετε καθόλου 

Στις 4/6/2024 στις 9:42 ΠΜ, ea6gka είπε

Κινηταρα είναι το 55 , καμμία σχέση με το 54. 10 ώρες sot όλα ανοιχτά , ufs 3.1 για μένα το καλύτερο Α που έχει βγει . Δεν ζεσταίνετε καθόλου 

Αφού είσαι κάτοχος μπορείς να μου σχολιάσεις τα παραδειγματα που είπα περί twitter, google news και skroutz app γιατί έχω συνάντησα σημαντικό πρόβλημα με κολλήματα στο κινητό και θα ήθελα να δω αν είναι γενικό προβλημα

57 λεπτά πριν, wantedwtf01 είπε

Αφού είσαι κάτοχος μπορείς να μου σχολιάσεις τα παραδειγματα που είπα περί twitter, google news και skroutz app γιατί έχω συνάντησα σημαντικό πρόβλημα με κολλήματα στο κινητό και θα ήθελα να δω αν είναι γενικό προβλημα

το πρωτο δεν το εχω, τα α΄λλα δυο ναι και πανε νερο. 

Μετα απο χρονια σε Xiaomi, Redmi, κτλπ ειπα να ξαναγυρισω σε Samsung γιατι θεωρω για τα λεφτα του ειναι μια πολυ καλη επιλογη.
Εχω ενα προβλημα μονο γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο..
Στις φωτογραφιες.. οταν εχει σκοταδι και παταω "κλικ" για την φωτογραφια μπορει να περιμενω και 3 δευτερολεπτα ξερω γω..
δεν βγαλει αμεσα τις φωτογραφιες οπως εκανα με τα προηγουμενα κινητα.. ακομα και στην ημερα.. σαν να αργει λιγο το κλικ. και πολλες φωτογραφιες βγαινουν καπως κουνημενες.. 

τι φαση;

14 λεπτά πριν, bulldog84m είπε

Μετα απο χρονια σε Xiaomi, Redmi, κτλπ ειπα να ξαναγυρισω σε Samsung γιατι θεωρω για τα λεφτα του ειναι μια πολυ καλη επιλογη.
Στις φωτογραφιες.. οταν εχει σκοταδι και παταω "κλικ" για την φωτογραφια μπορει να περιμενω και 3 δευτερολεπτα ξερω γω..
δεν βγαλει αμεσα τις φωτογραφιες οπως εκανα με τα προηγουμενα κινητα.. ακομα και στην ημερα.. σαν να αργει λιγο το κλικ. και πολλες φωτογραφιες βγαινουν καπως κουνημενες.. 

τι φαση;

Καθυστερεί για να τραβήξει ο φακος οσο το δυνατόν περισσοτερο φως το βραδυ για να μην βγει σκοτεινή η φωτο , δεν ειναι προβλημα του κινητού αυτο.

8 ώρες πριν, bulldog84m είπε

τι φαση;

Είναι το night mode που ενεργοποιείται αυτόματα, όπως ανέφερε και ο συνάδελφος πιο πριν, ανάλογα με την ποσότητα του φωτός, παίρνει και τον ανάλογο χρόνο για να βγάλει τη φωτογραφία, αν έχει λίγο φωτισμό, πρέπει να εστιάσει για περισσότερο και μιας και είπα για εστίαση, πρέπει να έχεις σταθερό χέρι για να μη βγει κουνημένη η φωτογραφία. 

Μέσω των ρυθμίσεων μπορείς να το απενεργοποιήσεις πάντως, αν σε ενοχλεί αυτή η καθυστέρηση, εξ ορισμού είναι στο αυτόματο η λειτουργία και αναλόγως ρυθμίζει το χρόνο του κλείστρου. 

• 3 μήνες μετά...
4 ώρες πριν, alisiapapa είπε

Θέλω να πάρω το α35 αλλά μήπως με 80 ευρφω παραπάνω αξίζει να πάρω το α55; Ή είναι ανεπαίσθητες οι διαφορές;

Βγάζει λίγο καλύτερες φώτο πλέον από 310€ https://www.bestprice.gr/item/2159435146/samsung-galaxy-a55-5g-8gb-128gb.html αλλιώς αν βγαίνει  οριακά το budget galaxy Α35 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alisiapapa είπε

Α βλέπω καλύτερες τιμές εδώ από το Σκρουτζ. Αλλά γιατί δεν το βλέπω σε ροζ;

https://hashtagtrade.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=5159

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=178812

https://electrolleti.gr/shop/9317572

https://www.bestprice.gr/item/2159435146/samsung-galaxy-a55-5g-8gb-128gb.html

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω σταμπάρει και εγώ τον τελευταίο καιρό. Ένα πράγμα με προβληματίζει για το A35, είναι οκ στην καθημερινή χρήση ή κολλάει λόγω του φορτωμένου OneUI; Επίσης 6 GB RAM θεωρούνται οκ με βάση τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ή θα ήταν καλύτερα να προτιμήσει κανείς τα 8;

Επεξ/σία από SciManiac

2 ώρες πριν, SciManiac είπε

Τα έχω σταμπάρει και εγώ τον τελευταίο καιρό. Ένα πράγμα με προβληματίζει για το A35, είναι οκ στην καθημερινή χρήση ή κολλάει λόγω του φορτωμένου OneUI; Επίσης 6 GB RAM θεωρούνται οκ με βάση τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ή θα ήταν καλύτερα να προτιμήσει κανείς τα 8;

Για τωρα τα 6gb ram ειναι ενταξει. Το OneUI ειναι αρκετα βαρυ καλογραμμενο δε αλλα δεν θα εχει θεμα.

Μακροπροθεσμα ισως θα βολευαν τα 8gb αν τις κρατας χρονια τις συσκευες. Για τα καθημερινα που κανει το 90% ειναι οκ και τα 6gb ram.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιδα το Α55 στο public ανοικτό ,.και είχε προεγκεστημένες αρκετες εφαρμογες bloatware ,που δεν μπορείς να τις αφαιρέσεις , μόνο απενεργοποίηση μπορείς, και όχι όλες. Mια από αυτές τις εφαρμογές είναι του Τemu .

Παλαιότερα δεν υπήρχαν bloatware εφαρμογές  στις αρχικές παρτίδες  ,είχα δει πριν το καλοκαίρι στο πλαισιο .

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει αλλάξει εσωτερικά ,αλλά παίζοντας το λίγο ,η οθόνη και το ρολάρισμα κάπου υστερούσαν .

Οποιος ενδιαφέρεται για αγορα καλυτερα να το δει απο κοντά πρώτα .

Επεξ/σία από Fotia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...