sattack Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Βλέπω σήμερα πολλές παρουσιάσεις για τα Α55 και Α35. Μάλλον από την επόμενη εβδομάδα 20/3 θα πωλούνται? Δεν βλέπω κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από κανέναν εδω. Ούτε μια αναφορά στο θέμα! 500Ε θα κάνει το Α55? Πως ξέφυγαν έτσι τα πράγματα. Το θρυλικό Α52 πόσο έκανε? Χρώματα Awesome Iceblue Awesome Lemon Awesome Lilac Awesome Navy οπου ακους πολυ awesome κρατα και μικρο καλάθι 😅 Το Α55 256GB στα 550Ε ? Το A35 στα 400Ε ? Το Α35 256GB στα 450Ε ? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από sattack 1
Titos301 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 το A55 θα κοστιζει 479€ τα 8 ram / 128 rom και 529€ για την 12 ram / 256 rom καπου πηρε το ματι μου για 22 μαρτιου ελλαδα εδω νταξει δεν αξιζει στην αρχικη τιμη που θα πωλουνται στα καταστηματα, μολις πεσει γυρω στα 330-310 ειναι οκ το A35 λογικα 379€ το μικρο 429€ το μεγάλο 1
Fotia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Oι διαφορές ελάχιστες μεταξύ των Α54 και Α55 συγκριτικά https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12824&idPhone2=12070 Κάποιες μικρές αλλαγές στα Α35 με Α34 συγκριτικά https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12705&idPhone2=12074 Φαίνεται σαν να υποβάθμισαν σε σημεία το Α54 και το έκαναν Α35 https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12705&idPhone2=12070 ( στα σχόλια για το Α35 , αναφορά ότι μάλλον θα εξακολουθεί να δίνει κάθε 3 μηνες security updates ,αντί κάθε μήνα στα ανώτερα Α5x ) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από Fotia 2
tsimisdel Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Ωραίο αυτό το lime χρώμα πάντως που έχει λανσάρει η εταιρεία τώρα πρόσφατα. Σε θέμα χαρακτηριστικών τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο διαφορετικά είναι συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα αλλά, ειδικά το Α54 το επαινούσαν αρκετοί επομένως, αν είναι μια από τα ίδια με μικρές βελτιώσεις, θα είναι μια χαρά το Α55. Τώρα το αν θα είναι ανταγωνιστικό με βάση τα δεδομένα της κατηγορίας, κυρίως σε θέμα χαρακτηριστικών θα φανεί....
BillT Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 9 hours ago, Fotia said: Φαίνεται σαν να υποβάθμισαν σε σημεία το Α54 και το έκαναν Α35 https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12705&idPhone2=12070 Για κάποιους ίσως η υπβάθμιση στα υλικά (πλαστικό αντι για γυαλί) να είναι πλεονέκτημα όπως επίσης και η μεγαλύτερη οθόνη. Σε κάθε περίπτωση αυτός που κοίταζε Α54 νομίζω ότι μπορεί πλέον να κοιτά και Α35
Fotia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Η samsung συνηθίζει να αποσύρει σύντομα τα παλαιότερα μοντέλα ,για να πουλά τα νέα με αυξημένες τιμές . Γενικά σε όλα τα κινητά ,όλο και ανεβαίνουν οι αρχικές τιμές στα νέα μοντέλα ,και δεν πέφτουν όπως στο παρελθόν όσο παιρνά ο καιρός ,μέχρι να βγούν τα νεώτερα .
CaptainChris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Σε 6 με 8 μήνες που θα πέσουν οι τιμές σε καλά επίπεδα θα είναι πολύ καλή αγορά και τα δύο. 1
Spyrito33 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Πηρα Α54 μεταχειρισμενο 3ημερων EU μοντελο στα 270ε. Νομιζω εκανα τη καλυτερη επιλογη.Σφαιρα κιν. 3 χρονια σιγουρα αναβαθμισεις και μπαταρια μια χαρα για 1 ημερα φουλ χρηση.Καμερα υπερ VFM. Θεωρω οτι ΔΕΝ αξιζουν 200-250 παραπανω για το Α55 με κατα 98% ιδια οθονη..Ιδιες καμερες...Και μονο εξτρα τη μακρο καμερα... Καθε περυσι και καλυτερα με τα κινητα και την εξελιξη των τιμων τους.. 1
Fotia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Κάποια στιγμή θα πέσει η τιμή ,αλλά ξεκινά ήδη με μεγαλύτερη αρχική κάθε χρόνο . Η "διαφήμιση" θα κάνει το Α55 σουπερ κινητό ,όταν θα έχουν αποσύρει τα Α54 ,να το πληρώσεις ακριβότερα .. Πολιτική της samsung (και όχι μόνο) και της εποχής με την ακρίβεια .. Ηδη γράφουν κάποιοι σε σχόλια και για στημένες κριτικές να το πρωθήσουν ,και άλλοι συγκρίνουν με το παλιό καλό Α52 ,καθώς η Samsung φαίνεται προωθεί την σειρά S από τότε, και τα υπόλοιπα είναι σαν συνεχή facelift ..Marketing Οπωσδήποτε όμως θα πωλήσει και τις νέες σειρές λόγω ονόματος και μεγάλης υποστήριξης λογισμικού ,και είναι και τι αρέσει σε καθένα στην πράξη. 1
bezgeo85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Κάποια γνώμη - εμπειρία έως τώρα από το A55 από κατόχους; Θετικά αρνητικά κτλ; Θα ήταν πολύτιμη οποιαδήποτε πληροφορία. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
wantedwtf01 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 19 ώρες πριν, bezgeo85 είπε Κάποια γνώμη - εμπειρία έως τώρα από το A55 από κατόχους; Θετικά αρνητικά κτλ; Θα ήταν πολύτιμη οποιαδήποτε πληροφορία. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Έχω το Α55 εδώ και μια εβδομάδα και θα σου πω την εμπειρία μου μέχρι στιγμής. Έχει τα καλά και τα κακα του. Έχει πολύ καλό ηχείο και μπαταρία,ωραία ζωντανή οθόνη. Όσο αφορά τις κάμερες είναι αρκετά καλές για την τιμή του και το stabilization πρέπει να είναι το καλύτερο στα midrange κινητά τουλάχιστον σε όσα είδα εγώ. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι οι φωτό και τα βίντεο έχουν μια απαλή κίτρινη απόχρωση. Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι περίπου 50-50 αν θα λειτουργήσει αλλά η αναγνώριση προσώπου γίνεται πολύ γρήγορα οπότε δεν θα το χρειαστείς εκτός και αν είσαι σε σκοτεινό περιβάλλον. Το σοβαρό πρόβλημα στο κινητό τουλάχιστον σε αυτό που πήρα εγώ είναι ότι έχει lag και κολλήματα σε συγκεκριμένες λειτουργίες και θα πω παραδείγματα και μια λύση που βρήκα. Όταν είσαι στην κεντρική οθόνη και κανείς swipe αριστερά να εμφανιστούν οι ειδήσεις google τα frames πέφτουν και το scrolling down κολλάει απίστευτα . Το ίδιο και σε συγκεκριμένες εφαρμογές όπως X(twitter) και το skroutz. Ειδικά στην επιλογή 120hz display το scrolling down είναι εφιάλτης και αναγκάστηκα να αλλάξω σε 60 hz display γιατί με έπιανε πονοκεφαλος. Το πρόβλημα δεν λύνεται με 60 hz αλλά μειώνεται αρκετά. Επίσης έχει στιγμιαία framedrops όταν ξεκλειδωνει το κινητό και όταν ελαχιστοποιεις και κλείνεις εφαρμογές. Με λίγο έρευνα βρήκα μια λύση στα παραπάνω προβλήματα ,από το galaxy store κατεβάζεις την εφαρμογή good guardians στο μενού της εφαρμογής πατάς στο galaxy app booster και την επιλογή optimize που θα κάνει optimize όλες εφαρμογές του κινητού και θα πάρει περίπου 5 λεπτά να ολοκληρωθεί . Αφού το έκανα αυτό είδα σοβαρή βελτίωση στο ποσό smooth τρέχει το κινητό. Κάθε φορά όμως που θα υπάρχει ένα software update θα πρέπει να γίνεται optimize ξανά αν εμφανιστεί πάλι το ίδιο πρόβλημα. Η παρηγοριά είναι ότι τα framedrops και τα προβλήματα αφορούν συγκεκριμένες εφαρμογές η πλειοψηφία των λειτουργιών στο κινητό πάει smooth ,δεν παύει όμως να είναι σοβαρό θέμα που πρέπει να κοιτάξει να λύσει η samsung άμεσα σε κάποιο update 1
Votritis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, wantedwtf01 είπε Το σοβαρό πρόβλημα στο κινητό τουλάχιστον σε αυτό που πήρα εγώ είναι ότι έχει lag και κολλήματα σε συγκεκριμένες λειτουργίες και θα πω παραδείγματα και μια λύση που βρήκα. Όταν είσαι στην κεντρική οθόνη και κανείς swipe αριστερά να εμφανιστούν οι ειδήσεις google τα frames πέφτουν και το scrolling down κολλάει απίστευτα . Το ίδιο και σε συγκεκριμένες εφαρμογές όπως X(twitter) και το skroutz. Ειδικά στην επιλογή 120hz display το scrolling down είναι εφιάλτης και αναγκάστηκα να αλλάξω σε 60 hz display γιατί με έπιανε πονοκεφαλος. Το πρόβλημα δεν λύνεται με 60 hz αλλά μειώνεται αρκετά. Επίσης έχει στιγμιαία framedrops όταν ξεκλειδωνει το κινητό και όταν ελαχιστοποιεις και κλείνεις εφαρμογές. αυτο το εχω δει και σε Α54 φιλου και νόμιζα αρχικα οτι το ειχε στα 60 hz αλλα ηταν στα 120 και λαγκαρε , ψιλοαπαράδεκτο για τετοια κατηγορία κινητού
bezgeo85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, wantedwtf01 είπε Έχω το Α55 εδώ και μια εβδομάδα και θα σου πω την εμπειρία μου μέχρι στιγμής. Έχει τα καλά και τα κακα του. Έχει πολύ καλό ηχείο και μπαταρία,ωραία ζωντανή οθόνη. Όσο αφορά τις κάμερες είναι αρκετά καλές για την τιμή του και το stabilization πρέπει να είναι το καλύτερο στα midrange κινητά τουλάχιστον σε όσα είδα εγώ. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι οι φωτό και τα βίντεο έχουν μια απαλή κίτρινη απόχρωση. Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι περίπου 50-50 αν θα λειτουργήσει αλλά η αναγνώριση προσώπου γίνεται πολύ γρήγορα οπότε δεν θα το χρειαστείς εκτός και αν είσαι σε σκοτεινό περιβάλλον. Το σοβαρό πρόβλημα στο κινητό τουλάχιστον σε αυτό που πήρα εγώ είναι ότι έχει lag και κολλήματα σε συγκεκριμένες λειτουργίες και θα πω παραδείγματα και μια λύση που βρήκα. Όταν είσαι στην κεντρική οθόνη και κανείς swipe αριστερά να εμφανιστούν οι ειδήσεις google τα frames πέφτουν και το scrolling down κολλάει απίστευτα . Το ίδιο και σε συγκεκριμένες εφαρμογές όπως X(twitter) και το skroutz. Ειδικά στην επιλογή 120hz display το scrolling down είναι εφιάλτης και αναγκάστηκα να αλλάξω σε 60 hz display γιατί με έπιανε πονοκεφαλος. Το πρόβλημα δεν λύνεται με 60 hz αλλά μειώνεται αρκετά. Επίσης έχει στιγμιαία framedrops όταν ξεκλειδωνει το κινητό και όταν ελαχιστοποιεις και κλείνεις εφαρμογές. Με λίγο έρευνα βρήκα μια λύση στα παραπάνω προβλήματα ,από το galaxy store κατεβάζεις την εφαρμογή good guardians στο μενού της εφαρμογής πατάς στο galaxy app booster και την επιλογή optimize που θα κάνει optimize όλες εφαρμογές του κινητού και θα πάρει περίπου 5 λεπτά να ολοκληρωθεί . Αφού το έκανα αυτό είδα σοβαρή βελτίωση στο ποσό smooth τρέχει το κινητό. Κάθε φορά όμως που θα υπάρχει ένα software update θα πρέπει να γίνεται optimize ξανά αν εμφανιστεί πάλι το ίδιο πρόβλημα. Η παρηγοριά είναι ότι τα framedrops και τα προβλήματα αφορούν συγκεκριμένες εφαρμογές η πλειοψηφία των λειτουργιών στο κινητό πάει smooth ,δεν παύει όμως να είναι σοβαρό θέμα που πρέπει να κοιτάξει να λύσει η samsung άμεσα σε κάποιο update Φίλε wantedwtf01 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πολύ λεπτομερής και κατατοπιστική. Είχα ένα realme 7 pro που χάλασε από πτώση σε νερό και το σκεφτόμουν για το Α55 αλλά με προβληματίζουν αυτά που αναφέρεις όπως και διάφορα άλλα σχόλια που έχω διαβάσει. Φαντάσου ότι στο realme μέχρι που χάλασε δεν είχα ποτέ κάποιο κόλλημα και όλα δούλευαν σφαίρα. Ακόμα και η κάμερα με λίγη gcam ήταν σούπερ. (Δεδομένου τιμής και midrange χαρακτηριστικών). Και πάλι ευχαριστώ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2024 από bezgeo85
Votritis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 26 λεπτά πριν, bezgeo85 είπε Φίλε wantedwtf01 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πολύ λεπτομερής και κατατοπιστική. Είχα ένα realme 7 pro που χάλασε από πτώση σε νερό και το σκεφτόμουν για το Α55 αλλά με προβληματίζουν αυτά που αναφέρεις όπως και διάφορα άλλα σχόλια που έχω διαβάσει. Φαντάσου ότι στο realme μέχρι που χάλασε δεν είχα ποτέ κάποιο κόλλημα και όλα δούλευαν σφαίρα. Ακόμα και η κάμερα με λίγη gcam ήταν σούπερ. (Δεδομένου τιμής και midrange χαρακτηριστικών). Και πάλι ευχαριστώ. Δες και το Edge 40 Neo που ειναι στην ιδια κατηγορία με το Α55 https://www.skroutz.gr/s/46237245/Motorola-Edge-40-Neo-5G-Dual-SIM-12GB-256GB-Black-Beauty.html εχω το μοντελο του 22 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος , δεν μου αρεσει η κυρτή οθονη στο 40 αλλα λενε πολυ καλα λογια για το τηλέφωνο 1
wantedwtf01 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, bezgeo85 είπε Φίλε wantedwtf01 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πολύ λεπτομερής και κατατοπιστική. Είχα ένα realme 7 pro που χάλασε από πτώση σε νερό και το σκεφτόμουν για το Α55 αλλά με προβληματίζουν αυτά που αναφέρεις όπως και διάφορα άλλα σχόλια που έχω διαβάσει. Φαντάσου ότι στο realme μέχρι που χάλασε δεν είχα ποτέ κάποιο κόλλημα και όλα δούλευαν σφαίρα. Ακόμα και η κάμερα με λίγη gcam ήταν σούπερ. (Δεδομένου τιμής και midrange χαρακτηριστικών). Και πάλι ευχαριστώ. Δικαιολογημένος ο προβληματισμός σου και εγώ όταν άρχισα να δουλεύω το κινητό απόρησα που μια συσκευή των 400-500 ευρώ κολλάει σε τόσο απλές εφαρμογές, λες και χρειάζεται καλό επεξεργαστή να τρέξεις το twitter, πιστεύω είναι θέμα optimization και όχι τόσο ισχύ του επεξεργαστή, σε midrange κινητό της huawei που έχω έτος 2019 όλα αυτά τα τρέχει σφαίρα και δεν μπορεί να τα τρέξει ένα samsung 5 χρόνια μετά; Τρομερά πράγματα Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος άλλος που έχει galaxy a55 έχει το ίδιο πρόβλημα να γράψει εδω γιατί απορώ που όλοι λένε ότι είναι καλό κινητό που δεν κολλάει κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα