teogalaxys2 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Καλησπέρα σας, αγόρασα απο το temu ένα διαγνωστικό obd 2 και συγκεκριμένα αυτό https://www.temu.com/goods_snapshot.html?goods_id=601099534803869&title=Details&_x_sessn_id=9pd9zhvm62&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1710192641701_20cl52vhk2&refer_page_sn=10032. Προσπαθώ να το συνδέσω με το κινητό μέσω bluetooth και ενώ προσπαθεί να συνδεθεί και δοκιμάζει όλα τα προτόκολα δεν συνδέεται. Έχω δοκιμάσει με το car scanner, το eobd facile και γενικά με όποιο πρόγραμμα δοκιμάζω δεν συνδέεται. Είναι θέμα ασυμβατότητας των iphone με obd θύρες ή απλά δεν είναι συμβατος ο αντάπτορας;
Λύση Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 11 Μαρτίου Μαπα αντάπτορας γενικότερα.Δοκίμασε και με android μπας και.....
teogalaxys2 Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου Καταλαβα...Γενικά δεν υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας των iphone με obd 2 θύρες;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε Καταλαβα...Γενικά δεν υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας των iphone με obd 2 θύρες; Δεν το ξέρω,καλό ειναι να ψάξεις σε φόρουμ που αφορούν το αμάξι σου τι χρησιμοποιούν άλλοι.
Panasim1 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Πολλά οβι 2 ο αγοράζονται ποια από το aliexpress είναι τελείως προβληματικά.
Vista32 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Έχω πάνω από δεκαετία ένα ίδιο εμφανισιακά (πιθανόν όμως να έχει διαφορετική έκδοση chip τόσα χρόνια μετά). Δουλεύει απροβλημάτιστα με όποιο κινητό android το έχω δοκιμάσει. Πρόσφατα το δάνεισα σε φίλο που έχει iPhone. Δεν κατάφερε να συνδεθεί με τίποτα. Τελικά, αγόρασε κάποιο εξίσου οικονομικό OBD reader, το οποίο όμως συνδέεται με το κινητό μέσω WiFi και όχι μέσω bluetooth. Αυτό του έπαιξε μια χαρά. Ίσως να προτιμούσες κι εσύ κάποιο με WiFi. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από Vista32
AlienTechGR Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Με WiFi πάρε. Με Bluetooth υπολειτουργούν ή δε λειτουργούν καθόλου στα iPhone, τουλάχιστον τα no-name.
kinhthra Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 11/3/2024 στις 11:46 ΜΜ, teogalaxys2 είπε Καταλαβα...Γενικά δεν υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας των iphone με obd 2 θύρες; Όχι είναι το πρόβλημα του obd. Έχω παρόμοιο πρόβλημα δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω. Σε Android λειτουργεί κανονικά.
teogalaxys2 Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου Καλησπέρα και παλι, αν παρω κάποιο obd2 WiFi από aliexpress ή temu θα παίξει με το iPhone;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα