Saloufas Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Η προσφορά ισχύει για τα Gamepass Ultimate μέλη, το είχε ξανά βγάλει πριν 2 μήνες περίπου μαζί με το Dead Space Remake στα 9.90€, το είχα τσιμπήσει τότε, λογικά θα μπει gamepass σε λίγο καιρό αλλά όποιος θέλει να το προσθέσει στο backlog είναι καλή η τιμή. Log in με τον λογαριασμό σας για να φανεί η προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μαλλον το διορθωσαν ηδη, βγαινει πολυ ακριβα τωρα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, nek4d είπε Μαλλον το διορθωσαν ηδη, βγαινει πολυ ακριβα τωρα. 9€ μου το δειχνει εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Παιδιά το upgrade είναι στην deluxe έκδοση όχι ο τίτλος σκέτος Νομίζω κιόλα Επεξ/σία 12 Μαρτίου από Braveheart1980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, vasilis_ts said: 9€ μου το δειχνει εμένα. 34 minutes ago, Braveheart1980 said: Παιδιά το upgrade είναι στην deluxe έκδοση όχι ο τίτλος σκέτος Νομίζω κιόλα Σε ποια χωρα? Λινκ? Ειδα gr, us, δεν το βγαζει, ισως να μου ξεφυγε κατι (εχω Ultimate). Edit: ok, δεν ειχα κανει login, οποτε ορθως δεν φαινοταν. Παντως τωρα δεν φαινεται, μαλλον εληξε πλεον. (@Braveheart1980 απο το λινκ του upgrade, ειχε απο κατω το κανονικο, οπως το δειχνει η φωτο του Saloufas) Επεξ/σία 12 Μαρτίου από nek4d 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 ώρα πριν, nek4d είπε Παντως τωρα δεν φαινεται, μαλλον εληξε πλεον. Ακόμα στα 9€ το βλέπω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 ώρα πριν, vasilis_ts είπε Ακόμα στα 9€ το βλέπω εγώ. απ ότι κοίταξα τελείωσε η προσφορά και έχει 9€ το deluxe upgrade τώρα χωρίς το κυρίως παιχνίδι, προσοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 57 λεπτά πριν, Saloufas είπε απ ότι κοίταξα τελείωσε η προσφορά και έχει 9€ το deluxe upgrade τώρα χωρίς το κυρίως παιχνίδι, προσοχή Τωρα οντως τελειωσε, οταν το κοιταξα ηταν ακομα στα 9€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα