Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόσφατο -και από ότι φαίνεται τελευταίο- trailer της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς σκληρής επιστημονικής φαντασίας 3 Body Problem δεν αποκαλύπτει ακριβώς με τι είδους απειλή πρόκειται να έρθει σύντομα αντιμέτωπη η ανθρωπότητα.

Παρόλα αυτά, είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι όσα από τα λαμπρότερα μυαλά της Γης έχουν απομείνει, θα κληθούν να λάβουν μέρος σε μία πολεμική σύγκρουση που ενδέχεται να μην καταφέρουν να αποτρέψουν.

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix βασίζεται στο πρώτο βιβλίο από την τριλογία επιστημονικής φαντασίας του Κινέζου συγγραφέα Liu Cixin. Την παραγωγή για την πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη μεταφορά των βιβλίων στη μικρή οθόνη έχουν αναλάβει οι David Benioff και D.B. Weiss (γνωστοί κυρίως από την πολυβραβευμένη και δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO, Game of Thrones) μαζί με τον σεναριογράφο Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood) σε ρόλο co-showrunner. Το Three-Body Problem όπως αναφέραμε είναι το πρώτο μυθιστόρημα της τριλογίας Remembrance of Earth's Past το οποίο χρονικά ακολουθούν τα μυθιστορήματα The Dark Forest και Death’s End.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το Netflix, έχει ως εξής: «Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.»

Στη σειρά 3 Body Problem του Netflix πρωταγωνιστούν ο Benedict Wong, η Eiza González και αρκετοί ηθοποιοί που είχαμε δει στο Game of Thrones, όπως οι Jonathan Pryce και John Bradley. Η νέα τηλεοπτική σειρά σκληρής επιστημονικής φαντασίας του Netflix θα μεταδοθεί στις 21 Μαρτίου. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την αίσθηση ότι αυτό που είδα στο τρέιλερ παρεκκλίνει πολύ από τα γεγονότα του βιβλίου...

Ειδικά αυτό που λέει περί συνείδησης που συνεχίζει να υπάρχει σε πολλούς άλλους κόσμους, δεν θυμάμαι να διάβασα πουθενά κάτι τέτοιο στην τριλογία.

Νομίζω ότι δίνουν υπερβολική έμφαση στα "headsets" και φοβάμαι ότι θα αποτελέσουν κεντρικό πυλώνα της σειράς ενώ στην ουσία δεν είναι τόσο σημαντικά στα γεγονότα των βιβλίων (για να μη πω καθόλου).

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 minute ago, D.Luffy said:

Έχω την αίσθηση ότι αυτό που είδα στο τρέιλερ παρεκκλίνει πολύ από τα γεγονότα του βιβλίου...

Αν είναι έτσι, θα του ρίξω cancel επικών διαστάσεων. Όσων ακριβώς και των επικών διαστάσεων της τριλογίας. 

• Haha 1
Δημοσ.

Καλά, συγνώμη κιόλας, αλλά ο συγγραφέας είδε τη δουλειά των Benioff και Weiss στο GOT και είπε: "Ουάου, ε ναι λοιπόν, καταπληκτική δουλειά! Τους θέλω οπωσδήποτε!"; Δεν έβλεπε έναν ολόκληρο πλανήτη να τους κράζει; Αυτοί τώρα δεν έπρεπε να βρίσκουν δουλειά ούτε στα McDonald's όχι να είναι περιζήτητοι για σειρά με προοπτικές.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Babiz12 είπε

Η κινεζική έκδοση της σειρας την έχει δει κάποιος; Λεει κατι; 

Υπάρχει ανεβασμένη στο ΥΤ στον λογαριασμό της Tencent. Είναι με hardcoded αγγλικούς υπότιτλους. Πιστή στο πρωτότυπο, γύρω στα 70 επεισόδια για το πρώτο βιβλίο. Πολύ καλή

Επεξ/σία από AgentOrange
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Babiz12 είπε

Την βλέπω στο stremio με Αγγλικούς υπότιτλους.

Για τα πρώτα επεισόδια που είδα μέχρι τώρα καλή φαίνεται και δεν έχω δει (στο 4ο είμαι) ακόμα τα vr. :)

13 λεπτά πριν, AgentOrange είπε

γύρω στα 70 επεισόδεια

70;;;

30 έχει στο stremio και τόσα αναφέρει και το imdb.

https://www.imdb.com/title/tt20242042/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
46 minutes ago, TasMan said:

Καλά, συγνώμη κιόλας, αλλά ο συγγραφέας είδε τη δουλειά των Benioff και Weiss στο GOT και είπε: "Ουάου, ε ναι λοιπόν, καταπληκτική δουλειά! Τους θέλω οπωσδήποτε!"; Δεν έβλεπε έναν ολόκληρο πλανήτη να τους κράζει; Αυτοί τώρα δεν έπρεπε να βρίσκουν δουλειά ούτε στα McDonald's όχι να είναι περιζήτητοι για σειρά με προοπτικές.

Οκ είσαι νομίζω λίγο υπερβολικός :D Όσο ακολουθούσαν τα βιβλία και λίγο μετά ήταν επικές οι σεζόν, στο τέλος κλώτσησαν την καρδαρα με το γάλα.

Εδώ ευτυχώς η ιστορία έχει γραφτεί μέχρι το τέλος του σύμπαντος ;) οπότε αν είναι δίπλα ο Κινέζος να μαζεύει τα λουριά πόσο χάλια να τα κάνουν?

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, anonymous999 είπε

οπότε αν είναι δίπλα ο Κινέζος να μαζεύει τα λουριά πόσο χάλια να τα κάνουν?

Αυτό μου θυμίζει λίγο Top Gear: "What could possibly go wrong?" Και όλοι ξέρουμε τι ακολουθούσε μετά 😁

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Babiz12 είπε

Έχοντας διαβάσει και τα βιβλία νομίζω ότι η μεταφορά είναι εξαιρετική.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Babiz12 είπε

Πάρα πολύ καλή και αρκετά πιστή στο βιβλίο. Βέβαια το κορυφαίο βιβλίο είναι το δεύτερο της τριλογίας (the dark forest), αλλά θεωρώ ότι είναι απίθανο ως αδύνατο να αποτυπωθεί σωστά στην μικρή/μεγάλη οθόνη.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Babiz12 είπε

Την έχω δεί, υπάρχει στο you tube με αγγλικούς υπότιτλους και ακολουθεί το βιβλίο κατά γράμμα. Αν σου αρέσει το πολύ slow burn sci fi θα το ευχαριστηθείς.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, felixxx είπε

Την έχω δεί, υπάρχει στο you tube με αγγλικούς υπότιτλους και ακολουθεί το βιβλίο κατά γράμμα. Αν σου αρέσει το πολύ slow burn sci fi θα το ευχαριστηθείς.

Στο yt την βλέπετε φαντάζομαι με vpn, σωστά; Μπήκα στο κανάλι αλλά λέει ότι δεν διατίθεται για την χώρα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, χωρίς vpn, θα κοιτάξω να σου στείλω το λινκ. Το πρώτο επεισόδιο!

11 λεπτά πριν, micos000 είπε

Στο yt την βλέπετε φαντάζομαι με vpn, σωστά; Μπήκα στο κανάλι αλλά λέει ότι δεν διατίθεται για την χώρα μου.

Επεξ/σία από felixxx
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, felixxx είπε

Όχι χωρίς vpn θα κοιτάξω να σου στείλω το λινκ Το πρώτο επεισόδιο!

Σωστός!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...