LabrakisG1992 Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Καλημερα. Σε σπίτι εντός Αθηνας εχω κοσμοτε 200αρι με σταθερο . Το συγκεκριμενο προγραμμα το πληρωνω 46,90€/μηνα. Στο σπιτι ομως πλεον δεν μενει κανενας. Το συμβολαιο τελειωνει 15/06. Θέλω να διατηρησω το σταθερο και ενα βασικο Ιντερνετ εστω 24αρι για οταν μενει καποιος προσωρινα στο σπιτι. Βρηκα στον ΟΤΕ 24αρι με σταθερο 28€/μηνα αλλα μου φαινονται πολλα. έχετε να προτεινετε κατι αλλο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση dhmak Δημοσ. 11 Μαρτίου Λύση Share Δημοσ. 11 Μαρτίου https://www.vodafone.gr/c2c-statheri-high-speeds-cmsl-b 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου Στις 11/3/2024 στις 1:21 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Καλημερα. Σε σπίτι εντός Αθηνας εχω κοσμοτε 200αρι με σταθερο . Το συγκεκριμενο προγραμμα το πληρωνω 46,90€/μηνα. Στο σπιτι ομως πλεον δεν μενει κανενας. Το συμβολαιο τελειωνει 15/06. Θέλω να διατηρησω το σταθερο και ενα βασικο Ιντερνετ εστω 24αρι για οταν μενει καποιος προσωρινα στο σπιτι. Βρηκα στον ΟΤΕ 24αρι με σταθερο 28€/μηνα αλλα μου φαινονται πολλα. έχετε να προτεινετε κατι αλλο? Έχεις οπτική ίνα; Βάλε 100/10 Nova με 29€ ειτε Vodafone στα ίδια λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα