vorlon68 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 33 λεπτά πριν, epicouros είπε Δηλαδή εσένα σου φαίνεται πιο λογικο να είναι απο πισω η Μπουρκίνα Φάσο η το Μπαγκλαντές ας πουμε;; Το να ειναι ομάδα χακερ χωρίς να εχει σχέση με κανεναν απο τους 2 δεν σου περνάει απο το μυαλό? 1 1
cpc464 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) russian hacker.mp4 Κάτι τέτοιο έρχεται στο μυαλό μου όταν διαβάζω για Ρώσους χάκερ. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2024 από cpc464 1
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JcD είπε Τον κατηγορούν και του προσάπτουν τόσα πράγματα πλέον που και κάτι να είναι αλήθεια δεν θα μπορούμε να το πιστέψουμε. Στο τέλος θα πεθάνει ο άνθρωπος και δεν θα το πιστεύουμε επειδή έχει ανακοινωθεί καμιά 20αριά φορές ότι πέθανε ήδη! Εχει καμια σημασια αν λενε οτι πεθανε και μετα απο λιγο βγαινει κανει δηλωσεις και εκτιθενται, μηπως τους τρολαρει ο ιδιος οπως εκανε και με το θανατο του Navalny... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2024 από ScorpioX777
SabotazNic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, epicouros είπε Δηλαδή εσένα σου φαίνεται πιο λογικο να είναι απο πισω η Μπουρκίνα Φάσο η το Μπαγκλαντές ας πουμε;; Δεν ειναι αυτοι οι εχθροι. Μην πιστευετε ο,τι λενε τα ΜΜΜ (ή και τιποτα) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Αυτός ο έρωτας μερικών για τον Βλαδίμηρο, ξεπερνάει ακόμη και τον δικό μου για την Apple! Να το προσέξετε ε… 😛 1 1
cpc464 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Εγώ πάλι προσπαθώ να καταλάβω που είναι το παράξενο, σε λίγο θα μας πούνε πως δεν έχουν όλα τα ανεπτυγμένα κράτη μονάδες με ειδικότητα τον κυβερνοπόλεμο, εδώ έχει η Βόρεια Κορέα που αν έχεις pc να τρέχει οτιδήποτε εκτός red star os πας εκτελεστικό απόσπασμα. 1
freegr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Η άλλη όψη τεχνολογίας μεταξύ ψυχρού πολέμου Δύσης και Ανατολής
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 15 ώρες πριν, billdanos είπε Αυτός ο έρωτας μερικών για τον Βλαδίμηρο, ξεπερνάει ακόμη και τον δικό μου για την Apple! Να το προσέξετε ε… 😛 Να είχαμε και εμείς πρόεδρο που νοιάζεται τόσο για την χώρα, και ίσως να μην είχαν φτάσει τα πράγματα εδώ που φτάσανε 😉
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Να είχαμε και εμείς πρόεδρο που νοιάζεται τόσο για την χώρα, και ίσως να μην είχαν φτάσει τα πράγματα εδώ που φτάσανε 😉 Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί ένας τέτοιος πρόεδρος αν θα διάβαζε αυτό που μόλις έγραψες, θα χτυπούσε ήδη το κουδούνι στο σπίτι σας και θα σας προσέφεραν μια ωραία, λαχταριστή και ζεστή πιατέλα με ...τηγανόψωμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα