Προς το περιεχόμενο

Projector

AlexisDes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να προβώ σε αγορά ενός φορητού προτζέκτορα ς να μου προτείνετε κάποιον ιδιαίτερο κατέληξα ανάμεσα σε δύο τον xgimi hallo+  και τον freestyle gen2 της samsoung από ότι βλέπω έχεις σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά το πρώτο ωστόσο δεν ξέρω πού και πώς και αν υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία για μένα τα 2 χρόνια της εγγύησης σε θέμα αλλαγής μπαταρίας ανταλλακτικών και οτιδήποτε προκύψει επίσης δεν λέγει για αυτόν αν φορτίζεται και με power bank έναντι θέση με τον δεύτερο που το κάνει επίσης στο δεύτερος έχει μία λειτουργία tab and play δηλαδή απλά ακουμπάσω κινητό σου πάνω και προβάλλει ό,τι θες στον τοίχο άμεσα τρόπο φυσικά το κάνει και ο πρώτος αν γνωρίζει κάποιος και πόσο εύχρηστη λειτουργία έχει αν έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο καλύτερο από αυτούς τους δύο φορητούς προτζέκτορες είμαι όλος αυτιά σας ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 μήνες μετά...

Καλησπερα, εχω χρησιμοποιήσει και του δυο προτζεκτορες. 

Με διαφορά καλύτερος ο halo+ και πλεον υπάρχει επίσημος εισαγωγέας και στην Ελλάδα και με πολυ άμεσο και πολυ υποστηρικτικό after sale. 

Οι δυνατότητες του samsung είναι πολυ υποδεέστερες, ειδικά η φωτεινότητα που είναι και  το πρώτο ζητούμενο στους προτζεκτορες. 

Μακρια απο τον Samsung ουτε USB in εχει ουτε μπαταρια, και εγω καποια στιγμη τον Halo+ θελω να παρω επειδη εχει Zoom ειχα και τον Wemax Formovie Dice αλλα χωρις Zoom σε αναγκαζει να τον βαλεις σε συγκεκριμενη αποσταση απο τον τοιχο-πανι που θα προβαλεις και εμενα δεν με βολευε στην ταρατσα ηταν μεσα στην μεση.

Εγώ με το Samsung έχω βρει την υγεία μου λόγω ενσωματωμένου λειτουργικού με όλες τις εφαρμογές tizen όπως πχ youtube Netflix cosmote etc. Και παίζει και με power bank η την φορητή Μπαταρια της sammy. Τον έχω πάει σε αμέτρητα μέρη και παίζει σε κάθε επιφάνεια οροφή κτλ. Σαν ανάλυση σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι όπως της  Anker που κοίταζα από kooqie.gr αλλά ο Sammy με έχει βολέψει απίστευτα. Τόσο ποΥ μου τον ζητάνε να τον δώσω και σκέφτομαι να πάρω το gen.2 

https://www.kooqie.com/p/anker-nebula-capsule-3-laser-projector-1080p-wifi-android-tv-110-300-ansi-lumens-dolby-speaker-built-in-battery-autofocus

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 20/6/2024 στις 6:56 ΜΜ, avacan23 είπε

Εγώ με το Samsung έχω βρει την υγεία μου λόγω ενσωματωμένου λειτουργικού με όλες τις εφαρμογές tizen όπως πχ youtube Netflix cosmote etc. Και παίζει και με power bank η την φορητή Μπαταρια της sammy. Τον έχω πάει σε αμέτρητα μέρη και παίζει σε κάθε επιφάνεια οροφή κτλ. Σαν ανάλυση σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι όπως της  Anker που κοίταζα από kooqie.gr αλλά ο Sammy με έχει βολέψει απίστευτα. Τόσο ποΥ μου τον ζητάνε να τον δώσω και σκέφτομαι να πάρω το gen.2 

https://www.kooqie.com/p/anker-nebula-capsule-3-laser-projector-1080p-wifi-android-tv-110-300-ansi-lumens-dolby-speaker-built-in-battery-autofocus

Και τι διαφορα εχει ο Gen 2 εγω ειχα τον πρωτο με χαλασε που δεν εχει usb γιατι εγω βλεπω δικιες μου ταινιες δεν πληρωνω συνδρομες.

Στον Nebula που κοιτας ειναι πολυ λιγα τα 300 Lumens σκεψου ειχα τον Wemax Dice με 700 Lumens και τωρα πηρα τον Wemax Vogue Pro με 1600 Lumens

Εγω βλεπω στην ταρατσα με προβλημα τα φωτα απο το γηπεδο εδω κοντα μετα τις 11 που σβηνουν εχω εντελως διαφορετικη εικονα.

Πολυ καλος ειναι ο Xgimi Halo+ που εχει Zoom κατι που χρειαζομαι εγω για να μην εχω τον προτζεκτορα στην μεση της ταρατσας αλλα δεν εχει καλη μπαταρια.

Αν δεν σε ενδιαφερει το Zoom δηλαδη δεν σε ενδιαφερει σε τι αποσταση θα βαλεις το μηχανημα τοτε συστηνω τον Dice

IMG-e7b51e20f065512c0a6c092d735762aa-V.jpg

Τωρα ειναι βραδυ δες το τεραστιο προβλημα που εχω.

Η ταρατσα αλλαξε επεσε βαψιμο.

1720105205693.jpg

Σε αυτον τον χαλια τοιχο ειδα εχθες ταινια δεν μπορω να βαλω πανι ειχα μεγαλο πανι καλο 300Χ170 αλλα φυσαει πολυ στην ταρατσα μου και δεν μπορουσα να το τεντωσω και μου εσπαγε τα νευρα.

1720105803939.jpg

Το μονο ασχημο ειναι οτι ο Vogue Pro εχει -60% Zoom και στην αποσταση που βαζω το μηχανημα δεν φτανει ο τοιχος βγαινει εξω η εικονα οποτε θα ηθελα η μεγαλυτερο τοιχο η καλυτερο Zoom πχ -50%

• Like 1

Ο Samsung έχει τα πλεονεκτήματα της φορητότητας ελέγχου χωρίς τηλεκοντρόλ από κινητό και φυσικά ενσωματωμένες εφαρμογές με λειτουργικό tizen. Δλδ μεταφέρεις απλά ένα μικρό κύλινδρο μαζί σου και παίζει παντού με εν power bank. 
αν είσαι μερακλής και θες φωτεινότητα και ανάλυση πας άλλου. Πολύ καλή η πρόταση συμφωνώ και παίζουν προφορες καλές κατά καιρούς για αυτόν. 

Τοτε καλυτερα ενας Dice η ενας Halo+

Ο Dice εβλεπε ανετα εναν 3TB εξωτερικο 2.5 δισκο που εχω και εχει κανονικο Android που βαζεις οτι εφαρμογη θελεις.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...