Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, δεν βρήκα ψάχνοντας κάποιο αντίστοιχο θέμα και άνοιξα εδώ αυτό.

Ψάχνω για ηλικιωμένο μια τηλεφωνική συσκευή για το σπίτι του, ένα σταθερό τηλέφωνο με οθόνη και οπωσδήποτε να δείχνει στην αναμονή κλήσης ποιος σε καλεί.

Έχει ήδη ένα τέτοιο τηλέφωνο, ένα TELCO GCE-6097W αλλά εκτός του ότι τελειώνει πολύ γρήγορα τις μπαταρίες του, σταμάτησε να ακούγεται και ο ήχος κλήσης όταν καλούν (το μεγάφωνο μάλλον).

Δυστυχώς δύσκολο να βρεις γραμμένο στην περιγραφή των συσκευών η δυνατότητα αυτή (της αναγνώρισης κλήσεων στην αναμονή) στο Skroutz, οπότε ψάχνω στα τυφλά μάλλον (δεν θέλω να του πάρω την ίδια συσκευή).

Καμία πρόταση για μάρκα - μοντέλο που να έχει αυτή τη δυνατότητα και να μην χρειάζεται καν μπαταρίες για να δείχνει στην οθόνη του;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Όχι φυσικά, μιλάω για αναγνώριση κλήσης και στην αναμονή (όταν μιλάς με κάποιον, κάνει τον ήχο της εισερχόμενης κλήσης και δείχνει και το νούμερο - το όνομα της επαφής σου εάν είναι αποθηκευμένος ως επαφής στις μνήμες - που σε καλεί) , όχι σκέτη αναγνώριση κλήσης που δείχνει τον αριθμό που σε καλεί πριν το σηκώσεις το ακουστικό (πρώτη κλήση). 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, topmar είπε

Όχι φυσικά, μιλάω για αναγνώριση κλήσης και στην αναμονή (όταν μιλάς με κάποιον, κάνει τον ήχο της εισερχόμενης κλήσης και δείχνει και το νούμερο - το όνομα της επαφής σου εάν είναι αποθηκευμένος ως επαφής στις μνήμες - που σε καλεί) , όχι σκέτη αναγνώριση κλήσης που δείχνει τον αριθμό που σε καλεί πριν το σηκώσεις το ακουστικό (πρώτη κλήση). 

κάτι δεν λες καλά.Θες να έχει δύο γραμμές;Γιατί αν μιλάς πως θα σου δείξει ότι σε καλεί άλλος;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

κάτι δεν λες καλά.Θες να έχει δύο γραμμές;Γιατί αν μιλάς πως θα σου δείξει ότι σε καλεί άλλος;

Μια χαρά τα λέω φίλε μου, η δυνατότητα αυτή λέγεται "Αναγνώριση κλήσης στην αναμονή" και δυστυχώς δεν την έχουν τα περισσότερα ενσύρματα σταθερά τηλέφωνα. 

Δες εδώ περισσότερα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που πρέπει να έχει η συσκευή σου ονομάζεται call waiting caller ID ή αναγνώριση καλούντος σε αναμονή κλήσης, στα ελληνικά.
Ποιο παλια ειχα δει οτι την αναγνώριση κλήσης στην αναμονή υποστηρίζουν οι ενσύρματες συσκευές της Siemens και της Alcatel.
και αλλες απο οτι βλεπω τωρα 

https://homelove.gr/ensirmata-telefona/280268-010005.html

https://www.epapantoniou.gr/ensyrmato-thlefvno-me-anagnvrish-klhshw-sthn-anamonh-mayro-gce6216-2-54051-010016.html

https://www.telebest.gr/ilektronika/hlektronikes-siskeyes-aksesouar/tilefonika-eidh/ensurmato-tilefono-me-anagnorisi-klisis-stin-anamoni-leuko-othoni-lcd-gce-6215./

Επεξ/σία από villasg
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τελικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις τέτοιο τηλέφωνο σήμερα. 

@villasg Τα είδα στο Skroutz αυτά, χάλια κριτικές και πολλά προβλήματα! 😢

Επεξ/σία από topmar
Δημοσ.
Στις 10/3/2024 στις 8:28 ΜΜ, topmar είπε

να μην χρειάζεται καν μπαταρίες για να δείχνει στην οθόνη του;

Για την αναγνώριση κλήσεων δεν ξέρω να σου πω, αλλά για τις μπαταρίες θέλω να σε ρωτήσω το εξής, ο παππούς έχει αναλογική γραμμή ή VOIP; Δηλαδή η συσκευή κουμπώνει κατευθείαν στην πρίζα και παίρνει κατευθείαν από τον πάροχο ή του έχουν δώσει ρούτερ και παίρνει από εκεί; Ρωτάω διότι αν παίρνει από ρούτερ, έχω παρατηρήσει σε αρκετές περιπτώσεις ότι δεν δίνει αρκετή τάση και κάποιες φορές δεν δουλεύουν σωστά οι συσκευές. Αν έχει την κλασσική τηλεφωνία, την PSTN, τότε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Για την αναγνώριση κλήσεων δεν ξέρω να σου πω, αλλά για τις μπαταρίες θέλω να σε ρωτήσω το εξής, ο παππούς έχει αναλογική γραμμή ή VOIP; Δηλαδή η συσκευή κουμπώνει κατευθείαν στην πρίζα και παίρνει κατευθείαν από τον πάροχο ή του έχουν δώσει ρούτερ και παίρνει από εκεί; Ρωτάω διότι αν παίρνει από ρούτερ, έχω παρατηρήσει σε αρκετές περιπτώσεις ότι δεν δίνει αρκετή τάση και κάποιες φορές δεν δουλεύουν σωστά οι συσκευές. Αν έχει την κλασσική τηλεφωνία, την PSTN, τότε κανένα πρόβλημα.

Η γιαγιά έχει αναλογική πολύ παλιά γραμμή (της δεκαετίας του '80), έχει ήδη ένα TELCO GCE-6097W που δούλευε έτσι αλλά χρήζει αλλαγής όπως έγραψα στο αρχικό ποστ.

47 λεπτά πριν, Nokia3210 είπε

Αυτό δεν αναγράφει πουθενά ότι διαθέτει τη λειτουργία αναμονής κλήσης στην αναμονή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...