vasilisspyder Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Ποιο κινητό θεωρείτε ότι έχει την καλύτερη κάμερα ανάλογα τα μπάτζετ. 800. Και 500 ?
vasilisspyder Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Το θέμα σε αυτό είναι η κοροϊδία με το ai
andreas-d Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 iphone 15 στα 815€ από amazon. παίζει και χαμηλότερα η τιμή του κατά διαστήματα.
vasilisspyder Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δεν θέλω iPhone. Το Xiaomi 13 ultra βλέπω και το Huawei p60 pro
Payne83 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Εάν θέλεις google services και όχι apple το pixel 8 και 8 pro είναι πολύ καλή επιλογή. Τα xiaomi γενικά όλοι τα ξέρουμε με το λογισμικό τους. Το συγκεκριμένο σίγουρα πολύ καλή απόδοση σε φωτογραφία. Αλλιώς εάν δεν σας ενδιαφέρει εάν θα έχεις google services είτε θες να τα περάσεις με τον τρόπο που γίνεται σε Huawei τοτε το P60 Pro είναι μονόδρομος. "Για μένα το P30 Pro ήταν το καλύτερο τηλέφωνο που έχω αγοράσει". Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από Payne83
vasilisspyder Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, Payne83 είπε Εάν θέλεις google services και όχι apple το pixel 8 και 8 pro είναι πολύ καλή επιλογή. Τα xiaomi γενικά όλοι τα ξέρουμε με το λογισμικό τους. Το συγκεκριμένο σίγουρα πολύ καλή απόδοση σε φωτογραφία. Αλλιώς εάν δεν σας ενδιαφέρει εάν θα έχεις google services είτε θες να τα περάσεις με τον τρόπο που γίνεται σε Huawei τοτε το P60 Pro είναι μονόδρομος. "Για μένα το P30 Pro ήταν το καλύτερο τηλέφωνο που έχω αγοράσει". Το κακό με το pixel που είχα δει το ai του και μου άρεσε τελικά είναι μουφα. Πρέπει να το ανεβάζεις στο cloud της και εκεί γίνεται η επεξεργασία και άλλες παραμέτρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα