eleny Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Καλησπερα.Στο μεσεντζερ φαινομαι ταυτοχρονα online κ offline(με διαφορα λεπτου)με ατομο το οποιο εχω μπλοκαρει(και στο μεσεντζερ κ στο φβ κ ινστα).Εγω δεν το βλεπω αυτο αλλα ο συντροφος μ επιμενει οτι αυτο συμβαινει καθημερινα κ ολη μερα( ακομα κ οταν εγω δεν εχω καν τη συσκευη στα χερια μ).Πως μπορει να συμβαινει αυτος ο περιεργος συγχρονισμος;Υπαρχει πιθανοτητα να το «προκαλει» αθελα τ ο συντροφος μ γιατι παρατηρει αυτους τους δυο λογαριασμους;Υποπτευεται οτι μιλαω με το συγκεκριμενο ατομο ενω εγω δεν το κανω μιας που ειναι μπλοκ σε ολες τις εφαρμογες μ.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 32 λεπτά πριν, eleny είπε Καλησπερα.Στο μεσεντζερ φαινομαι ταυτοχρονα online κ offline(με διαφορα λεπτου)με ατομο το οποιο εχω μπλοκαρει(και στο μεσεντζερ κ στο φβ κ ινστα).Εγω δεν το βλεπω αυτο αλλα ο συντροφος μ επιμενει οτι αυτο συμβαινει καθημερινα κ ολη μερα( ακομα κ οταν εγω δεν εχω καν τη συσκευη στα χερια μ).Πως μπορει να συμβαινει αυτος ο περιεργος συγχρονισμος;Υπαρχει πιθανοτητα να το «προκαλει» αθελα τ ο συντροφος μ γιατι παρατηρει αυτους τους δυο λογαριασμους;Υποπτευεται οτι μιλαω με το συγκεκριμενο ατομο ενω εγω δεν το κανω μιας που ειναι μπλοκ σε ολες τις εφαρμογες μ. σβησε το ΦΒ να ησυχάσεις ,και εσύ και ο σύντροφός σου. 1 2
eleny Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι πως ν αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας ..αλλα μαλλον δεν γινεται! Σχεση απο αποσταση δυστυχως..δυσκολο να αποδειξεις πραγματα.Ευχαριστω για την απαντηση παρολα αυτα 🙂 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2024 από eleny
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, eleny είπε Το θεμα ειναι πως ν αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας ..αλλα μαλλον δεν γινεται! Σχεση απο αποσταση δυστυχως..δυσκολο να αποδειξεις πραγματα.Ευχαριστω για την απαντηση παρολα αυτα 🙂 Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη άστο ,δεν φταίει ούτε το ΦΒ ούτε τίποτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα