Bien Borg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Το λοιπόν φίλοι μου , το βρήκα 899 δολάρια στο best buy σε προσφορά , έλεγα να χρησιμοποιήσω το shippn που πληρώνεις έναν άνθρωπο στην Αμερική να το αγοράσει και να το στείλει , διαλέγεις κάποιον με καλά reviews και τον εμπιστεύεσαι ότι δεν θα σου κάτσει μαλ*κιά , λοιπόν το ερώτημα μου είναι , συνολικά θα πληρώσω 900 ευρώ για την υπηρεσία και την αποστολή χωρίς το τελωνείο όμως , στο τελωνείο θα φάω στην μαπα κάνα 200αρι ευρώ ,βέβαια οι τιμές που παίζουν Ευρώπη είναι χάλια οπότε πάλι με συμφέρει , αλλά έχω ερώτηση , στο τελωνείο άμα ο άλλος στείλει το λάπτοπ και πει ότι είναι χρησιμοποιημένο επισκευασμένο λάπτοπ και όχι καινούργιο παίζει να αποφύγω τα 200 καμπάνα, έχει κανείς καμία εμπειρία από αυτά ? 1
SabotazNic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Bien Borg είπε στο τελωνείο θα φάω στην μαπα κάνα 200αρι ευρώ Ας προσπερασουμε την λαθος κατηγορια. 200 θα ειναι ο ΦΠΑ αν το εκτελωνισουν με βαση εξωτερικης αποδειξης. Αν το εκτελωνισουν με την ελληνικη τιμη, μιλαμε για 400+ (σε ολα αυτα +25 ή 50 αν ερθει με ΕΛΤΑ, ή 75+ με κουριερ). 49 λεπτά πριν, Bien Borg είπε παίζει να αποφύγω Οχι. Ισα ισα χωρις αποδειξη θα το εκτελωνισουν με την ελληνικη τιμη 100% Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2024 από SabotazNic 1 1
sazistas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Αν δεν εχεις δικο σου ανθρωπο που σκοπευει να ταξιδεψει στα κοντά απο εκει στην ελλαδα και να στο φέρει μεσα στη βαλίτσα μην το σκεφτεσαι καν, θα μπλεξεις και στη τελικη θα το πληρώσεις ακριβότερα απο ότι θα το παιρνες από έλλαδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις