Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγα πραγματα εχω πουλησει απο εδω αλλα παντα  χερι χερι ή με προηγουμενη καταθεση σε λογαριασμο μου .Ουτε με αντικαταβολη .

Αυτο απο οταν ειχα στελέι καλη τη πιστη σε επαρχια ενα software νομιμο ( pinacle studio) και μην τον ειδατε .Πριν πολλα χρονια .

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο off topic αυτό που θα πω αλλά έχω προσέξει ότι σε πολλές αγγελίες τα specs της συσκευής δεν είναι αυτά που αναγράφονται στην αγγελία . Δεν θέλω να δώσω παραδείγματα απλά διερωτώμαι αν θα μπορούσε να υπάρξει επέμβαση του site σε αυτό το κομμάτι. 

Επεξ/σία από KyrGR
  • Thanks 1
Δημοσ.

καλησπερα σας και εγω θυμα του ειμαι μαζι και με ενα αλλο μελος του ινσομνια που ειχαμε επαφη μετα το συμβαν.εμας βεβαια μας εφαγε ολο το ποσο δεν μας γυρισε ποτε τιποτα πισω.ακριβως την ιδια δικαιολογια ειπε και σε εμας οτι του τα εκλεψαν απο το αυτοκινητο.

ειχαμε επικοινωνια μαζι του εστω και προβληματικη αλλα δεν πηραμε ποτε χρηματα πισω.αυτα εχουν γινει νοεμβρη ισως προχωρησουμε σε μηνυσεις

Δημοσ.

Στείλτε σε πμ αν θέλετε στο nickname του μέλους. Να ξέρουμε να μην την πατήσουμε στο μέλλον. Και εγώ όντας πολύ παλιός εδώ θεωρούσα ότι οι πολλές θετικές είναι πανάκεια στο ότι είσαι καλυμμένος. Να που τελικά ακόμα και έτσι κάποιοι την γυρνάνε την μπιφτεκα 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, forgotten είπε

μπα ? απο ποτε βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι,...

Ολοι μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι. Η σιγουρια ερχεται με το περας της συναλλαγης. Οποτε μεχρι να ολοκληρωθει αυτη, μπορεις να προστατεψεις καπως τον εαυτο σου (καταχωρεις τον αλλο ως αγοραστη/πωλητη, καταθεση και οχι paypal/revolut, ισως για πιο ακριβα και ενα τηλ και επικοινωνια πρωτα, χερι-χερι, κτλ)

36 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Το paypal είναι άλλη ιστορία. ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει είναι και αυτό όσον αφορά την εξασφάλιση των αγορών

Στο paypal προσοχη μην τα στειλετε με friends & family. Αλλα να ξερετε θα σας ζητησει ο αλλος να πληρωσετε και την οποια προμηθεια ζητησει για τα goods & services

Δημοσ.

Ειναι παααρα πολυ παραξενο μελος με τοσες αξιολογησεις να κανει τετοια λαμογια σε σημειο που σκεφτομαι μηπως καποιος υπεκλεψε τον λογαριασμο του. Οκ τα χρονια που ειναι στο ινσομνια δεν ειναι πολλα αλλα δεν ειναι και χθεσινος.. Τι να πω, με τοσες αξιολογησεις και εγω θα εκανα το ιδιο παντως.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis808 είπε

Στείλτε σε πμ αν θέλετε στο nickname του μέλους. Να ξέρουμε να μην την πατήσουμε στο μέλλον. Και εγώ όντας πολύ παλιός εδώ θεωρούσα ότι οι πολλές θετικές είναι πανάκεια στο ότι είσαι καλυμμένος. Να που τελικά ακόμα και έτσι κάποιοι την γυρνάνε την μπιφτεκα 

Δεν θα την πατήσεις γιατί δεν υπάρχει πλεον. Τον διαγραψανε; μόνος του; δεν γνωρίζω πως γίνεται και αν γίνεται να αυτοδιαγραφεί.. 

57 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

προφανέστατα θα γυρίσει με άλλο nickname.

δεν έχει νόημα.

Και να γυρίσει σε πόσο καιρό θα κάνεις τόσες πολλές θετικές; άρα υπάρχει κενό στο όλο θέμα και τα παιδιά που εδώ μέσα όντως είναι λίρα εκατό μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι εως αποδείξεως του αντίθετου.. Το χέρι με χέρι είναι το πιο σίγουρο αλλά όσο υπάρχουν τέτοιοι ανάμεσα και στο χέρι με χέρι δεν ξέρεις αν τελικά θα σου βάλουν χέρι στο τέλος.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jason2661974 είπε

καλησπερα σας και εγω θυμα του ειμαι μαζι και με ενα αλλο μελος του ινσομνια που ειχαμε επαφη μετα το συμβαν.εμας βεβαια μας εφαγε ολο το ποσο δεν μας γυρισε ποτε τιποτα πισω.ακριβως την ιδια δικαιολογια ειπε και σε εμας οτι του τα εκλεψαν απο το αυτοκινητο.

ειχαμε επικοινωνια μαζι του εστω και προβληματικη αλλα δεν πηραμε ποτε χρηματα πισω.αυτα εχουν γινει νοεμβρη ισως προχωρησουμε σε μηνυσεις

Μιλάμε για τον ίδιο δηλαδή; Κάνετε κάποια κίνηση μαζί με το άλλο παιδί; μιλήσατε με τους mods; κάνατε καταγγελία στην διωξη; Ενα πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν όταν έστειλα Pm στον προτελευταίο που αγόρασε από τον συγκεκριμένο δεν μου απάντησε ποτέ, αποχώρησε από την συζήτηση και την άλλη μέρα μου έστειλε ο θιγμένος sms ότι τον έχω κάνει ρεζίλι και ότι του στείλανε διάφοροι ένα screen ότι στέλνω σε όλους ότι είναι απατεωνας.. Άρα για μένα το μέλος που έστειλα pm και δεν απάντησε ποτέ παίζει να είναι ο ίδιος σε διπλό.. Υποθετικά πάντα για να μην παρεξηγηθώ. Έχω και από εκεί screen να κάνω μια αναφορά στους mods. Το θέμα με την αγορά μεταχειρισμένου είναι και λίγο θέμα τύχης.. Εκ των υστέρων λέμε ο Θωμάς ο καλύτερος του χωριού! Αξιόπιστος κύριος! 

Μόλις τώρα, manwlis77 είπε

Θα ήταν κακό να μάθουμε username ;

Δεν υπάρχει πλεον στο forum τον έχουνε διαγράψει.. Και από ότι διάβασα στους κανόνες απαγορεύεται οπότε ας είναι το post λίγο ευγενική υπενθύμιση προς όλους, ότι μέσα στα πρόβατα υπάρχει πάντα ένας λύκος.. 

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση επειδή πραγματικά δεν γνωρίζω.. Έχω - 1 φήμη (όχι πως με καίει) αλλά γιατι; και κερατάς και δαρμένος; 😁 πως σου βάζει κάποιος φήμη + η - 

• Haha 1
Δημοσ.

Λεφτά πρωτού πάρεις το αντικείμενο ποτέ σε αγγελίες.
Έχουμε γεμίσει έξυπνους.
Και οι πολλές θετικές δεν λένε και τίποτα, είναι ουκ ολίγοι εδώ και αλλού με διπλά τριπλά και παραπάνω accounts.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HardwareZone είπε

Λεφτά πρωτού πάρεις το αντικείμενο ποτέ σε αγγελίες.
Έχουμε γεμίσει έξυπνους.
Και οι πολλές θετικές δεν λένε και τίποτα, είναι ουκ ολίγοι εδώ και αλλού με διπλά τριπλά και παραπάνω accounts.

Εγώ προσωπικά πρώτη φορά το έκανα και τελευταία.. Το κατάλαβα δυστυχώς απλά ηταν εγγύηση οι αξιολογήσεις του.. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξερεις ποσο ευκολα παιρνω 180 θετικές κριτικες;

Φτιαχνω λογαριασμους που ειναι εικονικοι αγοραστές σε διαφορες αγγελιες που μπορω να ανεβασω και απανταω θετικά οτι ολα πηγαν καλα και ειναι αξιοπιστος.

Θα πρεπει να δεις οτι οι αγοραστες του ειναι χρονια στο φορουμ (αυτο σου εξασφαλιζει οτι δεν το κανει πολλα χρονια αλλα ειναι κατι πρόσφατο).

Τα 300ε δε βλεπω να μπορεις να τα παρεις πισω με καποιον τροπο γιατι και σε δικηγορο να πας πιο πολλα θα πληρωσεις στην τελικη. Εκει πατανε τετοι τυποι, οτι σου παιρνω μικροποσα για να μη με κυνηγησεις επειδη δε συμφερει.

• Like 1
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...