thomazko Δημοσ. 9 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ακομα και να μην εχεις εθνικη που ζητουσε, πληρωσε τα 4 ευρω εμβασμα και στειλε τα οπως και να εχει απο ελληνικη τραπεζα. Επισης, για αυτο εχουν επισημανει οι mods να ζητατε να μπειτε ως αγοραστης/πωλητης πριν την οποια συναλλαγη. Τουλαχιστον να μπορεις να αφησεις αξιολογηση για μελλοντικα θυματα. Συμφωνώ απόλυτα με ότι λες.. Απλά έπεσα στο 180 θετικές, εγγύηση οι αξιολογήσεις μου, τηλεφωνική επικοινωνία και τόσος κόσμος και μέλη εδώ μέσα με πολλές θετικές και πολλές συναλλαγές και παρουσία στο φορουμ έγραφαν θετικά σχόλια για τον συγκεκριμένο.. Δεν ήταν ένα προφίλ χθεσινό με 3 αξιολογήσεις.. 5.5 χρόνια ήταν.. Τελικά όλα είναι σχετικά.. Δεν το ξανακάνω το άθλημα..
taskor74 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, Bitbit είπε δηλαδή ήθελε να σε κλέψει αλλά σου επέστρεψε τα μισά; Μπορεί να του έτυχε κάτι,αλλά όταν δεν απαντάς στα τηλέφωνα, φαίνεται πως είσαι μέσα στο φόρουμ,έχεις στις αγγελίες ακόμη το τηλέφωνο-συσκευη που λες ότι σου το έχουν κλεψει, τι να υποθέσεις;
thomazko Δημοσ. 9 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, taskor74 είπε Έκλεισε τον λογαριασμό εδώ και μερικές ώρες... Έξυπνος ο βλάχος Ναι και τώρα με τα 300 ευρώ έχει περάσει τα σύνορα και πάει να ζήσει το όνειρο.. Χαΐρι τα λεφτά αυτά δεν έχουν.. Διπλα τριπλά θα του βγούνε 2
wesker Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, thomazko είπε Ναι και τώρα με τα 300 ευρώ έχει περάσει τα σύνορα και πάει να ζήσει το όνειρο.. Χαΐρι τα λεφτά αυτά δεν έχουν.. Διπλα τριπλά θα του βγούνε Το θέμα είναι οτι τα έχασε κάποιος που μπορεί να μην του περισευανε... Που μπορεί να έκανε οικονομίες καιρό για να παρει μια συσκευή εστω και μτχ. Γι'αυτο εγώ οτι εχω πουλήσει και αγοράσει επιμένω για ατομα απο αθήνα, για συναλλαγή χέρι - χέρι και απαιτώ να μου στείλουν μετά να μου πουν οτι η συσκευή που πήραν ήταν όντως ΟΚ.
kalmik Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Hθικό δίδαγμα. Προτιμάτε όσο μπορείτε τις συναλλαγές χέρι χέρι. Ειδικά αν το ποσόν είναι μεγάλο. Εξ αποστάσεως "iPhone 15Pro max στις ζελατίνες του" απλά μην το κάνετε γιατί το διακύβευμα είναι ακριβό... 2
SabotazNic Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, wesker είπε και απαιτώ να μου στείλουν μετά να μου πουν οτι η συσκευή που πήραν ήταν όντως ΟΚ. Μην το δενεις κομπο. Ειχα πουλησει ακουστικα που ηταν 100% οκ επειδη ειχαν επιστραφει λογω εγγυησης, και μου εστειλε ο αγοραστης οτι ειχε θεμα, ασχετο κιολας με το προηγουμενο. Στο ebay ανετα σε scamμαρουν με αυτον τον τροπο 2
benign Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, taskor74 said: Έκλεισε τον λογαριασμό εδώ και μερικές ώρες... Έξυπνος ο βλάχος Νομιζω οτι μονο οι mods μπορουν να σου κλεισουν τον λογαριασμο στο ινσομνια,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Απο το 2006 κανω συναλλαγες στο ινσομνια,ποτε δεν δημιουργηθηκε προβλημα,αλλα σχεδον παντα επιδιωκω να μιλαω με καποιον τηλεφωνικα πριν αποφασισω για την συναλλαγη για να ειμαι πιο σιγουρος. Μιλωντας,ακουω τον αλλον,τι λεει και πως το λεει,το στυλ του,τις φρασεις του.Νομιζω οτι βοηθαει να σχηματισεις μια γνωμη,τουλαχιστον εμενα προσωπικα. Απο οσα ειπες,το πιο πιθανο ειναι οντως να του ετυχε αναποδια,οπως σου ειπε,που του κοστισε αρκετα χρηματα και επειδη προφανως τα οικονομικα του δεν ειναι καλα,μαλλον δεν μπορουσε να σε εξωφλησει την σωστη ωρα και σου εδωσε οτι μπορουσε στην παρουσα φαση.Ισως λιγο αργοτερα να φιλοτιμηθει και να σου δωσει και τα αλλα μισα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από benign 1
GamingMaster424 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 22 minutes ago, SabotazNic said: Μην το δενεις κομπο. Ειχα πουλησει ακουστικα που ηταν 100% οκ επειδη ειχαν επιστραφει λογω εγγυησης, και μου εστειλε ο αγοραστης οτι ειχε θεμα, ασχετο κιολας με το προηγουμενο. Στο ebay ανετα σε scamμαρουν με αυτον τον τροπο +1, μου έτυχε και εμένα ακριβώς το ίδιο πράγμα, εδώ στο Insomnia. Από τότε βγάζω πάντα φωτογραφίες το αντικείμενο την ώρα που το συσκευάζω. Ήδη 2 φορές έχω αποτρέψει τέτοιες "χαριτωμενιές".
forgotten Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε δυστυχώς οι θετικές δεν έχουν καμία σημασία, μην εμπιστεύεστε ούτε τον απαυτον σας.....είναι σχετική η παροιμία! μια φορά εμπιστευτικά τον κωλο μου και χεστικα !! μπα ? απο ποτε βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι,... 1 λεπτό πριν, GamingMaster424 είπε +1, μου έτυχε και εμένα ακριβώς το ίδιο πράγμα, εδώ στο Insomnia. Από τότε βγάζω πάντα φωτογραφίες το αντικείμενο την ώρα που το συσκευάζω. Ήδη 2 φορές έχω αποτρέψει τέτοιες "χαριτωμενιές". μου εχουν επιστρεψει αλλο cpu σε ebay sale ,εχασα 380ευρω πηρα αντι του 5900x που πουλησα εναν 3400g πισω.. και δυστυχως ακρη δεν εβγαλα
GamingMaster424 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 4 minutes ago, forgotten said: μου εχουν επιστρεψει αλλο cpu σε ebay sale ,εχασα 380ευρω πηρα αντι του 5900x που πουλησα εναν 3400g πισω.. και δυστυχως ακρη δεν εβγαλα Το eBay δυστυχώς σχεδόν πάντα παίρνει το μέρος του αγοραστή όποτε προκύπτει ζήτημα, γι' αυτό και το έχουν εγκαταλείψει πολλοί πωλητές. Κρίμα για τα χρήματα που έχασες, αλλά πες πως πλήρωσες 380€ για να πάρεις ένα χρήσιμο μάθημα μέσω του οποίου ενδεχομένως να γλιτώσεις και άλλους ανθρώπους.
Ashvill Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Και εγώ την έχω πατήσει αλλά ήταν από βλακεία μου. Έστειλα τέλειο steelbook και δε είχα βγάλει φωτό το σειριακό αριθμό του steelbook και μου στείλανε φωτό ότι ήταν μιλάμε σαν να το πάτησε αμάξι καμία σχέση και το ειχα βάλει σε συσκευασία που κάτσε ρε φίλε πως γίνεται.Νταξει μαθαίνουμε. Αλλά να είμαι ειλικρινής τα καλά review για μένα πήρανε καιρό και προσπαθούμε να είμαστε όσων γίνεται 100 positive.Τωρα να στείλω πόσα ειδικά 600 ευρώ και τα λοιπά με καμία γι'αυτό πάντα λέω αντικαταβολή και αυτό ρίσκο είναι δε λέω . Αλλά τα καλά review πιστεύω μετράνε τωρα να μαζέψεις πέτρα πέτρα review και μια βλακεία να κάνεις ο κόσμος κολλάει να αγοράσει . Όπως από μαγαζί 70 καλά reviews και ένα review για τηλεόραση είπε ότι του στείλανε σπασμένη οθόνη εγώ δε πήρα από αυτούς και να ήταν ένα αρνητικό review. Πάντως από Ιβάν μπορείτε να προσπαθήσετε να πάρετε την τράπεζα τηλ για να στείλουν πίσω, ίσως με στοιχεία συναλλαγής(αποδείξει ότι σε έκλεψε) μυνήματα και τα λοιπά. Από PayPal το έκανα και η τράπεζα μου τα έστειλε πίσω.Δε το περίμενα αλλά προσπάθησα μήπως δε είχα κάτι να χάσω.
thomazko Δημοσ. 9 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 1 ώρα πριν, benign είπε Νομιζω οτι μονο οι mods μπορουν να σου κλεισουν τον λογαριασμο στο ινσομνια,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Απο το 2006 κανω συναλλαγες στο ινσομνια,ποτε δεν δημιουργηθηκε προβλημα,αλλα σχεδον παντα επιδιωκω να μιλαω με καποιον τηλεφωνικα πριν αποφασισω για την συναλλαγη για να ειμαι πιο σιγουρος. Μιλωντας,ακουω τον αλλον,τι λεει και πως το λεει,το στυλ του,τις φρασεις του.Νομιζω οτι βοηθαει να σχηματισεις μια γνωμη,τουλαχιστον εμενα προσωπικα. Απο οσα ειπες,το πιο πιθανο ειναι οντως να του ετυχε αναποδια,οπως σου ειπε,που του κοστισε αρκετα χρηματα και επειδη προφανως τα οικονομικα του δεν ειναι καλα,μαλλον δεν μπορουσε να σε εξωφλησει την σωστη ωρα και σου εδωσε οτι μπορουσε στην παρουσα φαση.Ισως λιγο αργοτερα να φιλοτιμηθει και να σου δωσει και τα αλλα μισα. Ναι θα μπορούσε και να είναι έτσι.. Αλλά όταν στέλνεις τόσα pm μέσω Insomnia και δεν τα ανοίγει καν και βλέπεις εσύ ότι μπαίνει μέσα και κοιτάει αγγελίες για oneplus 12 και pixel 8 pro και honor magic 6 pro (τα έχω όλα σε screenshot) και λέει ότι ο χρήστης χρησιμοποιεί τα προσωπικά μηνύματα και εσένα σε έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει η μελάνι και όταν του έχεις στείλει 30sms όλα ευγενικά χωρίς να θίγω γιατί στην τελική αυτός είμαι δεν θα γίνω κάτι άλλο, τότε το θέμα είναι εξαπάτηση για εμένα.. Εγώ ξέρεις τι θα έκανα; θα του έλεγα αδερφέ με λένε έτσι μένω εκεί και θα σου τα δώσω όλα, απλά μου έτυχε μεγάλη αναποδιά.. 5 1
benign Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 4 minutes ago, thomazko said: Ναι θα μπορούσε και να είναι έτσι.. Αλλά όταν στέλνεις τόσα pm μέσω Insomnia και δεν τα ανοίγει καν και βλέπεις εσύ ότι μπαίνει μέσα και κοιτάει αγγελίες για oneplus 12 και pixel 8 pro και honor magic 6 pro (τα έχω όλα σε screenshot) και λέει ότι ο χρήστης χρησιμοποιεί τα προσωπικά μηνύματα και εσένα σε έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει η μελάνι και όταν του έχεις στείλει 30sms όλα ευγενικά χωρίς να θίγω γιατί στην τελική αυτός είμαι δεν θα γίνω κάτι άλλο, τότε το θέμα είναι εξαπάτηση για εμένα.. Εγώ ξέρεις τι θα έκανα; θα του έλεγα αδερφέ με λένε έτσι μένω εκεί και θα σου τα δώσω όλα, απλά μου έτυχε μεγάλη αναποδιά.. Ναι σωστα σκεφτεσαι. 1
Bitbit Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 17 minutes ago, Ashvill said: Πάντως από Ιβάν μπορείτε να προσπαθήσετε να πάρετε την τράπεζα τηλ για να στείλουν πίσω, ίσως με στοιχεία συναλλαγής(αποδείξει ότι σε έκλεψε) μυνήματα και τα λοιπά. Από PayPal το έκανα και η τράπεζα μου τα έστειλε πίσω.Δε το περίμενα αλλά προσπάθησα μήπως δε είχα κάτι να χάσω. Μη γράφουμε ό,τι να ναι. Το paypal είναι άλλη ιστορία. ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει είναι και αυτό όσον αφορά την εξασφάλιση των αγορών. Οι τράπεζες δε παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες. Αν στείλεις ένα έμβασμα πάει, τέλος. Κι αν ο άλλος τα έχει κάνει ανάληψη, η τράπεζα που θα τα βρει; Δε παίζουν τέτοια πράγματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις