Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, σκοπός του θέματος είναι να ενημερώσω ώστε να μην την πατήσουν και άλλοι όπως εγώ. 14.02 εκανα μια συναλλαγή με ένα μέλος του φόρουμ με 181 θετικές και μια αρνητική, μετά από κάποιες πληροφορίες και Pm και εφόσον είχε πολλές θετικές αξιολογήσεις ήρθαμε σε συμφωνία και έκανα κατάθεση το ποσό των 625 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να σου το στείλω αύριο 15.02 αλλά μεθαύριο λόγω δουλειάς (είμαι επαρχία). Λέω οκ ας είναι μεθαύριο.. Το μεθαύριο έγινε 14 ημέρες και οι 14 ημέρες έγιναν, μου σπάσανε το αυτοκίνητο και μου το κλέψανε, δώσε IBAN να σου βάλω ένα τμήμα των χρημάτων (24 δόσεις και οι τόκοι χάρισμα) πίσω και τα υπόλοιπα σε 3 μέρες. Είπα επίσης οκ μην μπορώντας να κάνω κάτι άλλο. Όντως την επόμενη εργάσιμη μου έγινε μια κατάθεση με την αιτιολογία επιστροφή. Απο εκεί και πέρα ούτε τηλέφωνο σήκωσε ούτε sms ούτε Pm μέσω Insomnia, παρόλο που έχει ένα pattern να μπαίνει και να κοιτάει αγγελίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι αγγελίες του ειναι του τύπου μια αγγελία με 3 και 4 συσκευές. Δεν γράφω το παρόν ούτε για να κριθω ούτε για να κλαφτω, άλλωστε ενήλικες και υπεύθυνοι των πράξεων μας είμαστε αλλά για να ενημερώσω. Έχω ενημερώσει τους mods, όπως και ο αδερφός μου που είναι μέλος χρόνια με αξιολογησεις επειδή εγώ στο φόρουμ έμπαινα για ενημέρωση και δεν συμμετείχα ενεργά οπότε του ζήτησα να το κάνει γιατί θεώρησα ότι δεν θα είχε και ιδιαίτερη βαρύτητα η δική μου ενημερωση. Δεν ήμουν ποτέ αυτών των συναλλαγών και τελικά δεν μου βγήκε. Επεσα ακριβώς στην περίπτωση. Απλά απορώ πως χτίζονται αυτά τα profile και με τι τρόπο λειτούργησε ώστε να μου φάει μόνο (σχεδόν) τα μισα και όχι όλα. Όπως και να έχει έχω ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες και ας γίνει ότι θέλει. 

Ευχαριστω

• Like 7
  • Sad 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thomazko είπε

την επόμενη εργάσιμη μου έγινε μια κατάθεση με την αιτιολογία επιστροφή

Από περιέργεια, η κατάθεση-επιστροφή σου έγινε απο το ίδιο IBAN με αυτό που του είχες στείλει τα λεφτά? Ή τουλάχιστον το ονοματεπώνυμο του αποστολέα της επιστροφής ήταν το ίδιο?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε

Με βάση τα λεγόμενα σου, έπαθες και έμαθες.

τουλαχιστον δεν έχασες όλο το ποσό.

Αυτό ακριβώς, ψυχή δεν μου πήρε πάντως. Από το 2007 αγορές online κάνω, ήταν η ώρα να την πατήσω κατά το ήμισυ.. 

Δημοσ.
1 hour ago, Engimek said:

Από περιέργεια, η κατάθεση-επιστροφή σου έγινε απο το ίδιο IBAN με αυτό που του είχες στείλει τα λεφτά? Ή τουλάχιστον το ονοματεπώνυμο του αποστολέα της επιστροφής ήταν το ίδιο?

Πολύ πιθανό να μην ειναι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Engimek είπε

Το ποσό το έστειλα μέσω Revolut επειδή δεν είχα εθνική που ζητούσε. Το ονοματεπώνυμο πάντως της αποστολής και μέσω revo και εθνικής ναι ήταν το ίδιο. Επίσης και το όνομα ίδιο με αυτό που αναφέρανε στις θετικές στο προφίλ του. 

Δημοσ.
4 hours ago, thomazko said:

Καλησπέρα σε όλους, σκοπός του θέματος είναι να ενημερώσω ώστε να μην την πατήσουν και άλλοι όπως εγώ. 14.02 εκανα μια συναλλαγή με ένα μέλος του φόρουμ με 181 θετικές και μια αρνητική, μετά από κάποιες πληροφορίες και Pm και εφόσον είχε πολλές θετικές αξιολογήσεις ήρθαμε σε συμφωνία και έκανα κατάθεση το ποσό των 625 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να σου το στείλω αύριο 15.02 αλλά μεθαύριο λόγω δουλειάς (είμαι επαρχία). Λέω οκ ας είναι μεθαύριο.. Το μεθαύριο έγινε 14 ημέρες και οι 14 ημέρες έγιναν, μου σπάσανε το αυτοκίνητο και μου το κλέψανε, δώσε IBAN να σου βάλω ένα τμήμα των χρημάτων (24 δόσεις και οι τόκοι χάρισμα) πίσω και τα υπόλοιπα σε 3 μέρες. Είπα επίσης οκ μην μπορώντας να κάνω κάτι άλλο. Όντως την επόμενη εργάσιμη μου έγινε μια κατάθεση με την αιτιολογία επιστροφή. Απο εκεί και πέρα ούτε τηλέφωνο σήκωσε ούτε sms ούτε Pm μέσω Insomnia, παρόλο που έχει ένα pattern να μπαίνει και να κοιτάει αγγελίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι αγγελίες του ειναι του τύπου μια αγγελία με 3 και 4 συσκευές. Δεν γράφω το παρόν ούτε για να κριθω ούτε για να κλαφτω, άλλωστε ενήλικες και υπεύθυνοι των πράξεων μας είμαστε αλλά για να ενημερώσω. Έχω ενημερώσει τους mods, όπως και ο αδερφός μου που είναι μέλος χρόνια με αξιολογησεις επειδή εγώ στο φόρουμ έμπαινα για ενημέρωση και δεν συμμετείχα ενεργά οπότε του ζήτησα να το κάνει γιατί θεώρησα ότι δεν θα είχε και ιδιαίτερη βαρύτητα η δική μου ενημερωση. Δεν ήμουν ποτέ αυτών των συναλλαγών και τελικά δεν μου βγήκε. Επεσα ακριβώς στην περίπτωση. Απλά απορώ πως χτίζονται αυτά τα profile και με τι τρόπο λειτούργησε ώστε να μου φάει μόνο (σχεδόν) τα μισα και όχι όλα. Όπως και να έχει έχω ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες και ας γίνει ότι θέλει. 

Ευχαριστω

δυστυχώς οι θετικές δεν έχουν καμία σημασία, μην εμπιστεύεστε ούτε τον απαυτον σας.....είναι σχετική η παροιμία! μια φορά εμπιστευτικά τον κωλο μου και χεστικα !!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

δυστυχώς οι θετικές δεν έχουν καμία σημασία, μην εμπιστεύεστε ούτε τον απαυτον σας.....είναι σχετική η παροιμία! μια φορά εμπιστευτικά τον κωλο μου και χεστικα !!

Εγώ μια φορά την έπαθα αλλά το έμαθα! Αναρωτιέμαι όμως για 300 ευρώ άξιζε όλο αυτό; ο λογοριασμος του δεν είναι πλέον ενεργός.  Βλέπω πάντως στις αγγελίες το μότο "εγγύηση οι αξιολογήσεις μου". Εγώ δεν έχω αξιολόγηση αλλά είμαι λίρα 100 στην ζωή μου και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια! 

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ παράξενο αυτό και κρίμα πραγματικά.

Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα προφίλ, για να κάνουμε άνετο αλισβερίσι και με κάτι τέτοια...

Απλά η περίπτωση σου περίεργη ρε συ. Δε γίνεται να είναι απατεώνας κατά το ήμισυ! Τι λογική είχε να σου φάει τα μισά λεφτά; 

Δημοσ.

Αυτό πραγματικά δεν ξέρω πως να το μεταφράσω.. Και τις πρώτες 2 εβδομαδες ήταν πολύ προβληματική επικοινωνία αλλα υπήρχε τουλάχιστον, έστω με το ζόρι. Αν κάποιος είχε σκοπό να σε φάει, το κάνει και εξαφανίζεται.. Απλά θεωρώ πίσω από ένα προφίλ με τόσες θετικές ίσως περίμενε να περάσει χαμηλά από τα ρανταρ και επειδή είμαι πολλά χρόνια στο site και ενημερώνομαι χωρίς να συμμετέχω σου λέει εύκολο θύμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bitbit είπε

δηλαδή ήθελε να σε κλέψει αλλά σου επέστρεψε τα μισά;

Αυτό.. Και τίποτα άλλο, όπως είπε και ο πρόεδρος του Εδεσσαικου Θωμάς Μαντζιος 😂

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ την ολη κατάσταση (είμαι ο αδερφός του Thomazko)και πραγματικα προσπαθούμε να καταλάβουμε εδώ και ένα μήνα τι συμβαίνει.

Θετικές πολλές που λες δεν αξίζει ρε φίλε για αυτά τα λεφτά να τις χάσεις...

Από την άλλη επικοινωνία μηδέν, καθησύχαση από την μεριά του καμία.

Πες μας βρε παιδί κάτι μου έτυχε,κατι στράβωσε,άνθρωποι είμαστε,αλλά προτίμησε δυστυχώς να ακολουθήσει αυτόν το δρόμο.

Ήταν τζόκερ...

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thomazko είπε

Το ποσό το έστειλα μέσω Revolut επειδή δεν είχα εθνική που ζητούσε. Το ονοματεπώνυμο πάντως της αποστολής και μέσω revo και εθνικής ναι ήταν το ίδιο. Επίσης και το όνομα ίδιο με αυτό που αναφέρανε στις θετικές στο προφίλ του. 

Ακομα και να μην εχεις εθνικη που ζητουσε, πληρωσε τα 4 ευρω εμβασμα και στειλε τα οπως και να εχει απο ελληνικη τραπεζα. Επισης, για αυτο εχουν επισημανει οι mods να ζητατε να μπειτε ως αγοραστης/πωλητης πριν την οποια συναλλαγη. Τουλαχιστον να μπορεις να αφησεις αξιολογηση για μελλοντικα θυματα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...