RoadHog Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Prime95 αν έχω επεξεργαστή AMD; Στο site έλεγε οτι χρειάζεται Pentium Class Computer http://www.mersenne.org/works.htm Ευχαριστώ
Highlander Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 # Χμμ' date=' θα ελεγα οτι εμπιστευομαι περισσοτερο το PC-Check, παρ'ολο # που δεν ειναι Freeware ! Eιναι επαγγελματικο εργαλειο [/quote'] Είναι από τα καλά προγράμματα στο χώρο του testing. Απλά όμως δεν βρίσκει όλες τις μνήμες. Είναι γρήγορο αλλά σε 2 περιπτώσεις έπρεπε να βάλω το memtest για να δω ότι έφταιγαν οι μνήμες.
RoadHog Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Επίσης θα μπορούσε να μου πει κάποιος πως μπορώ να ελέγξω τις μνήμες στο Prime95; Που ακριβώς πρέπει να πάω στο πρόγραμμα; Το memtest δουλεύει μέσα απο τα windows ή μέσα απο δισκέτα που κάνει boot σαν το pc-ckeck; Ευχαριστώ
dpolal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Επίσης θα μπορούσε να μου πει κάποιος πως μπορώ να ελέγξω τις μνήμες στο Prime95; Που ακριβώς πρέπει να πάω στο πρόγραμμα; Δεν μπορείς να ελέγξεις μόνο τις μνήμες με το πρόγραμμα αυτό. Απλά θα επιλέξεις Torture Test (Blend) και θα το αφήσεις να τρέχει. Αν σταματήσει με μήνυμα λάθους τότε σημαίνει ότι έχεις κάποιου πρόβλημα γενικότερα στο σύστημα σου ΑΛΛΑ όχι απαραίτητα στις μνήμες. Επίσης για να είσαι 100% σίγουρος ΔΕΝ πρέπει να έχεις κάνει overclocking κλπ. Όλα βάλτα στο default. Το memtest δουλεύει μέσα απο τα windows ή μέσα απο δισκέτα που κάνει boot σαν το pc-ckeck; Από δισκέτα.
RoadHog Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Thank You! Αν αντί για pentium έχω amd μπορώ να χρησιμοποιήσω το prime95;
takoulou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 · Κρυμμένο από SPANK, 24 Ιουλίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από SPANK, 24 Ιουλίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Καλημερα..Πως να δω αν οι μνημες δουλευουν σωστα στο συστημα μου!! Και και οι δυο ειναι συμβατες; Υπαρχει καποιο προγραμμα να το δω; Και πως το βλεπω...Ευχαριστω για την βοηθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.