Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερες,εδω και λιγους μηνες η οθονη μου κανει παρασιτα και τρεμοπαιζει οταν ανοιγω τον υπολογιστη για 2-3 λεπτα και μετα στρωνει.εχω παρατηρησει οτι αυτο συμβαινει οταν ο υπολογιστης ανοιγει μετα απο πολλες ωρες που ηταν κλειστος.Δλδ αν τον κλεισω τωρα και τον ξανανοιξω σε 2 ωρες δεν κανει παρασιτα.Που μπορω να κοιταξω?καλωδιο?τροφοδοτικο οθονης?μπορει να ειναι πυκνωτης της οθονης μεσα?\

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
On 09/03/2024 at 09:57, Horn said:

Καλημερες,εδω και λιγους μηνες η οθονη μου κανει παρασιτα και τρεμοπαιζει οταν ανοιγω τον υπολογιστη για 2-3 λεπτα και μετα στρωνει.εχω παρατηρησει οτι αυτο συμβαινει οταν ο υπολογιστης ανοιγει μετα απο πολλες ωρες που ηταν κλειστος.Δλδ αν τον κλεισω τωρα και τον ξανανοιξω σε 2 ωρες δεν κανει παρασιτα.Που μπορω να κοιταξω?καλωδιο?τροφοδοτικο οθονης?μπορει να ειναι πυκνωτης της οθονης μεσα?\

ευχαριστω εκ των προτερων.

Μάλλον θέμα με τα ηλεκτρονικά της οθόνης η της κάρτας γραφικων.

Αλλά δοκίμασε με άλλου τύπου καλώδιο(π.χ εάν τώρα έχεις dp , δοκίμασε με HDMI).

Δημοσ.

Για αρχη δοκιμασε τον υπολογιστη σε μια τηλεοραση για να αποκλεισουμε την καρτα γραφικων, αν δεν ειναι η καρτα τοτε καποιος πυκνωτης μεσα στην οθονη.

Για καλωδιο δεν το πιστευω θα στο εκανε και αλλες φορες.

Καλο ειναι να γραψεις ποια οθονη ειναι.

Δημοσ.
2 hours ago, LLLEFTERIS said:

Για αρχη δοκιμασε τον υπολογιστη σε μια τηλεοραση για να αποκλεισουμε την καρτα γραφικων, αν δεν ειναι η καρτα τοτε καποιος πυκνωτης μεσα στην οθονη.

Για καλωδιο δεν το πιστευω θα στο εκανε και αλλες φορες.

Καλο ειναι να γραψεις ποια οθονη ειναι.

Την αναφερει στην υπογραφη του. 😉

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, benign είπε

Την αναφερει στην υπογραφη του. 😉

Ναι σωστα δεν ειχα φτιαξει καφε και δεν το προσεξα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...